Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Deissy, o kiek mėsos pagal Giedriaus receptą reikia čeburėkams?? Ačiū
Atsakyti
ateinu su IDARYTOM CUKINIJOM receptuka nusiziurejau nuo Elenos tik truputi pakeiciau.Susimaliau kiaulienos-jautienos farsa,dejau pipiru,druskos,santa maria prieskoniniu zoleliu misinio su cesnaku.Morka,svoguna ir pievagrybius supjausciau kubeliais.Viska sudejau i farsa,imusiau 1 kiausini ir viska gerai ismaisiau.Cukinijas perpjauti per pus,iskobti vidu ir uzpildyti farsu,susukti i folija, oi pries tai dar cukinijas pabarstyti druska,ir sauti i orkaite kepti apie 30min.kai iskeps atlankstyti folija,apuser posted imageibarstyti tarkuotu suriu ir dar pakepti kol suris issilydys.
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 04, 16:56)
ateinu su IDARYTOM CUKINIJOM

na, man labai jau skaniai ir pavasariskai cia viskas pasirode. Kaip noreciau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 01, 22:49)

šiandien išmeginsiu bus ir skanu ir kitaip, tik vietoj kumpio desiu farša, gal labai reikalo nepagadinsiu g.gif
ir dar kaip darot česnakini padaža? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 05 04, 08:55)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Idek butinai, labai skanus derinukas turetu buti  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif


Gal kada vėliau. 4u.gif

QUOTE(lotute @ 2010 05 04, 16:13)
šiandien išmeginsiu bus ir skanu ir kitaip, tik vietoj kumpio desiu farša, gal labai reikalo nepagadinsiu g.gif
ir dar kaip darot česnakini padaža? g.gif


Man atrodo, kad ir su faršu skanu turėtų būti. O česnakinį padažą darau taip: natūralus jogurtas be priedų, majonezas (50:50), spaustas česnakas, šlakelis alyvuogių aliejaus ir smulkiai tarkuotas raugintas agurkas. 4u.gif

Solisberio muštiniai
(atrodo kaip paprasti kotletai, bet tai ne visai paprasti kotletai... ax.gif )

user posted image

4 porcijos:

200 g pievagrybių
2 šakelės saliero
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
300 g jautienos faršo
stiklinė džiūvėsių
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
2 šaukštai sviesto
1 stiklinė jautienos sultinio
2 šaukštai pomidorų padažo

Stambiai supjaustyti grybus, salierą, svogūną ir česnaką. Pusę susmulkintų daržovių supilti į dubenį ir sumaišyti su faršu, 2/3 stiklinės džiūvėsių, druska bei pipirais. Iš mišinio daryti muštinius. Sudėti į skardą ir kepti apie 5 min. 10 cm atstumu nuo ugnies. Apversti ir kepti dar 7 min arba kol paruduos. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti likusią dalį daržovių ir kepti, kol truputį suminkštės svogūnas (apie 2-3minutes). Supilti sultinį, pomidorų padažą ir likusius džiūvėsius. Mišinį užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti dar 5 minutes. Patiekti su pupelėmis, bulvėmis ar makaronais ir daržovėmis. Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 gegužės 2010 - 16:53
QUOTE(micefee @ 2010 05 04, 17:45)
Gal kada vėliau.  4u.gif
Man atrodo, kad ir su faršu skanu turėtų būti.

O česnakinį padažą darau taip: natūralus jogurtas be priedų, majonezas (50:50), spaustas česnakas, šlakelis alyvuogių aliejaus ir smulkiai tarkuotas raugintas agurkas.  4u.gif

ir bus biggrin.gif tik kaip i tuos tarpelius reikes ji sukisti lotuliukas.gif

bandysiu daryti, tikiuosi gausis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 04, 17:50)
ir bus biggrin.gif tik kaip i tuos tarpelius reikes ji sukisti lotuliukas.gif


Ooo, čia sudėtingas reikalas, aš iš pradžių su šaukštu bandžiau, paskui rankom kišau. biggrin.gif Reikia stengtis daryti gilesnius tarpelius neperpjaunant bulvės netyčiom...
Atsakyti
gal user posted imagecia ir ne i tema,bet idedu va tokius sumustinius.Ant jautienos kumpelio dedu baltos misraines,susuku,sutvirtinu mediniu pagaliuku(dantu krapstuku),dedu ant duonytes ir prasau,skanaus. mirksiukas.gif
Atsakyti


Solisberio muštiniai
(atrodo kaip paprasti kotletai, bet tai ne visai paprasti kotletai... ax.gif )

nu ziauriai skaniai atrodo,bet ar as gerai supratau,jus juos kepat tik 12 min.,ar jie gerai iskepa?
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 04, 18:45)
Solisberio muštiniai
(atrodo kaip paprasti kotletai, bet tai ne visai paprasti kotletai...  ax.gif )

nu ziauriai skaniai atrodo,bet ar as gerai supratau,jus juos kepat tik 12 min.,ar jie gerai iskepa?


Na, panašiai, aš gal truputį ilgiau kepiau - vieną pusę 5 min, kitą apie 10, tada vėl apverčiau ir dar apie 5 kokias. Tiesiog reikia žiūrėti, kad paruduotų. O iškepa labai normaliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
aisku,nu pas mane elektrine orkaite tai nereiks vartyt,reiks pamegint kada.
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 04, 19:26)
aisku,nu pas mane elektrine orkaite tai nereiks vartyt,reiks pamegint kada.


Pas mane irgi elektrinė, bet aš vis tiek vartau, nes ten ta pusė, kuri apačioj būna, neapskrunda taip gražiai kaip viršus. tongue.gif
Atsakyti