Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Sauluzhe, na ir mane gundo, tik norėjau paklausti ar jei kepčiau keptuvėje tas pats nesigaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 15 kovo 2010 - 14:24
manau,kad gausis, tik kept reikia be riebalu, tai keptuves nesvylancios reiketu wink.gif
Atsakyti
Ateinu su nauju receptėliu
Jautienos steikas pagal mane smile.gif
Tikiuosi tikri steiko mėgėjai ir gerbėjai labai nesupyks.
Jautienos išpjovos steikas
user posted image
1 porc.reikės:

200gr.jautienos išpjovos
pagal skonį šviežiai maltų pipirų ir jūros druskos
1vnt.pomidoro ir rukolos

Mėsos gabaliuką šviežiai paprieskoniuoti ir iškarto kepti uždengtoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.Kepti po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.(priklauso kiek norite ,kad mėsa būtų iškepusi).Mes mėgstame .kad būtų "normaliai "su krauju.smile.gif
Dedame į lėkštę rukolą,pomidorą ,pabarstome pipirais ir apšlakstome aliejumi.Šalia dedame mėsą ir skaniai suvalgome.Tikrai labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 13, 23:18)
...
nieko čia sunkaus irnesakyk.gif gali atvažiuot bet tu pjaustysi  biggrin.gif

hihihi.gif ok, aš sutinku irnesakyk.gif

QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 15, 21:15)
Ateinu su nauju receptėliu
Jautienos steikas pagal mane  smile.gif
....

Seilėtekis nerealus essen.gif:


O aš tai šiandien amerikietiškus bynelius išmėginau-žiauriai patiko nestuke.gif
user posted image
pagal šį receptą
***

O čia mano žuvies užkepėlė ax.gif
reiks: pangasijos file, kelių salierų stiebų, vrtų bulvių, pievagrybių, svogūnų, fermentinio sūrio, majonezo ir garstyčių, "žolių"

Stiklinį kepimo indą ištepame aliejumi ir sluoksniuojam produktus:
pirmas sluoksni bulvės, antras sluoksnis-pangasijos file pamarinuota citrinpipiriais, smulkinti svogūnais išmaišyti su majonezo ir garstyčių mišiniu, barstome gabaliukais papjaustytu salieru ir plokštelėmis pjaustytais piev agrybiais.
user posted image
Pašaunam į įkaitusią orkaitę ir apie 20 min. kepam 180 laipsnių temperaųroje. Tuomet pabarstome fermentiniu sūriu ir pakepinam kol išsilydo sūris.
user posted image
Skaunaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 15 kovo 2010 - 21:00
aš irgi su vakariene ateinu biggrin.gif


Vištiena su medum ir sezamu

vištienos gabaliukus pusdienį marinavau prieskoniais (aitrūs pipirai,druska,pipirai,vištienos prieskoniai,šaukštas medaus).
ant keptuvės pakepinau svogūnus,morkytę,sudėjau vištieną ir papriką. kai gerai apkepė dėjau padažą (4š. medaus,1š. sojos,1,5š. garstyčių,2.š ananasų sulčių,3š.citrinos sulčių,1š.krakmolo ir šiek tiek išspausto česnako) ir galiausiai - sezamo sėklos.
paprasta ir skanu smile.gif

p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 15 kovo 2010 - 20:43
Nady, išbandysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 03 15, 21:40)
aš irgi su vakariene ateinu  biggrin.gif
Vištiena su medum ir sezamu

....p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi  biggrin.gif

Apetitnai ta vištytė atrodo, net be garnyro apsieičiau turbūt rolleyes.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 15, 21:52)
Nady, išbandysiu  tongue.gif

Žinok pamėgink essen.gif: labai skanūs tie blynai, tiesa gal pusryčiams ar priepiečiams labiau tinka rolleyes.gif
Atsakyti
dekui uz blyneliuis - ismeginsim wink.gif tik reik kefyra kazkuo pakeist, ner pas mumis jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2010 03 15, 20:39)
O čia mano žuvies užkepėlė  ax.gif
reiks: pangasijos file, kelių salierų stiebų, vrtų bulvių, pievagrybių, svogūnų, fermentinio sūrio, majonezo ir garstyčių, "žolių"



mmm, siandien ir isbandysim wub.gif aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele. Nusipirkau griline keptuve, tai negaliu atsidziugti! biggrin.gif

O plova dariau pagal turkiskaja tradicija-

2 stiklines ryziu nuploviau. Tada puode ikaitinau 3 saukstus alyvuogiu aliejaus, tada idejau i pjaustyta svoguna, 3 skilteles cesnako ( nebutina, jei nemegstat!), kai suminkstejo, tada sudejau ryzius ir maisant pakepiau 2-3 minutes. Tada supyliau 4 stiklines vandens, siek tiek druskos ir pipiru. Uzdengiau ir viriau 8 minutes. Pavirus, sudejau saldytus zirnelius, pamaisiau ir dar 2 minutes paviriau. Tada puoda sandariai uzdarome ir isjungiame ugni. Leidziu pastoveti. Tuo metu vistos krutineles apiberiu siek tiek druskos, pipiru, siek tiek ciobrelio ir citrinos zieveles bei sulciu. Dedu ant ikiatusio griliaus ir kepu po 5 minutes and abieju pusiu. Pries pateikiant i ryzius imaisiau siek tiek smulkintu petrazoliu ir metu! Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2010 03 16, 13:02)
Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele.

bigsmile.gif kaip grazu...ir tikriausiai labai skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 16 kovo 2010 - 12:35
QUOTE(Koruklu @ 2010 03 16, 12:02)
Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele. Nusipirkau griline keptuve, tai negaliu atsidziugti! biggrin.gif

Atrodo thumbup.gif
Neikalbejau vyro nupirkti griline keptuve, sako, juk turim saslykine ax.gif Na, nieko sakau, ikalbesiu rudenejant, kai baigsis vasaros sezonas mirksiukas.gif
Atsakyti