Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Aha, gadget3, patiekaliukas tai super skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2010 04 25, 23:30)
Gadget, koks kepsnys bigsmile.gif  Aukstasis pilotazas, apsiseilejau, kaip skaniai atrodo ax.gif


4u.gif
QUOTE(smurka84 @ 2010 04 26, 11:54)
Aha, gadget3, patiekaliukas tai super skaniai atrodo  thumbup.gif

4u.gif

Skaaaanuuu assa.gif ir karštas, ir šaltas. Maž neatsibos, nes nekuklus kiekis išėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smurka84 @ 2010 04 23, 09:16)
Fetuccini makaronai su špinatais ir karališkomis krevetėmis

Gaminau siandien, tik as dar laisciau krevetes citrinos sultimis kepdama ir jau pagaminta patiekala paskaninau Parmezano suriu.
Nieko ypatingo, tiesiog greita ir paprasta ir kita karta dar kepinant krevetes ipilciau siek tiek balto vyno mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara damos smile.gif
Labai isradingi jusu patiekalai thumbup.gif apie saldumynus ir visa kita net nekalbu blink.gif 4u.gif
Na as taip pat galiu imesti savo siandienini troskinu blush2.gif
user posted image

Produktai : siaip viska dejau beveik is akies, bet mazdaug galiu parasyti ka kaip ..
* Vistienos file 1,5 vnt.(normalaus dydzio)
*Paprika Raudona 1vnt.
*Paprika Geltona 0,5 vnt.
*Paprika Zalia 0,5vnt.
*Saldytos darzoves_zirneliai,parika,kukuruzai_apie 5-6 saukstai kupini.
*Cesnako skiltele_ nors galima ir daugiau.. mirksiukas.gif
*Pomidoras 1vnt.
*Kecupo 4saukstai mazdaug..
*Ryziai _kiek kam norisi.. biggrin.gif

O dariau stai taip : vistienos file susipjausciau gabaliukais ,tada pamarinavau su Curry ir Paprikos prieskoniais.. veliau kepiau keptuveje su cesnaku.. (pjaustytas cesnakas pas mane buvo ). Kai vistiena iskepe susipjausciau paprika juostelemis ir dejau i puoda troskintis su puse stiklines vandens,tada dar ipjausciau gabaliukais pomidora, suberiau saldytas darzoves ir sudejau vistiena,, truputuka veliau imaisiau ir kecupo.. viska maisiau ir troskinau.. drinks_cheers.gif ryzius verdates kas kaip norit ir kiek norit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 04 22, 19:51)
Sveikutes  dar karteli mirksiukas.gif
vakarienei gaminau Makaronai su faršo ir pamidorų padažu(troskinukas)
user posted image
Reikia:
Makaronu apie 500 g.
Farso apie 300 g.
4-6 vnt pievagrybiai.
Apie 100-150 ml pomidoru padazo.
3 dideli pamidorai.
1 paprika ir svogunas.
druskos, pipiru, prieskoniu pagal skoni.

Farsa apkepinti keptuveje su savo miegiamiais prieskoniais. Aliejaus pyliau apie sauksta ir kepiau ant silpnos ugnies.
Poto apkepti atskirai svoguna, kubeliais pjaustyta paprika,griezineliais pjaustytus grybus. Jokio papildomo aliejaus nepyliau, kepiau ant silpnos ugnies, kol issiskyre sultys. Apkepinus, sudeti farsa, pamidorus (nuplikytus ir smulkiai supjaustytus kubeliais), supilti pomidoru padaza, pagardinti druska, pipirais ir viska gerai ismaisyti ir dar uzdengus dangciu patroskinti.
Gavosi tikrai nemazai sio troskinuko-padazo. Skanu ir su ryziais.
Receptukas is Moters savaidgalio virtuves, tik mano truputi pakoreguotas  ax.gif

Šį patiekaliukai labai dažnai darau,bet man gaunasi nelabai skanus faršas,kietokas,sausas,sprangus.ką ne taip darau ir patarkit kaip skaniai pakepti farša g.gif ?Labai būsiu dėkinga 4u.gif.
Atsakyti
Egiptietiskas "Koshary"

user posted image

Pirmiausia issiverdame, ryzius (pries tai puse kiekio pakepine aliejuje iki geltonos spalvos - nebutina), makaronus, lesius, avinzirnius (ju reikes tik kokiu 7-8 vienai porcijai).
Pasidarome pomidoru padaza (su jum patinkanciais prieskoniais), ir galiausiai kameralizuojame svogunus (supjaustyti svogunus pusziedziais, padruskinti ir sumaigyti tarp ranku, kad issiskirtu sultys. Tada svogunus nuplauti, ir nuvarvinus kepinti aliejuje, aliejus turetu apsemti svogunus. kepinant truputeli paberti cukraus, ir ipilti slakeli acto, ir kepant maisyti kuo reciau, kad svogunai nesutiztu. Kai igaus tamsesni auksini atspalvi, isgreibti, ir sudeti ant popierinio ranksluoscio).
I lekste pirmiausia dedam isvirtus ryzius, po to makaronus, lesius, uzpilame padazu, pabarstom avinzirniu, bei uzsidedam kameralizuootu svogunu. Skanaus
Atsakyti
ui kiek mergaites skaniu receptuku parashe thumbup.gif 4u.gif
Vyshnele, koki farsha naudojai? as dazniausiai naudoju kalakutienos, tai tikrai nesausas gaunasi, o kepinu ant aliejuko, dedu druskytes, pipiru, cesnako svogunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 04 27, 00:20)
Šį patiekaliukai labai dažnai darau,bet man gaunasi nelabai skanus faršas,kietokas,sausas,sprangus.ką ne taip darau ir patarkit kaip skaniai pakepti farša g.gif ?Labai būsiu dėkinga 4u.gif.

as i toki padaziuka idedu sauksta grietines 30%- buna toks svelnesnis, skanesnis tikrai tikrai 4u.gif
Ai, i si padaza BUTINA ideti ziupsneli cukraus wink.gif
Atsakyti
Kažkada kepiau maggi idėją pietums - bulvių, faršo apkepą smile.gif Gavosi visai skaniai, tik aš biški dariau kitaip 4u.gif MB pavadino jį marmalu, bet kirto net ausys linko biggrin.gif
user posted image
user posted image
Receptas:
Apkepinau aliejuje maltą jautieną, dėjau pipirų, druskos, trinto česnako (galima ir svogūną, bet aš nemėgstu), kapotų konservuotų pomidorų ir puse čili pipiriuko mažo. Nuskutau bulves ir supjausčiau 0,5 - 1 cm storio juostelėmis. Karščiui atsparų indą patepiau trupučiu aliejaus, tada išklojau dugną bulvių riekialėmis, ant jų dėjau pakeptą mėsytę ir ant viršaus vėl išdėliojau bulves. Maggi idėjos pakelio turinį sumaišiau su 200 ml šalto vandens bei 100 ml grietinėlės. Viską supyliau ant bulvių ir mėsos sluoksnių ir užbarščiau tarkuoto fermentinio sūrio. Kepiau 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60min.
Atsakyti
QUOTE(zivilytte @ 2010 04 26, 21:02)
Laba vakara damos  smile.gif
Labai isradingi jusu patiekalai  thumbup.gif  apie saldumynus ir visa kita net nekalbu  blink.gif  4u.gif
Na  as taip pat galiu imesti savo siandienini troskinu  blush2.gif
user posted image


tokį dažnai darau l. skanu greita ir paprasta tik kukurūzų nededu o megstu raudonas pupeles thumbup.gif tongue.gif
Papildyta:
smurka84, o ten koių E tojia Magijoj nėra g.gif
Atsakyti
Rastika, manau, kad yra, o kur jų dabar nėra, dažnai tokiais patiekalais nesilepinam, nes ir riebokas pakankamai. Šiaip galima grietinėlę sumaišyti su prieskoniais, vandeniu ir to maggi nepilti, skonis manau irgi būtų geras.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 04 23, 18:46)
[color=darkviolet]Vištienos gabaliukai bekone


Elena, as sitaip gaminu lasisos file mirksiukas.gif
Supjaustau ja mazdaug 2 pirstu storio gabalais per visa file ilgi, apvynioju bekonu (tikslaiu vynioju i parmos kumpi, kur pusiau lasinuku ir pusiau mesytes) ir kepu. Ir patiekiu as ji pagal poreiki - gali buti kaip karstas patiekalas, arba supjaustau vieno kasnio dydziais ir patiekiu kaip salta uzkandi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 27 balandžio 2010 - 15:27