Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

Tęsiame pokalbius apie nešąlančias kojytes 4u.gif
user posted image

sena tema 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=530451
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 24 vasario 2010 - 10:17
Vat seniai norėjau paklausti nešiojančių.. Kodėl visos uggsinės taip žiauriai šlepsi su jais ir išklaipo apačias? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 02 24, 15:02)
Vat seniai norėjau paklausti nešiojančių.. Kodėl visos uggsinės taip žiauriai šlepsi su jais ir išklaipo apačias? biggrin.gif

todel, kad nesioja neoriginalius batus mirksiukas.gif
Atsakyti
kai prasidejo lietus praeita savaite, negaliu atsidziaugti UGG guminiais wub.gif wub.gif wub.gif ir kojoms silta, ir patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 24, 21:45)
kai prasidejo lietus praeita savaite, negaliu atsidziaugti UGG guminiais  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir kojoms silta, ir patogu  drinks_cheers.gif

aha, isivaizduoju, kad turetu gerai but wink.gif as mamai esu parsiuntus guminius UGG, tai irgi dziaugiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkit, prašau, kokį man UGG Australia Suburb Crochet Tall dydį rinktis, jei nešioju 6,5 dydį ir keltis mano pakankamai aukšta g.gif ???
Pagal aprašymus tiktų 6 dydis, bet keltis neramina....Ar įlys koja pro tą megztą "kojinę" ax.gif
Atsakyti
Pasikeite temos pavadinimas tai nezinau ar cia tapati viskas ir dar daugiau apie ugg...tai ten klause apie australia love colecctive batukus.Tai as juos jau gavau,ziauriai grazus nerealus,o del dydzio tai dziaugiuosi kad emiau 9 usa dydi ,nes jie kaip ir ugg padidinti,tai visus kiek turejau ugg 10 dydzio man ryskiai per dideli buvo o nesioju 41dydi. na jie pilnai per visa ilgi tinka aisku dar prasinesios,na jei dar 9,5 dydis butu buves tai gal ir dar laisviau ,bet ir taip labai gerai.Tai sekmes jei kas dar uzsisakinesite..Saunus baciukai wub.gif
http://www.kurpaite....ollective-3.jpg
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 03 03, 19:51)
Pasikeite temos pavadinimas tai nezinau ar cia tapati viskas ir dar daugiau apie ugg...tai ten klause apie australia love colecctive batukus.Tai as juos jau gavau,ziauriai grazus nerealus,o del dydzio tai dziaugiuosi kad emiau 9 usa dydi ,nes jie kaip ir ugg padidinti,tai visus kiek turejau ugg 10 dydzio man ryskiai per dideli buvo o nesioju 41dydi. na jie pilnai per visa ilgi tinka aisku dar prasinesios,na jei dar 9,5 dydis butu buves tai gal ir dar laisviau ,bet ir taip labai gerai.Tai sekmes jei kas dar uzsisakinesite..Saunus baciukai wub.gif
http://www.kurpaite....ollective-3.jpg

laaaaaaaaaaabai grazus thumbup.gif is kur pirkote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 03 03, 22:07)
laaaaaaaaaaabai grazus  thumbup.gif is kur pirkote  ax.gif

Ir man idomu kur pirkot, kiek atsiejo su viskuo - siuntimu, muitu(jei buvo)...
Atsakyti
nkreiki, ačiū, ačiū. Tobuli bačiukai. Mmm. Tai aš su 39 drąsiai 8 galiu užsakinėt. O bluefly dabar tokios geros jų kainios (bent jau praėjusią savaitę buvo)...

... aha, tikrai buvo. g.gif g.gif Reikia laukt kitos akcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 05 kovo 2010 - 11:39
Pirkau bluefly, su parsiuntimu ir muitu 13lt kainavo 910lt ir tas pakabutis raktams labai fainas wub.gif
atrodo tikrai nerealiai wub.gif nepastebeta neliksi su tokiais baciukais,o vienau metu buvau pasigailejusi kad nepalaukiau nuolaidu kai valentino dienos proga jie kainavo ne 279 o 250,bet dabar vel tiek kainuoja ...o oficialiam tinklapy 450$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nkreiki: 05 kovo 2010 - 11:56
Mergaitės, pagelbėkit apsispręst dėl dydžio lens.gif Ar tilpsiu į 6US dydį, kai nešioju 36,5 LT ir keltis pakankamai aukšta? Turi tie mezginiai laisvumo ar tokie tik tik...????
user posted image
Atsakyti