Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Nepazįstu tokio daikto biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Susipazink! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 05 01, 10:13)
Jei nusprendžiu kepti jas pietum, tai pamarinuoju iš ryto.


O tai kaip kepat? Orkaitėj? Kiek laiko?

Koruklu, Jūsų vyras turbūt labai džiaugiasi tokią žmoną turėdamas. thumbup.gif
Atsakyti
Koruklu, ačiū tamstelei, koks įdomus daiktas, nemačius tokio bigsmile.gif
micefee, kepu apie 200 laipsniu temp. 30 min uzdengtas folija, kad suminkštėtų, ir poto nudengus dar 30 min, kad apskrustų. Šiaip kiekviena orkaitė kepa skirtingai, todel reikia stebėti, kad būtų iškepusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2010 04 29, 11:51)
Gal turit kokia ideja kuom pakeisti lasisa, kad butu ne maziau skanu? biggrin.gif


Siulyciau pabandyti blynus su melynuoju pelesiniu suriu, jei megstat, tikrai labai skanu smile.gif
Atsakyti
Arba galima vietoj lasisos vytinto kumpio uzdeti arba rukyto, arba kita rukyta zuvimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 01 gegužės 2010 - 13:51
Varskes teslos cepelinai.Teslai:8 dideles bulves,0,5kg varskes,2 stiklines bulviu krakmolo,1-2 kiausiniai,druskos.Idarui:0.5kg maltos mesos,svogunu,maltu pipiru,druskos.Teslai bulves sutarkuoti,nusunkti.Bulviu tarkius ir krakmola sumaisyti su kiyais teslai skirtais produktais.Tesla isminkyti.Paruosti mesos idara.Cepelinus deti i verdanti pasuser posted imageudyta vandeni ir virti 30min.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
O ką ta varškė priduoda?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 01, 22:55)
O ką ta varškė priduoda?

labai skanus gaunasi minksti cepelinai,tk as dar manu kruopu idedu tada jie kaip verda didesni gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 01, 22:55)
O ką ta varškė priduoda?

kitoks skonis,ir minkstumo priduoda tik nereikia padaugint krakmolo.
Atsakyti
Aišku, ačiū. mirksiukas.gif

Aš va šiandien bulvikes kepiau, nusižiūrėjau nuo vienos mamaitės recepto, truputį patobulinau savaip ir va kas išėjo:

user posted image

Reikės:

Bulvių
Alyv. aliejaus arba sviesto
Kumpio
Pievagrybių
Poro
Sūrio
Druskos
Pipirų

Bulves nuskutam, dedam į šaukštą ir įpjaustom su peiliu (šaukštas leidžia įpjauti bulvę giliau jos nesugadinant), aptepame aliejumi arba sviestu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Tuo metu keptuvėje apkepiname porą, pievagrybius ir kumpį, įdedam druskos, pipirų, galima dar paskaninti baziliku, raudonėliu. Išimame bulves iš orkaitės, dedame įdarą į tarpus, ant viršaus uždedame tarkuoto sūrio ir dar kepame apie 15-20 min. Valgome su česnakiniu padažu.
Atsakyti
nu jau labai skaniai atrodo tos bulvytes,tik as truputi kitaip dariau tai man jos suluzinejo,reikes pamegint pagal jusu recepta. mirksiukas.gif
Atsakyti