Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(luckylein @ 2010 02 28, 21:58)
yra pirkti,vadinasi Kartoffel Mehl smile.gif pati juo kepu.Su miltais neskanu


tai až žinau kaip vadinas mirksiukas.gif kiekvieno skonis skirtingas mirksiukas.gif tad nepabandžius nesužinosiu,skanu ar neskanu ax.gif
o Mehl šiaip miltai,krakmolas vadinasi Stärke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magistrante: 01 kovo 2010 - 15:08
QUOTE(Ulė @ 2010 03 01, 07:28)
Mergaites man labai reik atsakymo wub.gif
kuom skiriasi sausos mieles nuo paprastu 4u.gif  ir jei man reik sausu 10gr. taj kiek deti tu tikruju 4u.gif  blush2.gif

7 g sausų atitinka 25 g šviežių. Aš tai skirtumo nematau, su abiem man kyla gerai, su sausom gal paprasčiau ,bnors žiūrint ką kepi.

QUOTE(delamorte @ 2010 03 01, 13:13)
kažkur esu radusi, kad 7g sausų mielių=21g normalių

ane, aš tai skaičiau kad 25 g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 01, 18:24)
7 g sausų atitinka 25 g šviežių. Aš tai skirtumo nematau, su abiem man kyla gerai, su sausom gal paprasčiau ,bnors žiūrint ką kepi.
ane, aš tai skaičiau kad 25 g.gif

grange 4u.gif -7g-yra 20g-šviežių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2010 02 22, 21:33)
Sveikos
parodysiu man skaniausią kepsnį
jam reikia:
š/r šoninės,
vištienos filė,
pievagrybių
konservuotų voveraičių,
svogūnų
prieskonių įvairių
ferm sūrio,
česnako,
majonezo
Iš plonai pjaustytos rūkytos šoninės ir ir suprieskoniuotų vištienos filė juostelių daromi šulinėliai ir sutvirtinami smeigtuku
user posted image
Pievagrybius, voveraites ir svogūnus pakepiname su prieskoniais pagal skonį. Tada tuo įdaru įdarome tuos šulinukus
user posted image
Kepame orkaitėje. Iškepus uždėti sutarkuoto fermentinio sūrio, sumaišyto su česnaku ir majonezu ir pakepti, kol sūris išsilydys
Skanaus
user posted image

Na ir skaniai atrodo norėčiau pasigaminti bet neturiu visų produktų g.gif
Atsakyti
Na mano naujai isbandyti ir jau pamegti receptukai smile.gif

Vistyte imbieriniame marinate:
Reikes:
- 2 saukstu citrinos sulciu
- siek tiek cukraus
- 1 saukstelio imbiero tarkuotos saknies (as naudojau tiesiog imbiero prieskonius)
- 2 sauksteliu sojos padazo
- 8 vistos blauzdeliu

Gaminame:
- nulupame odele nuo blauzdeliu, ipjauname keliose vietose
- sumaisome visus likusius ingridientus ir marinuojame kelias
valandas
- Kepame apie 40 min, 180 laipsniu karsytyje, vis uzpilant skysciu
nuo vistos

user posted image


Auksine kiauliena su abrikosais:
Reikes:
- 4 kiaulienos karbonadu
- 1 vid dydzio supjaustyto svoguno
- 2 geltonu papriku (as dejau raudonas)
- 2 sauksteliu curry prieskonio
- 1 sauksto miltu
- 250 ml vistienos sultinio
- 115g dziovintu abrikosu
- 2 saukstu garstyciu
- druskos, pipiru

Gaminame:
- Nupjauname riebala nuo karbonadu (jei norit galit palikt), apkepame be riebalu keptuveje, kol siek tiek paruduos
- Supjaustytus svogunus ir paprikas pakepame toje pacioje keptuveje, kol siek tiek suminkstes,sudedame curry ir miltus
- Perkeliame viska i puoda, supilame sultini, sudedame abrikosus ir garstycias
- Uzdengus, ant silpnos ugnies troskiname apie pusvalandi.
- Pries pabaiga padruskiname ir papipiriname.

user posted image

Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 03 01, 15:59)
tai až žinau kaip vadinas  mirksiukas.gif kiekvieno skonis skirtingas  mirksiukas.gif tad nepabandžius nesužinosiu,skanu ar neskanu  ax.gif
o Mehl šiaip miltai,krakmolas vadinasi Stärke  mirksiukas.gif


Hmmmm g.gif Kartoffel Mehl tai yra kaip musu lietuviskas krakmolas bulviu....o Stärke dazniausiai buna is kukuruzu miltu ir jis daugiau pyragams naudojamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 03 01, 19:40)
Na ir skaniai atrodo norėčiau pasigaminti bet neturiu visų produktų g.gif

tai gal parduotuvytej butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 01, 16:39)
grange 4u.gif -7g-yra 20g-šviežių. 4u.gif

doh.gif kažką tada ssusimaišiau... blush2.gif
bet žiūriu ir sm temoj rašo 21 g..

nu žodžiu, geriau tada sausas biggrin.gif
Atsakyti
Swiekos mamytes... Sweikinu su atejusiu kalendoriniu pavasariu 4u.gif
Noriu paprasyti, gal kuri galetu imesti kokia nuorodele su duonos tortu. Buvau radus ben nenukopiavau receptelio, o daba niekur nerandu... Buciau labai dekinga...
blush2.gif
Atsakyti
Scveikutes,ateinu su blyneliais 4u.gif
mergaites tai taip skanu!!! taip maloniai nuteikia gomuri ,as ne nemoku nupasakot,tikrai neveltui receptukas sulauke daugybes pagirimu,as ir prie ju labai labai prisidedu,sie blynai bus mano kepami laaabai daznai liuks

originalas stai cia

http://forum.say7.info/topic15171.html

daug psl tu blynu prikomentuota,prikepta pasivartykit :taip taip:

as net nespejau jiems padaziuko padaryt :ups: ,bet dingo ir be jo :svajoja: ,pasilikau puse teslos darysiu savo mergytem su trintais konservuotais persikais :taip taip:

receptas

2kiausiniai
200gr. varskes
500gr. rugpienio
1 saukstelis gesintos sodos
druskos,cukraus
300gr. miltu

viska sumaistyti ir kepti blyna,ideti idara,truputi apkepus apaciai sulenti,tuomet uzdengti dangti ir kepti po 2 min is abieju pusiu.


user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2010 03 01, 18:39)
grange 4u.gif -7g-yra 20g-šviežių. 4u.gif

aciu labai 4u.gif
kazkur dar vakar radau,kad 10gr sausu mieliu atitinka 2 arbatinius saukstelius svieziu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 02 kovo 2010 - 13:41
QUOTE(Ulė @ 2010 03 02, 13:37)
Scveikutes,ateinu su blyneliais 4u.gif
mergaites tai taip skanu!!! taip maloniai nuteikia gomuri  ,as ne nemoku

labai skaniai atrodo, bet nerodo receptuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 02, 13:37)
originalas stai cia
http://forum.say7.in...c15171.html,ten daug psl tu blynu prikomentuota,prikepta pasivartykit :taip taip:


Bet čia rusiškai g.gif Pvz. aš nesuprantu rusų kalbos, o pažiūrėjus vaizdelius jau dabar noriu blynų unsure.gif
Atsakyti