Kazkodel neina idet normalaus dydzio foto is VS, tai dedu mazytes ir nuorodas...

Jogos kelnes (NUORODA) - perkamos jau n-taji karta, visada perku dydziu mazesnes. Dedu jei kam idomu paziuret butent siuos atspalvius:

Naktinukai (NUORODA) - labai ilgai svajojau apie juos, radus nuolaida nesusilaikiau, bet... nepasilieku, nes nesuzavejo. O ir uz ta kaina tikrai galima geresnes kokybes nupirkt. Realiai labai tamprus, emiau dydziu mazesnius, bet manau savas dydis graziau atrodytu. Tiesa, foto atrodo tokia vientisesne, storesne medziagyte, realybej grynai maikine (na su rimbukais - antroj foto matosi) ir labai plona:

Papildyta:
Suknele be petneseliu (NUORODA) - dydi atitinka. Siaip labai patiko, paprasta, bet man grazi tuo paprastumu. Ties krutine antra medziagyte (bra topas), yra silikonines juosteles, tai nesmunka suknute

Suknele per viena peti (NUORODA) - padidinta. Nesiodama M, emiau ja S, bet man norisi siauresnes paciame virsuje, t.y. ten, kur nuo krutine iki peties pats virsus eina (dabar labai laisvai jauciuosiu ir laisvai yra, nes visiskai neapsitempia prie kuno). Vyrui patiko kaip ji atrodo, bet pati nesijauciu jaukiai (vien del to, kad atrodo, jog galiu pamest virsu, kai jis ne kiek neapsitempia), tai nepasiliksiu. Bet visai verta demesio.

Tigrine suknele (NUORODA) - smagi, lengvute, plonyte. Man labai patiko kol neuzsidejau - kazkas su ja nelabai gerai... Emiau 8 dydi, tai man jis kaip tik, isskyrus krutine (pas mane 80C): lyg ir sutelpu i kauselius, bet vaizdas tikrai ne kaip VS foto, pas mane daug atviriau krutine gaunasi, tai itariu kauseliai mazi (iki B tiktu, o gal net tik B, nes A neispildytu

Papildyta:
Geleta suknute (NUORODA) - velgi praktiskai toks pat atsiliepimas kaip apie pries tai buvusia. Tik sioje kauseliai geriau uzdengia krutine, bet velgi kazkas neitin su jais gerai - vel manau, kad tiesiog per mazi mano krutinei, o ir forma nelabai grazi gaunasi. Tiesa, jokio lankelio po krutine nera tuose isformavimuose, o pries tai idetoj yra.

Suknute (NUORODA) - dydi atitinka, paprastute (na kaip ir foto is VS). Man apsivilkus kazkaip neitin patiko, tai grazinsiu i VS. Bet siaip trukumu nerandu joje.

Ilga suknele (NUORODA) - laabai nuvyle realybej (visa seimyna isbrokavo ja net neapsivilkus). Ji dabar kituose namuose, tai realia foto idesiu kita diena. Dydis sakyciau padidintas, nebent krutine didesne, nes jei taip, tai gali mazokai medziagos per krutine but. Medziaga ties krutine be jokiu pakietinimu, tai butinai reikia ko nors po apacia. Ir siaip pati medziaga labai plona, jos daug, suknute labai plati - nera to vaizdo kaip VS foto.

Maudomukas (NUORODA) - virsu emiau M (su 98cm, 80C), kelnaites emiau S (su 98cm), tai kelnaiciu noretusi vos vos didesniu gal, bet siaip normaliai atrodo (M gal net kabotu medziaga gale). O vat virsus lyg ir geras, bet atviras gaunasi - asmeniskai noreciau daugiau uzdengiancio, tai imciau L turbut. Kadangi pasiliksiu sekanti maudomuka, tai sita zadu grazint...

Taskuotas maudomukas (NUORODA) - uzsisakiau ir S, ir M virsu (ziuresiu kuris geriau bus, bet kolkas tebelaukiu ju). Dabar gavus kelnaites - S dydis (tinka idealiai, nes susirisa sonuose). Vyras tik pamates iskart isgyre ji, tai greiciausiai sita pasiliksiu.