Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2010 03 30, 22:22)

Zadejau siandien nieko nedeti, bet taip skaniai valgem, kad reikia deti lotuliukas.gif , maitinkites biggrin.gif
Reiktu ryziu popieriaus pakelio, dvieju nemazu nukaulintu ir sumaltu vistienos slauneliu, svoguno, kiausinio, druskos, pipiru, apie 10 gerai iskeptu ant sviesto pievagrybiu(supjaustytu), puse nedidelios cukinijos(sutarkuotos su brokine tarka).Sita visa geri reikia gerai isminkyti.Ryziu popieriu pamerkti sekundelei i silta vandeni ir patiesti ant virtuvinio ranksluoscio(geriau karvapilvio biggrin.gif )nes ant popierinio limpa truputi.Deti paruosto idaro ir suvynioti gerai uzlenkus galus, kaip blyneliams.I gilesne keptuve pilti nemazai aliejaus ir gerai ikaitinus deti suktinukus ir kepti apie 5-7 min.Padaza dariau is akies-apie puse saukstelio garstyciu, sauksta sojos padazo, sauksta saldziarugscio cili, sauksta balzamiko acto ir sauksta alyvu aliejaus.Jei daugiau apskrudinti, gaunasi labai traskus, sultingi suktinukai.

nerealiai atrodantis patiekalas, labai gundausi gaminti,tik pasakykit,kas tas karvapilvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 03 31, 19:04)
nu medali mergyt tau uz situos ragelius  thumbup.gif  nuostabiai atrodo, isivaizduoku kokie jie sknaus...bet jau ir darbo prie ju  doh.gif  saunuole  4u.gif

g.gif kad kažkaip man tai neatrodo baisiai daug to tikrojo darbo, daug laiko užima tešlos atšaldymas, bet pačio darbo tai neatrodo daug g.gif (man po šimtalapio darymo niekas neatrodo per ilgai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 31, 23:57)
g.gif  kad kažkaip man tai neatrodo baisiai daug to tikrojo darbo, daug laiko užima tešlos atšaldymas, bet pačio darbo tai neatrodo daug  g.gif  (man po šimtalapio darymo niekas neatrodo per ilgai  lotuliukas.gif )

As ta recepta perzvelgus irgi ta pati pagalvojau lotuliukas.gif Aisku, terliones nemazai, bet ne tragiskai. O simtalapio bandyt kol kas nesiryztu blush2.gif

Beja, dar vienas pagiriamasis zodis Sroves koldunu teslai: turejau likusios uzsaldytos teslos, galvojau bus sugadintas reikalas. Atsildziau, na ir ka - kuo puikiausiai kociojosi thumbup.gif Ir tokia pati minkstute, kaip sviezia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wijola @ 2010 03 31, 18:06)
Elena, į tokį kelmą kiek maždaug faršo dedasi?


Na net nežianau...priklausimai nuo to kiek šonkauliukų turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 04 01, 08:27)
Na net nežianau...priklausimai nuo to kiek šonkauliukų turiu  g.gif



ir as dar noriu paklausti apie ta kelma... o jei daryciau is rukytu sonkauliuku? nes turiu viena toki ilga gabala uzsisaldziusi..
Atsakyti
na ir skanumynu pridejusios, viska ryju akimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 03 31, 21:41)
pasakykit,kas tas karvapilvis  ax.gif


Toks kvadrateliais spaustas eilinis paprastas ranksluostis, kaimuose dar moterys is jo surmaisius siuva, bet koks skirtumas, gali tiesti ant bet kokio, tik kad sugertu dregme ir neturetu plaukuoto pavirsiaus 4u.gif

QUOTE(nesuper @ 2010 04 01, 00:24)

turejau likusios uzsaldytos teslos, galvojau bus sugadintas reikalas. Atsildziau, na ir ka - kuo puikiausiai kociojosi  thumbup.gif Ir tokia pati minkstute, kaip sviezia  biggrin.gif


As kartais net nesaldau, imetu i maisiuka ir i saldytuva, jei zadu per pora dienu sunaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingel rageliai ir apkepas super! As irgi pastebejau ta receptuka zurnale, reikes butinai pabandyti iskpeti, manau kad bus labai skanu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 04 01, 11:45)
Toks kvadrateliais spaustas eilinis paprastas ranksluostis, kaimuose dar moterys is jo surmaisius siuva, bet koks skirtumas, gali tiesti ant bet kokio, tik kad sugertu dregme ir neturetu plaukuoto pavirsiaus 4u.gif

ačiū 4u.gif ,panašiai ir galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Grilyje keptas tunas su zaliu burokeliu, morku ir metos salotom!

Reikia:

apie 140 gr sviezio tuno galbaliuko per porcija
saujele kalendros
1 saukstas alyvuogiu aliejaus
druskos pipiru
1 citrinos skilteles

Kalendra susmulkinti, sumaistyti su aliejumi, druska, pipirais ir uzpilti ant tuno. Palaikyti apie 10 minuciu. Tada apkepti ant keptuves arba griliaus apie 4 minutes and abieju pusiu. Iskepus palaikyti apie 5 mşnutes, tada apslakstyti citrinos sultimis ir pateikti su megstamom salotoms.
Si karta siulau pabandyti zaliu burokeliu ir morku salotas, kurioms tik tiek ir tereikia - lupto ir tarkuoto arba plonais siaudeliais pjaustyto burokelio ir morkos, metu saujele, citrinos sulciu, aliejaus, druskos ir pipiru. Viska sumaisome ir pateikiame. Jei norite dar labiau paeksperimentuoti , tai galite dar ipjaustyti kriause arba obuoli ir uzberti fetos. Skanaus!!!
Atsakyti
Koruklu,labai apetitnas patiekaliukas 4u.gif Žalių burokėlių satotas labai mėgstu ir dažnai darau,tik dar dedu tokio mišinio: moliūgų sėklos, saulėgrąžų sėklos ir kedro riešutai.Man labai skanu smile.gif

Saldūška
,gal galima bandyti ir su rūkytais šonkauliukais...aš neesu dariusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 01 balandžio 2010 - 14:45
QUOTE(Ingel @ 2010 03 31, 19:57)
Sveikutės,
Nu ir skanumynų čia pridėjot thumbup.gif  savaitgalį MB manęs užsiprašė prancūziškų ragelių, pats ir receptą surado, bet kai paskaičiau koks darbas laukia, tai sakė na gal apseisiu g.gif Bet aš priėmiau iššūkį, nežinojau ar pavyks, nes gamyba tikrai ilga, bet buvo labai skanu, taip, kaip ir čia aprašyta, pagal šį receptą ir gaminau
http://www.manovirtu...croissants.html
Rodau kas gavos


jetau jetau... seiliu nebelaikau. doh.gif darbar reiks vargt ir man,o akyse stoves,kol nepasigaminsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti