Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Sios dienos pietus-kepta lasisa su svogunais,suriu,grybais ir salotomis.
Skanaus.


user posted image
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2010 02 16, 16:21)
Sios dienos pietus

O recepto ir vel nera... Kas treciam postui vis kas nors turi priminti.... doh.gif
Atsakyti
Merginos, dabar bandau suvedinėti senas temas, kurios taip ir užsiliko į bendrą sąrašą, kas dedat foto į albumus, neištrinkit iš ten foto ax.gif nes randu daug receptų jau be nuotraukų 4u.gif visgi smagiau yra matyti galutinį rezultatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2010 02 16, 19:59)
O recepto ir vel nera... Kas treciam postui vis kas nors turi priminti....  doh.gif

ale tikrai kad doh.gif doh.gif doh.gif jums iš nuotraukos neaišku, viskas aiškiai matosi kad supjaustyta ir iškepta. man gal kartais įdomu kokie prieskoniai naudojami bet rašoma tik žodis suprieskoniuota, arba įdomu kokiai mėsos rūšiai koks marinatas padaromas o parašo pamarinuota. tai turiu sklaidytis čia?

atsiprašau už off topic, bet gal nepradėkim piktintis kaip praeitoj temoj su vyyyyšta buvo unsure.gif

beje dėkui už lašišos paruošimo idėją, mėgstu šią žuvį
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 02 16, 19:28)
ale tikrai kad doh.gif  doh.gif  doh.gif jums iš nuotraukos neaišku, viskas aiškiai matosi kad supjaustyta ir iškepta. man gal kartais įdomu kokie prieskoniai naudojami bet rašoma tik žodis suprieskoniuota, arba įdomu kokiai mėsos rūšiai koks marinatas padaromas o parašo pamarinuota. tai turiu sklaidytis čia?


taip, nes tokia tema.
jei visi mąstyytų pagal tokią logiką kaip tavoji, tai realiai iš 100 gal tik 10 patiekalų sudėti reiktų parašyt.. visiems aišku,kaip daromi balandėliai, kaip kepami kotletai, vištiena, ar blynai. kaip daromas kugelis, ar šonkauliukai. jei visi tik umes foto ir nebus recepto, kokia iš vis nauda iš temos?

dėl prieskonių ir marinatų žinoma, trūksta ir to, būtų iš vis idealiai, kad viską surašytų nuo a iki ž , bet pradžiai bent pilno recepto ir norisi, kad ir 100 kart daryta. kitu atveju - kam tada dėt į temą ,kad tik parodyt,ką šiandien valgei?> mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va unsure.gif as taip ir maniau, kad per sitas sventes praziopsosiu naujos temos atidaryma g.gif
Saunuoles mergaites daug skanestu prigaminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2010 02 16, 18:59)
O recepto ir vel nera... Kas treciam postui vis kas nors turi priminti....  doh.gif

Atsiprasau,pamaniau kad ir taip aisku.
Receptas-lasisa nupjovaiu nuo odeles,isemiau kaula,apibarsciau prieskoniais skirtais zuvims ir ispaudziau citrinos sulciu.Pakepiau alyvuogiu alijuje kartu su pievagrybiais ir svogunais.Idejau i lekste tris salotu lapus,kelis vysninius pomidorus perpjautus pusiau.Salia padejau kepta lasisa,ant virsaus suri mocarela,ir svogunus,salia pievagrybius.
Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2010 02 16, 14:03)
sveikute, vau kaip skaniai atrodo...  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui, šeimyna irgi įvertino biggrin.gif
Atsakyti
KEPTA VIŠTYTĖ
user posted image
Pirmiausiai ispjoviau vistos stubura. pjoviau nuo uodegos iki virsaus ir is jo viriau sultinuka Tada vistyte istryniau megstamais vistienos prieskoniais + daug cesnako ir kmynu. Antra tiek prieskoniu misinio pasidariau darzovem. I skarda idejau 4 perpjautus svogunus, ant ju "paguldziau" vista ir aplink ja isdeliojau bulves bei morkas istrintas su prieskoniais kaip ir vista. Tiesa, bulves emiau mazutes ir jas ipjausciau taip kaip matosi foto, o morkas - siaudeliais. Dar idejau kelis obuolius. Kepant kelis kartus aplaisciau skardoje esanciu skysciu. Ir viskas. Skanaus rolleyes.gif
O kai jau lieka apvalgyta vista, pas mus dazniausiai lieka krutinele, tai tepu ant juodos duonos sviestuko, uzsidedu plonai atpjautos krutineles ir man tai patys skaniausi sumustiniai pasaulyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2010 02 15, 22:41)

Ateinu pasidalinti siandienos vakariene ir randu naujus namus  ax.gif
Ikurtuvems NETIKRI VISTIENOS PJAUSNIAI

sita as ir gaminu mum patinka thumbup.gif



Papildyta:
o as su valentininiais pietum biggrin.gif

zuvyte su bulvutem

(zuvyte pirkau paruosta ,menke, tereikejo apkepti blush2.gif )
bulvytes ciut padruskinau ir kisau i garu puoda 10 min kad suminkstetu ,kad galeciau ispjaustyt sirdeles ,tada ispjauscius kepiau aliejuje.
padaziukas tai 50/50 grietine su majonezu .
ant zuvytes virsaus tai pakepinta morka tarkuota su grybukais ir svogunais kubeliais supjaustytais ,sumaisiau su majonezu ir druskiuko.
salotos kininis kopustas ir agurkas zalias su grietine sumaisyta .
skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 17 vasario 2010 - 18:16
Kadangi jau senokai garaze po akim maisosi Guinnesso alus, kurio niekas taip ir negeria, tai nusprendziau pagaliau iskepti vista pagal Giedriu:
http://giedrius-v.li....com/49057.html

Ir tikrai vistyte gavosi labai sultinga, pradurus jau iskepta, liejosi sultys thumbup.gif
Gaminau su visais priedais, padazu, svogunais, kuriuos jau esam isbande ne karta ir labai pamege, todel, kai gaminu maista orkaiteje, butinai imetu ir paprieskoniuotu svogunu. Viska gaminau pagal recepta, tik prieskonius dejau savo nuoziura.

Atsakyti
jetus jei dar išeina redaguok ir išimk foto, nes suiperrrrrrrr dydelė
Atsakyti