AVIZINIS PYRAGAS.receptas.2stikl miltu,1.5stikl aviziniu dribsniu,34stikl rudojo cukraus,200g svieto,100g smulkintu lazdyno riesutu,170g irisu,200g riebios varskes,400ml kondensuoto pieno,2sauksteliai citrinos sulciu,2sauksteliai vaniles esencijos,150g karamelinio kondensuoto pieno,150g pieninio sokolado... Gamyba 1.i dubeni persijoti miltus,suberti avizinius dribsnius,cukru ir ismaisyti.stambia tarka sutarkuoti atsaldyta sviesta,suberti riesutus,sudeti puse kiekio smulkiai pjaustytu irisu ir uzminkyti tesla. 2.kepimo skarda iskloti puse kiekio teslos. 3.kisti i iki 170laipsniu ikaitinta orkaite ir kepti apie 15 min.istraukti ir atvesinti. 4.varske sudeti i dubeni,supilti kondensuota piena,citrinos sultis ir vaniles esencija.maisyti,kol mase taps vientisa. 5.varskes mase sukresti ant apkepusios teslos skardoje.uzdeti likusia tesla.pavirsiu aptepti karameliniu pienu ir apdelioti likusiais irisais. 6.kepti 30-40min iki 170laip.ikaitintoj orkaitej.istraukti ir atvesinti. 7.pienini sokolada sutrupinti i dubeni ir deti i karsto vandens vonele.siltu sokoladu apslakstyt pyrago pavirsiu. siam pyragui abejingu neliko,darbo daug,bet verta.... tik nedaug gaunas tik foto gaila nemoku ikelti RUDOJO CUKRAUS REIKIA TRYS KETVIRTOSIOS STIKLINES
QUOTE(kepejele @ 2010 06 30, 12:53)
AVIZINIS PYRAGAS.
koks įdomus receptas.... bet laaabai norisi foto.. pabandytk įkelt su www.radikal.ru ten kairėj viršuje tik paspausk Browse ir surask kur kompe ta foto, tada Spausk žemiau Zagruzit ir mes matysim
Braškiniai skanumynai Labai gražiai ir skaniai atrodo
O pas tave, Nova, ateinu į svečius Gal galima adresą?
Arba galim mainyt į torto gabalą
Migdolinis tortas su maskarpone
QUOTE(Nova @ 2010 06 26, 21:41)
O pas tave, Nova, ateinu į svečius Gal galima adresą?
Arba galim mainyt į torto gabalą
Migdolinis tortas su maskarpone
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 13:06)
koks įdomus receptas.... bet laaabai norisi foto.. pabandytk įkelt su www.radikal.ru ten kairėj viršuje tik paspausk Browse ir surask kur kompe ta foto, tada Spausk žemiau Zagruzit ir mes matysim
atsiųskit kam nors, mes įkelsim
QUOTE(Saulėta. @ 2010 06 30, 13:43)
Braškiniai skanumynai Labai gražiai ir skaniai atrodo
O pas tave, Nova, ateinu į svečius Gal galima adresą?
Arba galim mainyt į torto gabalą
Migdolinis tortas su maskarpone
O pas tave, Nova, ateinu į svečius Gal galima adresą?
Arba galim mainyt į torto gabalą
Migdolinis tortas su maskarpone
Saulėta, mielai prašom, dar keli persikai yra O torta jau apziurejau bloge, nu jei vel pradesiu girt, tai sakysi pataikauju vis Bet is tikruju tortas super. Man visi maskarponiniai tai yra skaniausi
QUOTE(Nova @ 2010 06 30, 15:32)
Saulėta, mielai prašom, dar keli persikai yra O torta jau apziurejau bloge, nu jei vel pradesiu girt, tai sakysi pataikauju vis Bet is tikruju tortas super. Man visi maskarponiniai tai yra skaniausi
Nesakysiu nesakysiu Aš irgi tavo kiekvieną kepinį galėčiau girti nuo-iki, tikrai žinok, matyt, mūsų skoniai panašūs Nes va ir dar vienas įrodymas - markarponės tortai, cheesecake'ai yra patys skaniausi
Merginos,
stovi akyse vieno varskes pyrago nuotrauka, ale neprisimenu, ar sioj temoj maciau..
Apvalios formos, pagrindas sokoladinis, tada sluoksnis varskes per kelis cm ir vel sokoladinis virsus.
Taip prisireke, o nerandu Gal kas mate ta recepta?
stovi akyse vieno varskes pyrago nuotrauka, ale neprisimenu, ar sioj temoj maciau..
Apvalios formos, pagrindas sokoladinis, tada sluoksnis varskes per kelis cm ir vel sokoladinis virsus.
Taip prisireke, o nerandu Gal kas mate ta recepta?
QUOTE(Fregata @ 2010 07 01, 10:20)
Merginos,
stovi akyse vieno varskes pyrago nuotrauka, ale neprisimenu, ar sioj temoj maciau..
Apvalios formos, pagrindas sokoladinis, tada sluoksnis varskes per kelis cm ir vel sokoladinis virsus.
Taip prisireke, o nerandu Gal kas mate ta recepta?
stovi akyse vieno varskes pyrago nuotrauka, ale neprisimenu, ar sioj temoj maciau..
Apvalios formos, pagrindas sokoladinis, tada sluoksnis varskes per kelis cm ir vel sokoladinis virsus.
Taip prisireke, o nerandu Gal kas mate ta recepta?
Gal sitas http://sauletavirtuv...es-sluoksneliu/
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 27, 00:10)
Dėmesio dėmesio, atnešu tobulą pyragą! Šimtas balų ir nė menkiausios abejonės Labai labai rekomenduoju, laaabai!
Riešutinis brownie su kreminiu varškės sluoksneliu
Riešutinis brownie su kreminiu varškės sluoksneliu
As gal su kvailu, bet man aktualiu klausimu, sokoladine kakava kas tai. Ar tai kakava tamsioji ar ta mix fix ar kaip ten vadinas
QUOTE(salexa @ 2010 07 01, 16:02)
As gal su kvailu, bet man aktualiu klausimu, sokoladine kakava kas tai. Ar tai kakava tamsioji ar ta mix fix ar kaip ten vadinas
Tamsioji kakava, tokia sodriai šokoladinės spalvos ir šokoladinio kvapo
SPURGOS.
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
kas dar del spurgu,nedeti daug labai miltu bus kietos ,o jei tesla limpa prie ranku taj rankas aliejum issitepti ir formuoti rutuliukus.
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
kas dar del spurgu,nedeti daug labai miltu bus kietos ,o jei tesla limpa prie ranku taj rankas aliejum issitepti ir formuoti rutuliukus.
QUOTE(Ulė @ 2010 07 01, 13:30)
SPURGOS.
Kokios fainos spurgikes mano sunus pamate ir sako-bumbuliuku kepsi???