IPB

Sveiki atvykę, svety ( Prisijungti | Registruotis )

> Dėmesio!

® Pasistenkite konkrečiau įvardinti temą/klausimą. Nerašykite "Padėkite", "Klausimas".
® Atminkite, kad medicininę išvadą gali pateikti tik gydytojas paciento asmeninės apžiūros metu.
® Atminkite, kad vaikų sveikatos klausimais būtina konsultuotis su gydytoju.


50 Puslapiai: < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

[ Standartinis ] ·

> Kraujo tyrimai

Loram
post 2010 04 20, 18:51
Paskelbta: #25


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1069
Prisijungė: 2005 12 16
Vieta: Vilnius


Apdovanojimų: 0


QUOTE(koneliux @ 2010 04 20, 16:04)
*


immature gran - tai nesubrende granuliocitai, o tai rodo kad yra jaunu, nesubrendusiu formu. cia kur suraset - ju nera parasyta, todel neaisku kiek ir kokio jaunumo ju yra, bet speju kad keli lazdeliniai granuliocitai.
apskritai - viska ka cia suraset - nieko blogo nera; kraujo ligos nerodo.
del pastoviai padidejusiu leukocitu - nestumas irgi gali buti to priezastimi (jei jauciates gerai, crb geras - tai nereikia daugiau nieko ieskoti)
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
koneliux
post 2010 04 20, 19:26
Paskelbta: #26


Atkaklus dalyvis
**

Grupė: Nariai
Žinutės: 90
Prisijungė: 2007 04 13

Pirmas vaikas:sunus 2007
Antras vaikas:sunus 2010
Trečias vaikas:bus :) :)

Apdovanojimų: 0


QUOTE(Loram @ 2010 04 20, 19:51)
immature gran - tai nesubrende granuliocitai, o tai rodo kad yra jaunu, nesubrendusiu formu. cia kur suraset - ju nera parasyta, todel neaisku kiek ir kokio jaunumo ju yra, bet speju kad keli lazdeliniai granuliocitai.
apskritai - viska ka cia suraset - nieko blogo nera; kraujo ligos nerodo.
del pastoviai padidejusiu leukocitu - nestumas irgi gali buti to priezastimi (jei jauciates gerai, crb geras - tai nereikia daugiau nieko ieskoti)
*




labai aciu :), tada daugiau nieko ir neieskosiu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vida/d
post 2010 04 22, 18:16
Paskelbta: #27


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1499
Prisijungė: 2005 06 02
Vieta: Anglija


Apdovanojimų: 0


siandien suzinojau naujus savo kraujo tyrimu.Pas gydytoja ,tik kita ketvirtadieni,tai gal pakomentuosit:
rasysiu pakitusius rezultatus(jau matau,kad vel krenta hemoglobinas...)
Rasysiuangliskai,kaip parasyta,nes tu raidziu ne visur yra,tai pilnus zodziu rasau
Heamoglobin-10.1 (norma 11.5-14.8)
RBC 3.82 (norma-3.83-4.98)
MCV80.0(norma-84.0-99.0)
Heamatocrit 0.306 per cent(norma-0.36-0.46)
MCH 26.6 (norma-27.5-32.5)
Eosinophil count 0.10(norma-0.04-0.4)
Basophil count 0.10(norma-0.0-0.2)
Dabar skydliaukes tyrimai:
T4-9.7 (norma-9-19.1)Gruodi buvo 12.3,o vasari buvo 11.3 vis krenta zemyn :verysad: :verysad:
TSH 45.3 (norma-0.35-4.94).Gruodi buvo 53.6,o vasari 37.5.Vel pakilo aukstyn :verysad:
Skauda ir traska visi kaulai :verysad: :oh
Aciu is anksto kas pakonsultuos :4u:

Šią žinutę redagavo vida/d: 2010 04 22, 18:17
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Loram
post 2010 04 22, 19:40
Paskelbta: #28


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1069
Prisijungė: 2005 12 16
Vieta: Vilnius


Apdovanojimų: 0


QUOTE(vida/d @ 2010 04 22, 19:16)
*

gelezies stokos anemija
o del skydliaukes - tai arba vartojat kazkokius vaistus, kurie itakoja hormonus, arba reikia tirti hipofize, kuri gamina TSH.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vida/d
post 2010 04 22, 19:58
Paskelbta: #29


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1499
Prisijungė: 2005 06 02
Vieta: Anglija


Apdovanojimų: 0


QUOTE(Loram @ 2010 04 22, 18:40)
gelezies stokos anemija
o del skydliaukes - tai arba vartojat kazkokius vaistus, kurie itakoja hormonus, arba reikia tirti hipofize, kuri gamina TSH.
*


siaip jokiu vaistu nevartoju isskyrus L-Tiroxina.Na bandysiu trecia karta prasytis siuntimo bent pas endokrinologa,nes jai paprasau,tai ji sako nereikia ir pati reguliuoja Tiroxina.Geriu po 100microgramu,o pries tai 50 microgramu
Labai aciu uz atsakyma
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ingi
post 2010 04 23, 09:35
Paskelbta: #30


Ištikimas dalyvis
****

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 224
Prisijungė: 2006 01 18

Pirmas vaikas:Bus!

Apdovanojimų: 0


Sveiki,

Bendrame kraujo tyrime (suaugusio) nukrypimai tik EO.

2008.05.27 EO 0.52 [10^9/L] 7.2 [%] (0.03-0.44) (1.0-5.0)
2010.01.20 EOS .560 8.19 %E (.100-.400 2.00-4.00 %E)
2010.03.25 EO 0.60 [10^9/L] 10.5 [%] (0.03-0.44) (1.0-5.0)

Rodo alergija?
Ar tai zemas ar didelis nukrypimas? Ar del tokio EO padidejimo jau tikslinga kreiptis pas alergologa? :hm

Aciu uz atsakyma :4u:

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Loram
post 2010 04 23, 14:46
Paskelbta: #31


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1069
Prisijungė: 2005 12 16
Vieta: Vilnius


Apdovanojimų: 0


QUOTE(ingi @ 2010 04 23, 10:35)
*

o yra kokiu nors alerginiu simptomu? jei yra pirmiausiai bandykit eliminuoti spejamus alergenus, o paskui jau galite ir pas alergologa... jei alerginiu pozymiu nera (berimai, sloga, paraudusios akys, dusulys, kosulys) - gal turit mazu vaiku? gyvunu? eozinofilija gali buti parazitu invazijos pozymis
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ingi
post 2010 04 23, 19:53
Paskelbta: #32


Ištikimas dalyvis
****

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 224
Prisijungė: 2006 01 18

Pirmas vaikas:Bus!

Apdovanojimų: 0


QUOTE(Loram @ 2010 04 23, 15:46)
o yra kokiu nors alerginiu simptomu? jei yra pirmiausiai bandykit eliminuoti spejamus alergenus, o paskui jau galite ir pas alergologa... jei alerginiu pozymiu nera (berimai, sloga, paraudusios akys, dusulys, kosulys) - gal turit mazu vaiku? gyvunu? eozinofilija gali buti parazitu invazijos pozymis
*



Yra. Berimas. Buna paumeja, buna maziau beria. Beria apie 2 m., butent veida, kartais pecius. Mazu vaiku neturim, suo yra jau seniai, anksciau nuo jo neberdavo :D
Daryti alergenu tyrimai. Rasta, pvz.:
Sokoladas 14 LU . Klase 1/0 (labai zema)
Aspergillus (pelesis) 37. Klase 1 (zema)
Suo 19 LU. Klase 1/0 (labai zema)
Lateksas 34 LU. Klase 1 (zema)

Ar gali nuo alergenu labai zemos ir zemos koncentracijos atsirasti berimas? Labai aukstos, aukstos ir vidutines koncentracijos nerasta.

Ka parodo kraujo tyrimas tiriant Imunoglobulina E (IgE)?

Aciu :4u:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
miaukute1
post 2010 05 05, 13:43
Paskelbta: #33


Naujokas
*

Grupė: Naujokai
Žinutės: 19
Prisijungė: 2009 10 28


Apdovanojimų: 0


Sveiki :4u:

Jei kam aktualu cholesterolio tyrimai, užmačiau, kad Kaune vyksta akcija cholesterolio kraujyje tyrimams, už 15 Lt galima pasidaryti lipidogramą (t.y. trigliceridai, bendras, DTL, MTL cholesteroliai). Daugiau info galit rasti čia :4u:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Poema
post 2010 05 06, 16:13
Paskelbta: #34


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1802
Prisijungė: 2007 10 21

Pirmas vaikas:Studentė

Apdovanojimų: 0


Loram gal galite pakomentuoti :4u: Aciu.
MCV 97,5 norma 82-98
MCH32,3 norma27,6-33,3
CH32,9 norma27,3-33,3
RDW14,9 norma11,6-14,5
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Loram
post 2010 05 09, 17:40
Paskelbta: #35


Ekstra senbuvis
******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1069
Prisijungė: 2005 12 16
Vieta: Vilnius


Apdovanojimų: 0


QUOTE(Poema @ 2010 05 06, 17:13)
*

virsutine normu riba - viskas gerai.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Poema
post 2010 05 10, 13:25
Paskelbta: #36


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1802
Prisijungė: 2007 10 21

Pirmas vaikas:Studentė

Apdovanojimų: 0


Aciu labai,nuraminot :aciuks:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

50 Puslapiai: < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
 



Lo-Fi versija Dabar: 2014 09 17, 13:34

Atsakomybės apribojimas