[ Standartinis ] ·
Elektrėnų darželiai
| elzeda |
2005 12 25, 23:51
|
Ištikimas dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 253
Prisijungė: 2005 06 29
Apdovanojimų: 0

|
Labas, esu pedagoge, be to pacios 3 m. dukryte lanko darzeli, taigi, manau, patarti tikrai galiu. Apie darzeli "Drugelis", kuri tu mini, nelabai turiu ka pasakyti, nes nalabai juo domejausi, teks informacijos ieskot paciai. Mano dukra lanko "Pasakos" darzeli (Pergales g.), Boruzeliu grupe. Apie si darzeli galiu atsiliepti tik gerai, ir dar karta gerai... Labai saunus ir geranoriskai nusiteikes kolektyvas, superine vaiku prieziura. Pamatytum, kiek dukra per tuos nepilnus metus, kai lanko darzeli, visko ismoko, o kokia saunia Kaledine programa aukletojos parenge, su tokiais pypliukais! Žodziu, vien aukletoju bei seimininkes deka dukra ismoko daryti ant puoduko (man jau buvo nusvirusios rankos), pradejo daugiau kalbeti, bendrauti ir t.t. Is kitu teveliu girdejau atsiliepimu, kad ir kitose grupese gerai vaikais rupinamasi, daug gero jiems duodama :super . O dabar, apie darzeli "Ziogelis" (Traku g.). Cia as dirbu, tik ne darzelio grupese. Taciau, kaip zinau, cia taip pat gerai vaikais rupinamasi, jie visad uzimti, sugalvojama daug veiklu, net patys maziausieji, maciau, repetavo eglutei. Cia vyksta darzelio grupiu integracija su neigaliais vaikais. Cia kai kurie teveliai issigasta, taciau, manau be reikalo (pati dirbu su tokiais vaikais). Juk siais laikais vaikams ir taip truksta tolerancijos, o cia jie nuo mazens pratinasi buti su "ypatingais" vaikais, pratinasi jiems padeti, mokosi bendrauti su jais ir etc., manau, tai neikainojama patirtis. Aisku, kad ir kiek as cia prirasyciau, spresti teks tau. As pati pries pasirinkdama darzeli susitikau su grupiu aukletojomis, pakalbejau, stebejau, kaip elgiasi su mano dukryte. Siaip "Žiogelyje" ir "Pasakoje" ispudis buvo panasus, bet pastaraja pasirinkau del to, kad prie pat namu... Sekmes priimant sprendima :D .
|
|
|
|
|
| gedra |
2006 02 28, 20:00
|
Atkaklus dalyvis

Grupė: Nariai
Žinutės: 32
Prisijungė: 2006 02 27
Vieta: TOLI
Pirmas vaikas:Gabrielė 2000 05 18
Antras vaikas:Danielė 2004 10 19

|
QUOTE(jurgvita @ 2005 12 17, 01:19) pirmas vaikiukas o ir patys cia visai neseniai gyvename labai noretume, kad padetumete issirinkti kuo geresni elektrenu vaiku darzeli, salia musu namo sviesos 10 yra darzelis bet kazkodel jis man nepatikimai atrodo, bet gal as nieko apie ji nezinau gal ten aukletojos labai uzsiima su vaikais? labutis žinai mano dukryte lanko ,,pasaka'' darželi tai aš esu labai patenkinta ir auklitojom jų visa ruoša ,tvarka ,na nežinau kur prie grybo darželis tai nekokie atsiliepimai žinai sunku ka ir pasakyt ir patarti spresk pati nueik i viena i kita ir pamatysi kokia tvarka kokios auklėtojos koks bendravimas sekmės :super
|
|
|
|
|
| elzeda |
2006 03 22, 21:01
|
Ištikimas dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 253
Prisijungė: 2005 06 29

|
"Pasakoj" (dukrytė lanko jau daugiau nei metai) dar nebuvo jokių rinkliavų. Ten išvis nėra tokios tradicijos :P . Dėl kitų nežinau. O "Žiogelyje" dirbu, tai tikrai į mėnesį būna nors vienas spektakliukas ("Pasakoj"- panašiai). Kai kurie menkaverčiai- prastos dekoracijos, o ir aktoriai nekokie, bet tokių mažuma. Daugiau būna gerų spektaklių. Kaina panaši- apie 2,5 Lt. Neseniai buvo net cirkas atvažiavęs. Su šunimis, katėmis ir net smaugliu. :super Net mes, darbuotojai, kvatojomės, o vaikučiai tai išvis leipo. Dažnai spektakliai, kurie būna "Žiogelyje", tą pačią dieną aplanko ir "Pasaką".
Dar pamiršau parašyt, kad darželiuose be mokesčio už maitinimą renkamas mokestis ugdymo piemonėms- 12,5 Lt/mėn. Bet čia ne rinkliava, gaunami kviteliai. Be to jokių priemonių nereikia nešt papildomai.
Šią žinutę redagavo elzeda: 2006 03 22, 21:06
|
|
|
|
|
| patrakusi |
2006 12 05, 20:23
|
Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1458
Prisijungė: 2005 08 26
Pirmas vaikas:20050823 Sabrina
Antras vaikas:20100325 Kamilė

|
QUOTE(Brigit @ 2006 05 31, 08:50) Eilės diiidelės, taip kad geriau iš anksto išsirinkt darželį ir užsirašyti :4u: Beje, visuose Elektrėnų sav. darželiuose keičia langus :super Na nzn, mano vyro pussesere nuvede 5dieni savo 1.7m pipira, tai iskart prieme, ir sake kad nera ten eiliu...tiesa nzn i koki darzeli veda, bet labai gyre ta darzeli, nes jos vyresnelis ten pat lanke...dabar pas mazaji grupeje 15vaikuciu, is ju tik 2 mergaites!... :oh siule man savaja ten nuvest, ale kad mums toli vazinet... :verysad:
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|