Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 09, 12:38)
dar klausimėlis....vaikštinėdama po Maxima pamačiau Dr. Oetker miltelius plaktai grietinėlei....(ten ji padaroma su pienu)...gal kas bandėt? ar kaip nors išradingai ja naudojot? kaži ar tiktų tortų puošimui? g.gif

Sudukas ten sintetika viena,kazkada buvo kilus mintis,kad mazu pigesne ji nei normali grietinele,tai ne schmoll.gif ir skonis ne tas,nebent is bedos kokiam dzibavimui,bet jau tik ne pertepimui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 09, 14:41)
Sudukas ten sintetika viena,kazkada buvo kilus mintis,kad mazu pigesne ji nei normali grietinele,tai ne  schmoll.gif  ir skonis  ne tas,nebent is bedos kokiam dzibavimui,bet jau tik ne pertepimui schmoll.gif

dėkui už atsakymą smile.gif Apie pertepimus net negalvojau, bet maniau gal tarkim šonams aptepti ir paskui trupinius ar kokosą klijuoti....bet geriau nė nebandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 09, 14:41)
Sudukas ten sintetika viena,kazkada buvo kilus mintis,kad mazu pigesne ji nei normali grietinele,tai ne  schmoll.gif  ir skonis  ne tas,nebent is bedos kokiam dzibavimui,bet jau tik ne pertepimui schmoll.gif


Mėginau kartą ir aš tą Maximinę grietinėlę, kaip Jonė sakė, bent jau padzibavimui.
Tiesą pasakius, darbas lengvas ir greitas, dzibai kaip kareivėliai stovėjo, na bet kad nevalgoni jie tokie buvo doh.gif .
Labai tiksliai pasakyta - tikra sintetika drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Butent drinks_cheers.gif sakau nebent ekstra atveju is bedos,kaip ir kremai is pokelio,labai geri dzibai gaunasi maziau vargo,bet sintetika lieka sintetika
Atsakyti

Prašau patarkite, kada geriausia išsikepti, sutepti Napoleoną (Asseni iš vaikystės), jei jį valgysime šeštadienio vakarą?
Atsakyti
laba diena mamytes. Gal galit patarti koks kitas tortas tiktų prie juodojo miško. blush2.gif Noriu daryti 2 aukštų tortą savo dukrytei 10metų jubiliejui . ir niekaip neišsirenku antrojo varianto. 4u.gif
Atsakyti
o kam tuos skonius derint, kąsit kąsniuką to, ir kąsniuką ano??? tebūnie kad ir labai kontrastingi 4u.gif ar čia dėl svorio ir įdubimo klausiat???
Atsakyti
siandien bandysiu kepti kriausini torta namams.. kazkaip reikia "sukergti" grietinele, rududu ir zelatina.. hmm.. Idomu kad gausis..
Man dar reiktu skystos karameles, kad pjaunant torta taip lengvai isbegtu wink.gif Kokiu turite ideju? smile.gif
Atsakyti
O sakykit cia visokiu snikerio variaciju prisiklausiau, o originalus receptas koks? tas kur su karameliniu ganašu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 16:36)
O sakykit cia visokiu snikerio variaciju prisiklausiau, o originalus receptas koks? tas kur su karameliniu ganašu? g.gif

viršus su karameliniu ganašu, ir tas pats nesigauna pagal aprašymą lotuliukas.gif o originalas, tai su dviem sluoksniais šopkolado, grietinėlės, ir vienas sviestinis su riešutais ir rududu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 10, 12:42)
siandien bandysiu kepti kriausini torta namams.. kazkaip reikia "sukergti" grietinele, rududu ir zelatina.. hmm.. Idomu kad gausis..
  Man dar reiktu skystos karameles, kad pjaunant torta taip lengvai isbegtu wink.gif Kokiu turite ideju? smile.gif

As turiu toki pertepima:
150 g cukraus,
75 g medaus,
60 ml vandens,
15 ml stiprios ekspreso kavos
40 g sviesto
Cukru,medu ir vandeni sudeti i puoda ir kaitinti ant vidutines ugnies,kol cukrus istirps.padidinti temperatura ir kaitinti kol sutirstes(apie 5min),ir prades darytis karamelines spalvos.
Nuimti puoda nuo ugnies ir supilti kava,sudeti sviesta ir ismaisyti.Atvesinti.
Sita karamele pertepti biskvitus ir ant jos uzpilti megstama krema,as dedu balto sokolado musa ir purius rudus biskvitus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 17:43)
viršus su karameliniu ganašu, ir tas pats nesigauna pagal aprašymą  lotuliukas.gif o originalas, tai su dviem sluoksniais šopkolado, grietinėlės, ir vienas sviestinis su riešutais ir rududu  4u.gif

O gal ,Olesta, visą receptą originalų turit? ar ten sąraše yra jis?
Atsakyti