Turiu sulčiaspaudę stollar BJE 200, šiaip būčiau ja patenkinta, jei ne keletas smulkmenų, apie kurias nepagalvojau ją pirkdama. Su ja rudenį išspaudžiau ne vieną maišą obuolių ir kriaušių, ruošdama sultis žiemai, tačiau jos dažnai nenaudoju, nors sulčių šviežių norisi dažnai, bet nenaudoju, nes nepatogu, kadangi tirščiai kaupiasi pačioje sulčiaspaudėje ir kas kart reikia vis viską išardyti, iškratyti tirščius ir vėl viską sudėti. Nežinau ir įdomu, ar patogu išvalyti tirščius sulčiaspaudėse, kuriose jie kaupiasi indelyje, kuris būna pritvirtintas prie sulčiaspaudės šono. Ir taip pat nepatinka tai, kad išspaudus sultis, susidaro labai didelis putų sluoksnis, kurias po to reikia nugraibyti, ar ir jums susidaro putų sluoksnis?