Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

BANDELES SU DESRELEM
Mieline tesla pagal Aguoneles recepta bandelem su lasinukais, desreles pirktines ax.gif
Skanu su vistienos sultiniu wub.gif

Elena, respects thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 03 23, 17:05)
BANDELES SU DESRELEM


atrodo liuks thumbup.gif as ta tesla su saldziu idaru dariau irgi skaniai gavos smile.gif

Elenos ideja lasisos su bulvemis pasiimsiu sestadieniui grilinimo sezono atidarymui thumbup.gif pasakiskai gerai atrodo thumbup.gif kaip ir visi kiti patiekalai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 23 kovo 2010 - 19:10
QUOTE(aguonele @ 2010 03 23, 19:08)
atrodo liuks  thumbup.gif  as ta tesla su saldziu idaru dariau irgi skaniai gavos  smile.gif

Elenos ideja lasisos su bulvemis pasiimsiu sestadieniui grilinimo sezono atidarymui  thumbup.gif  pasakiskai gerai atrodo  thumbup.gif  kaip ir visi kiti patiekalai  wub.gif

As irgi dariau su saldziu idaru, gavosi super thumbup.gif
---
Pas mus sekmadieni turetu atsidayti grill sezonas, jei laiku gausim is Lt saslykine ax.gif
Matot, UK dar ne sezonas, nera pardavime hihihi.gif
Atsakyti
LABAI SKANUS Vistienos krutineles verinukai 4u.gif

1 kg krutineles be kaulu ir odos.
Marinatas:
puses apelsino sultys
1 v.s. alyvuogiu aliejaus
2 skilteles cesnako
2 saukstai Vorcesterio padazo
1 a.s medaus (blogiausiu atveju-cukraus)
truputis pipiru, druskos (jei reikia)

Krutinele supjaustyti kubeliais, kaip saslykams. Marinato komponentus sumaisyti ir uzpilti ant mesos, permaisyti. Palaikyti bent 2 val. Verti ant iesmeliu ir apkepti keptuveje is abieju pusiu. ilgai kepti nereikia, kaip zinia biggrin.gif

Mano garnyras: ryziai, pekino kopusto salotos su citrinu padazu bei agurkais ir marinuotos paprikos pomidoru padaze (pacios, zinoma cool.gif blush2.gif ), zirneliai.

Skanaus! Isties , labai skanu wub.gif
user posted image

Gale kepimo is to padazo gaunasi kaip tokia 'glazura' ant mesos- saldziarugste. Maloniai nustebino.
Atsakyti
ogo, kiek naujų receptų.Stengiuosi neatsilikti ir aš smile.gif
Spaghetti bolognese pagal Beatą
user posted image
Reikes:
500gr.maltos jautenos
50gr.rūkytos šoninės
vieno didelio svogūno
4 skiltelės česnako
5 vidutinio dydžio morkų
2 saliero kotų
1 a.š džiovinto raudonėlio
1a.š. maltos kalendros
pora čiobrelio šakelių
lauro lapo
1 v.š.Vorčesterio padažo
1 a.š. cukraus
1 v.š.pomidorų pastos
2 skardinių (po 400ml)konservuotų pomidorų
druskos,pipirų
100ml raudonojo vyno
500gr.spageti makaronų
petražolių,parmezano
aliejaus
user posted image
Pirmiausia aliejuje pakepiname šoninę.Kai šoninė gražiai apskrus ,sudedame maltą jautieną ir apkepiname .Kai mėsa gražiai apskrus ,išdedame ją į puodą.Likusiuose riebaluose kepiname paeiliui svogūną,česnaką ,vėliau smulkintas morkas ir salierą.Kai dariržovės suminkštės sudedame čiobrelį,raudonėlį ir baziliką.Viską sudedame į puodą su mėsa .Supilame vyną.Truputį pavirus suverčiame pomidorus,pastą,druską ir pipirus.Verdame nuobodžiai 1.5 -2 val.gerai uždenktame puode ant mažos ugnies.Galų gale išverdame spageti.Dedame į lėkštę makaronus ant jų bolonezo padažą ,užtarkuojame parmezano sūriu.Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 23 kovo 2010 - 22:15
Sveikos mirksiukas.gif Atnešu ir aš naktipiečius laugh.gif

Tarta su vištiena ir pievagrybiais

Tešlai:
200 g rupių kvietinių miltų
1 arb.š. druskos
100 g šalto sviesto
1 kiaušinis, lengvai išplaktas
1 valg.š. šalto vandens

Miltus sumaišyti su druska. Sudėti šaltą kubeliais pjaustytą sviestą ir pirštais trinti tol, kol susidarys smulkūs trupiniai. Viduryje padaryti duobutę, ten įpilti šaukštą vandens ir įmušti kiaušinį. Išminkyti lygią, vientisą tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą mažiausiai 20 minučių. Tešla iškloti kepimo popieriumi ištiestą indą ir vėl dėti į šaldytuvą. Paruošti įdarą.

Įdarui:
250 g vištienos, pjaustytos labai mažais kubeliais
½ svogūno
100 g pievagrybių, pjaustytų griežinėliais
3 valg.š. aliejaus
2 valg.š. miltų
100 ml pieno
1 kiaušinis
1 valg.š. grietinėlės
Druska, juodieji pipirai

Įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą pusę svogūno. Jam suminkštėjus, sudėti vištieną ir pievagrybius. Apkepus, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Supilti pieną, kad masė sutirštėtų, grietinėlę ir įmušti kiaušinį. Pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti.
Supilti paruoštą įdarą į tešla išklotą kepimo indą ir kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus, apie 30 minučių.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 23 kovo 2010 - 23:36
QUOTE(Saulėta. @ 2010 03 24, 00:35)
Sveikos mirksiukas.gif Atnešu ir aš naktipiečius laugh.gif

wub.gif Bus isbandyta smile.gif Beje, nuostabus blog'as 4u.gif
Atsakyti
Saulėta.,
Tarta su vištiena ir pievagrybiais thumbup.gif tongue.gif

Atsakyti
Sveikos, virtuves sefes 4u.gif
Nezinau ar cia deti, nes patiekalas saltas, bet mes ji valgom kaip antra. biggrin.gif
Susi
Susi ryziai(ryziu actas + cukrus), nori lapai, lasisa, avokadas, agurkas, krabu lazdeles ir philapelhia suris, garnyrui vasabi krienai ir marinuotas imbieras, foto galutinio patiekimo varianto nespejau padaryti blush2.gif
user posted image

Lietuviski bulviniai blynai
Bulves ir pora svogunu sutarkuoju, nupilu skysti (jei zenklus perteklius), atskirai isplaku pora kiausiniu, supilu i tarki, tada druskytes, pipiru ir pora saukstu grietines. Kepam ant aliejaus. Padaziukas - varske sutrinu su pasirinktais prieskoniais, pilu kefyro ir uzbarstau krapiuku. Skanaus.

user posted image

Kotletukai kitaip
Pakepinu morka, svoguna, pievagrybius ir paprika ant sviestuko, sumaisau su malta kalakutiena (dedu 50% darzoviu ir 50% mesytes), tada prieskoniai, pora isplaktu kiausiniu, saukstas krakmolo ir saukstas miltu. Dedu ant ikaitinto aliejaus, truputi pakepu ir i lekste thumbup.gif Valgome su bulvemis/ryziais, nuotraukoje ir zaliosiomis salotomis - icebergas, agurkas, krapai, svogunu laiskai, maisyta su grietines-majonezo padazu.

user posted image

Bet jau Jus merginos skanumynu pridejusios, kad net zodziu truksta... unsure.gif Labai megstu lasisa, bet man niekad nesigauna ja padoriai ismarinuoti, kad skonis butu pasakiskas. Niekaip nesuprantu, ka ne taip darau unsure.gif Zodziu, su zuvim man nekas...
Atsakyti
Awdrute, uoj kokių tu čia paprastu ir skaniu patiekalu priruose... tongue.gif
Atsakyti
Wow kiek skanestu essen.gif: Labai smagu, kad pagausejo geru receptu, ne vien tik diskusijos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat siandien su vistienos krutineles verinukais / Kebabais

user posted image

Vistienos kebabai su darzovemis!!! Taigi receptas paprsasciau nei paprastas, bet geriausias dalykas, kad tikrai nebrangus. Nors gaminau tik sau ir vyrui, taciau dar liko tiek, kad tikrai dar bent jau viena alkana zmogu pamaitinciau. O gal net ir du!!!

Reikia:

2 vistienos krutineliu
2 papriku
1 ilgo baklazano
2 svogunu
alyvuogiu aliejaus
1 citrinos
saukstelis smulkinto rozmarino
druskos ir pipiru.

Taigi vistiena ir darzoves supjausciau kvadrateliais ir suveriau ant mediniu iesmeliu. Tada sumaisiau druska, pipirus, rozmarina su siek tiek aliejaus ir aptepiau kebabus. Tada dejau ant griliaus ir apkepiau and vidutines temperaturos. Kebabus reikia vis pavartyti, kad vienodai viskas iskeptu. Uztrunka apie 10-15 minuciu. Pateikiant apslakstyti citrinos sultimis, jei norite. As taip pat dar pateikiau su agurku salotomis. Skanaus!!!
Atsakyti