Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

Sulaukiau savo VS siuntinuko, tai dedu katalogines ir realias foto (tiesa, vieno maudomuko tik kelnaites, nes virsus buvo 'backordered' ir jau ji issiunte, bet kolkas negavau). O siaip nusivyliau pirkiniais... Bet gal ir gerai, nes maziau pasilikt norisi smile.gif

Kazkodel neina idet normalaus dydzio foto is VS, tai dedu mazytes ir nuorodas... ax.gif

Jogos kelnes (NUORODA) - perkamos jau n-taji karta, visada perku dydziu mazesnes. Dedu jei kam idomu paziuret butent siuos atspalvius:
user posted image
user posted imageuser posted image

Naktinukai (NUORODA) - labai ilgai svajojau apie juos, radus nuolaida nesusilaikiau, bet... nepasilieku, nes nesuzavejo. O ir uz ta kaina tikrai galima geresnes kokybes nupirkt. Realiai labai tamprus, emiau dydziu mazesnius, bet manau savas dydis graziau atrodytu. Tiesa, foto atrodo tokia vientisesne, storesne medziagyte, realybej grynai maikine (na su rimbukais - antroj foto matosi) ir labai plona:
user posted image

Papildyta:
Suknele be petneseliu (NUORODA) - dydi atitinka. Siaip labai patiko, paprasta, bet man grazi tuo paprastumu. Ties krutine antra medziagyte (bra topas), yra silikonines juosteles, tai nesmunka suknute thumbup.gif Ir dar labai svarbus momentas, kad su ja krutine graziai atrodo (t.y. grazi forma buna), nes su C krutine be liemenuko retai kuri suknele gerai atrodo. ax.gif
user posted image

Suknele per viena peti (NUORODA) - padidinta. Nesiodama M, emiau ja S, bet man norisi siauresnes paciame virsuje, t.y. ten, kur nuo krutine iki peties pats virsus eina (dabar labai laisvai jauciuosiu ir laisvai yra, nes visiskai neapsitempia prie kuno). Vyrui patiko kaip ji atrodo, bet pati nesijauciu jaukiai (vien del to, kad atrodo, jog galiu pamest virsu, kai jis ne kiek neapsitempia), tai nepasiliksiu. Bet visai verta demesio.
user posted image

Tigrine suknele (NUORODA) - smagi, lengvute, plonyte. Man labai patiko kol neuzsidejau - kazkas su ja nelabai gerai... Emiau 8 dydi, tai man jis kaip tik, isskyrus krutine (pas mane 80C): lyg ir sutelpu i kauselius, bet vaizdas tikrai ne kaip VS foto, pas mane daug atviriau krutine gaunasi, tai itariu kauseliai mazi (iki B tiktu, o gal net tik B, nes A neispildytu g.gif ). Nors neatmetu galimybes, kad VS tiesiog didesni dydi uzdeje ir pakoregave kaip reikia.
user posted image
user posted image

Papildyta:

Geleta suknute (NUORODA) - velgi praktiskai toks pat atsiliepimas kaip apie pries tai buvusia. Tik sioje kauseliai geriau uzdengia krutine, bet velgi kazkas neitin su jais gerai - vel manau, kad tiesiog per mazi mano krutinei, o ir forma nelabai grazi gaunasi. Tiesa, jokio lankelio po krutine nera tuose isformavimuose, o pries tai idetoj yra.
user posted image
user posted image

Suknute (NUORODA) - dydi atitinka, paprastute (na kaip ir foto is VS). Man apsivilkus kazkaip neitin patiko, tai grazinsiu i VS. Bet siaip trukumu nerandu joje.
user posted image
user posted image

Ilga suknele (NUORODA) - laabai nuvyle realybej (visa seimyna isbrokavo ja net neapsivilkus). Ji dabar kituose namuose, tai realia foto idesiu kita diena. Dydis sakyciau padidintas, nebent krutine didesne, nes jei taip, tai gali mazokai medziagos per krutine but. Medziaga ties krutine be jokiu pakietinimu, tai butinai reikia ko nors po apacia. Ir siaip pati medziaga labai plona, jos daug, suknute labai plati - nera to vaizdo kaip VS foto.
user posted image

Maudomukas (NUORODA) - virsu emiau M (su 98cm, 80C), kelnaites emiau S (su 98cm), tai kelnaiciu noretusi vos vos didesniu gal, bet siaip normaliai atrodo (M gal net kabotu medziaga gale). O vat virsus lyg ir geras, bet atviras gaunasi - asmeniskai noreciau daugiau uzdengiancio, tai imciau L turbut. Kadangi pasiliksiu sekanti maudomuka, tai sita zadu grazint...
user posted image
user posted image

Taskuotas maudomukas (NUORODA) - uzsisakiau ir S, ir M virsu (ziuresiu kuris geriau bus, bet kolkas tebelaukiu ju). Dabar gavus kelnaites - S dydis (tinka idealiai, nes susirisa sonuose). Vyras tik pamates iskart isgyre ji, tai greiciausiai sita pasiliksiu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na manau, visoms butu idomu, bent kelis 'prilipusius' daiktus ir ant kuno pamatyti smile.gif
O siaip is visu pirkiniu labai labai ta rozine suknele patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
cia taip paprastai imanoma grazinti uzsisakytus rubus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 26, 08:50)
cia taip paprastai imanoma grazinti uzsisakytus rubus? g.gif

Pirkusioji gyvena JAV.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas pirkot tokį merino vilnos golfuką:
user posted image

Kokie atsiliepimai? Nekanda?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 26, 04:20)
Jogos kelnes (NUORODA) - perkamos jau n-taji karta, visada perku dydziu mazesnes. Dedu jei kam idomu paziuret butent siuos atspalvius:
user posted image

Suknele be petneseliu (NUORODA) - dydi atitinka. Siaip labai patiko, paprasta, bet man grazi tuo paprastumu. Ties krutine antra medziagyte (bra topas), yra silikonines juosteles, tai nesmunka suknute  thumbup.gif Ir dar labai svarbus momentas, kad su ja krutine graziai atrodo (t.y. grazi forma buna), nes su C krutine be liemenuko retai kuri suknele gerai atrodo.  ax.gif
user posted image

Mane labai domina sie bigsmile.gif
jogos kelnes ar apacioj labai isplateja? ax.gif ar tokios tiesiai nueinancios? kaip kokybe ar bus tokios standzios, gerai aptempiancios biggrin.gif viska i vietas sustatancios biggrin.gif

Domina laaaaaabai suknute, labai noretus ant jusu pamatyt blush2.gif man labai idomu jos ilgis, koki dydi jus emet su kokiais matmenim? ir kaip ta vieta kur ties pilvu, ar neatrodo ta medziaga pasiputus blush2.gif neatrodys, kad kaip su pilvu nestuke.gif doh.gif vat ta man vieta kazkoki itarima kelia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 26, 03:20)
Suknute (NUORODA) - dydi atitinka, paprastute (na kaip ir foto is VS). Man apsivilkus kazkaip neitin patiko, tai grazinsiu i VS. Bet siaip trukumu nerandu joje.
user posted image
user posted image

as sita uzsisakius esu XS dydi, man ji tuom ir patiko kad paprasta, bent jau foto tokia miela atrodo rolleyes.gif ziuresim kaip realiai bus, tikiuosi bent jau dydis tiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 26 gegužės 2010 - 10:11
mane ir domina jogos kelniu apacia bigsmile.gif beje, sakot emat dydziu mazesnes, tai man su xs kokias tada imt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 05 26, 11:14)
mane ir domina jogos kelniu apacia  bigsmile.gif  beje, sakot emat dydziu mazesnes, tai man su xs kokias tada imt? blink.gif

jogos kelnes padidintos, as su 98 cm turiu S dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
O koks S dydžio joga kelnių vidinės siūlės ilgis? Ar medžiaga nėra skysta? Ar neišsisėdi užpakaliukas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 26, 02:20)

labai patiko tas leopardinis maudymukas kuri grazinti norit. pati tokio ieskojau, bet neradau apart vs puslapio sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 26 gegužės 2010 - 11:54
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 08:59)
Mergaitės, gal kas pirkot tokį merino vilnos golfuką:
user posted image

Kokie atsiliepimai? Nekanda?

turiu smile.gif ir realias foto buvau įdėjusi smile.gif jei pageidausit- galėsiu paieškoti... smile.gif man jis fainutis thumbup.gif plonas šiltas, nekąnda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 26 gegužės 2010 - 12:55