QUOTE(Jofky @ 2012 07 21, 09:40)
Taip, jos gaunasi su mynkštimu šiokiu tokiu
Manau kiekviename didmiestyje yra kur galima atsigerti tokių sulčių. Pvz Klaipėdoje radau Mažvydo al. 200 ml 4 LT, girdėjau lyg Akropoly ar Bige dar yra, bet pati nemačiau
Po kelių kartų pabandymo tokių sulčių, aš nusprendžiau nepirkti šios sulčiaspaudės. Išpūstas naujas mados klyksmas
Su šeima sutarėm, kad geriau vaisių ar daržovę sukramtysim arba tikrų sulčių atsigersim, bet ne kažkokį hibridą. Nieko asmeniško, tai tik mano šeimos nuomuonė 




QUOTE(speedy @ 2012 07 21, 10:03)
Visos tos sulčiaspaudės skirtos šviežioms sultims gerti iš karto.
Vakavimui mes naudojame presą. Dar būna sulčių virimo puodai.
Vakavimui mes naudojame presą. Dar būna sulčių virimo puodai.
Dėkui abiem už išsakytas nuomones

Taip, tokį puodą naudojam uogom dažniausiai, o vat kad obuolių ar kitų kietų vaisių ir daržovių tarkuoti paskui spausti rankomis pradėjau galvoti apie sulčiaspaudę.
Nors dabar nepamenu kas ne taip buvo su tarkuotais obuoliais verdant tuo puodu, kad prisireikė sulčiaspaudės
