IPB

Sveiki atvykę, svety ( Prisijungti | Registruotis )

9 Puslapiai:  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Standartinis ] ·

> Skūpumas, ar "išgydoma"?

Austutes Mamyte
post 2005 12 29, 09:34
Paskelbta: #1

Unregistered

Esu labai pasimetusi :mmm Su vyru santykiai pakankamai pašliję, negyvename kartu mėnesį, bet jis stengiasi susitaikyti, tik nežinau ar jau noriu. Turime dukryte metukų, manau jis mums , bent jau ją tai tikrai myli. Didžiausia bėda , kurią matau yra skupumas. Mūsų šeimos pajamos buvo apie 4000 lt (2500lt jo, o 1500lt mano). Įdomiausia , kad niekada nepirkdavome jokių stambių daiktų namams (jo mamynu nereikia), valgyti darydavau namie, į barus nevaikštom, nieko neperkam, o pinigų niekada neužtekdavo. Nu mano manymu tai pakankama suma šeimai, kad galėtų leisti daugiau nei "koteletus", ryžius ir makaronus. Nežinau kur jis juos išleisdavo, bet blogiausia , kad taupydavo savo šeimos saskaita. Baisiausia, kad per metus nė karto nenupirko dukelei nei drabužėlio, nei žaisliuko. Viskas daėjo iki to, kad turėdavau "atsiskaityti" kodėl perku mergaitei lašišą, o ne šaldytą žuvį, kodėl perku "hip " arbatėlę ir sultis, o ne duodu paprastos ramunėlių ar kmynų, kodėl nupirkau naujus batukus žiemai- juk turi rudedinius.Baisiausia , kad negalėdavau išleisti nei savo pinigėlių. Kažkaip jų visada prireikdavo ir kaip kvailelė atiduodavau tik gavus- tuo metu norėjau prisidėti prie šeimos "materealinės gerovės", o gavosi Š... Išėjau iš pas savo mamą, nes jaučiau kad daugiau nebegaliu su juo kovoti. Pasidarė paranojikas- žiūrėdavo kad ko slapta nenusipirkčiau, nes pakeldavo "šūmą". Apie tokį dalyką, kad kažkur išeiti vienai nė kalbos nebūdavo. dabar gyvenu pas mamą, O jis gyvena mano bute (turėjau dar prieš vestuves) ir dar mėto užuominas tipo turi daugiau pinigų, tai gal sumokėk mokesčius. Važinėja mūsų mašina (pirkom bendrą pardavę savąsias), o aš į darbą lakstau su troleibusais ir šalu, o jis nei nepasiūlo nuvežti ar parvežti . Kartą davė 100 lt. ant dukrytės maisto , o dabar verkia kaip neturi daugiau pinigų :geda2: Nežinau ar verta su juo taikytis, net bloga pagalvojus kaip aš gyvenau. beja jis būna su dukrele po tris valandas per dieną, nors iki kol išėjau nei karto jos nepavalgydino, neišmaudė, nepakeitė pamperso, neatsikėlė naktį-viką dariau Aš viena, deja. Skaudžiausia, kad dukrelė yra pakankamai išranki maistui, su ja reik užsiimti , žaisti valgidinant, nes sveria tik 8kg , o jis man pareiškė " kam kiši per prievartą, išsišiks ir valgys bet ką". Kaip gali tėtis, kuriam rūpi vaikas taip kalbėti? :verysad: Žinau tik tiek kad jis tikrai nepasikeis, o su tuo taikytis negaliu.
Nu va pasiguodžiau truputėli ir geriau pasidarė :)
Go to the top of the page
+Quote Post
Bajm
post 2005 12 29, 09:40
Paskelbta: #2

Unregistered

uhu :blink:
neduok Dieve taip gyventi :D

mano buvęs ir dabartinis šefai yra panašūs, tai užjaučiu jų šeimas :4u:

o va darbe vis komentuoja mūsų pirkinius, pvz. nusipirkau vaisių, plaunu tūlike, šefas užeina (pas mus bendras tūlikas), žiūri ir sako "tai matyt daug babkių turi kad tokius skanėstus perki?"
arba pvz. prie kavos pasakoju, kad buvau kokiam renkginy, o jis sako "o, kokia liaudis bagota, kad į tokias vietas vaiškto"

žodžiu, trūksta žodžių :oh
+Quote Post
populi
post 2005 12 29, 09:41
Paskelbta: #3

Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1246
Prisijungė: 2005 06 15
Vieta: Kaunas

Pirmas vaikas:berniukas 2009 03 19
Antras vaikas:visad laukiamas :)

Apdovanojimų: 0

Ir kam jis tau toks reikalingas? Nueini, griežtai pasakai, kad nešdintusi iš tavo buto ir parduotu mašiną, kad galėtum nusipirkti sau atskirą. Ir aišku paduodi alimentų išieškojimui. Ir neleisk, kad kažkoks ožys liptu tau ant galvos. Jis aiškiai tavęs nemyli, myli tik save, ir tavo uždirbtus pinigėlius išleidžia sau. Greičiausiai kiekviena diena kavinėse pietauja ir t.t.
Būk stipri :sutinku
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Austutes Mamyte
post 2005 12 29, 09:45
Paskelbta: #4

Unregistered

QUOTE(populi @ 2005 12 29, 08:41)
Ir kam jis tau toks reikalingas? Nueini, griežtai pasakai, kad nešdintusi iš tavo buto ir parduotu mašiną, kad galėtum nusipirkti sau atskirą. Ir aišku paduodi alimentų išieškojimui. Ir neleisk, kad kažkoks ožys liptu tau ant galvos. Jis aiškiai tavęs nemyli, myli tik save, ir tavo uždirbtus pinigėlius išleidžia sau. Greičiausiai kiekviena diena kavinėse pietauja ir t.t.
Būk stipri :sutinku
*

Gal ir pietauja. Kiek kartų buvo kad radau balkone paslėptas dėžes nuo picos :oh galėtų nors pasisotinęs išmest
+Quote Post
Brazile
post 2005 12 29, 09:51
Paskelbta: #5

Unregistered

Mano nuomonė šiuo klausimu griežta. B)
Bet kaip sakant jei myli, tai ka besakyk moterims, nors kuola ant galvos tashyk :bigsmile:.
Galimi keli variantai: vienas - atsikratai, išmeti iš buto ir šiaip iš gyvenimo; antras - susitaikai su tokia padėtimi ir gyveni su egoistu pagal jo sukurtas taisykles; kitas variantas - kuri savo taisykles ir strojini jį pagal save. Bus sunku, nes reikės taip jį dubasinti kaip jis tave varinėjo visą šį laiką. :mirksiukas:
+Quote Post
Austutes Mamyte
post 2005 12 29, 10:01
Paskelbta: #6

Unregistered

:hm
QUOTE(Brazile @ 2005 12 29, 08:51)
Mano nuomonė šiuo klausimu griežta.  B)
Bet kaip sakant jei myli, tai ka besakyk moterims, nors kuola ant galvos tashyk :bigsmile:.
Galimi keli variantai: vienas - atsikratai, išmeti iš buto ir šiaip iš gyvenimo; antras - susitaikai su tokia padėtimi ir gyveni su egoistu pagal jo sukurtas taisykles; kitas variantas  - kuri savo taisykles ir strojini jį pagal save. Bus sunku, nes reikės taip jį dubasinti kaip jis tave varinėjo visą šį laiką.  :mirksiukas:
*

Bandau aš jį strojinti, bet kad neišeina. Nuleidžia jis viską juokais ir viskas.:hm Pavyzdžiui namie išėmė kambario duryse pakeist rankeną (po pusės metų nupirko bent jau), nes buvo akcija) , bet pasirodė kad skylė didesnė nei rankena, tai ir gyvenam kaip kokie valkatos su išdraskytom durim. Aš jam prieš porą savaičių paprašiau kad sutvarkytų nes turi pakankamai laiko (seniau nieko nedarė nes tipo nenori kelt triukšmo dukrai). Tai jis man sako, aš nemoku. Tai susinervinau ir sakau jei sugebėjai išdraskyt tai įdėk, o jei ne tai pirk naujas duris. Tai pažadėjo sutvarkyt kada nors ( tikriausia dėl to kad nori susitaikyti), o dabar kasdien važinėja pas savo mamą jai lovą surinkinėja, kilimus purto, į parduotuves vežioja ir t.t O aš tysiu maistą pati, o kai paprašau kad pavežtų ar duotų mašiną tai niekad negali nes pažadėjo mamą kur nors nuvežt o aš, kaip jis sako "kaip nors, atsargiai eik kad nepargriūtum"
+Quote Post
liepa.76
post 2005 12 29, 10:02
Paskelbta: #7

Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 196
Prisijungė: 2005 10 25

oi, aš tikrai nemanau, kad pietauja kur nors savo sąskaita
tai tam tikras žmonių tipas, jie nesikeičia :mmm

manau, kad turėtum sugriežtinti Jūsų bendravimo taisykles (šiuo atveju taisyklių reikia, nes kitaip nukentėsi Tu), t.y. pvz. konkrečiai susitarti, kiek yra ,,bendrų" pinigų mokesčiams už būstą, maistui, dukrytės rūbeliams ir pan. išlaidoms, ir kiek gali leisti kiekvienas sau nekontroliuojamas...

turiu tokią pat karčią patirtį kaip Tavoji :blink:
taigi iš savo pusės galiu pasakyti tiek: jei myli jį, pamėgink susitarti. Jei jis Tave myli - turėtų sutikti :4u:

sėkmės Tau ;)
+Quote Post
Austutes Mamyte
post 2005 12 29, 10:06
Paskelbta: #8

Unregistered

QUOTE(liepa_29 @ 2005 12 29, 09:02)
oi, aš tikrai nemanau, kad pietauja kur nors savo sąskaita
tai tam tikras žmonių tipas, jie nesikeičia  :mmm

manau, kad turėtum sugriežtinti Jūsų bendravimo taisykles (šiuo atveju taisyklių reikia, nes kitaip nukentėsi Tu), t.y. pvz. konkrečiai susitarti, kiek yra ,,bendrų" pinigų mokesčiams už būstą, maistui, dukrytės rūbeliams ir pan. išlaidoms, ir kiek gali leisti kiekvienas sau nekontroliuojamas...

turiu tokią pat karčią patirtį kaip Tavoji  :blink:
taigi iš savo pusės galiu pasakyti tiek: jei myli jį, pamėgink susitarti. Jei jis Tave myli - turėtų sutikti  :4u:

sėkmės Tau  ;)
*

Bandžiau aš tas taisykles įvest, bet nieko neišeina, bent jau gražiuoju tartis. O ištisai kariauti ar rėkauti aš nenoriu :oh
+Quote Post
Zarazza
post 2005 12 29, 10:07
Paskelbta: #9

Unregistered

Ale ir auksinė kantrybė moteriškės :blink:
+Quote Post
Shalimar
post 2005 12 29, 10:08
Paskelbta: #10

Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 5131
Prisijungė: 2004 10 17
Vieta: Greece/Athens

Pirmas vaikas:Emilis 2010 04 02

Vajetus, skupus mamytes sunelis, nu tragedija :blink: Nepakeisi jo niekaip, toks jau yra, bek kuo toliau.Dar gal butu galima galvoti, jei jis vienas dirbtu, jei butas ir masina butu jo, bet dabar :o Teko man tokiu pazinti, drauges vaikinas toks buvo, kavinej net 10 centu grazos galedavo laukti valanda ir keldavo skandalus jei nesulaukdavo :oh
+Quote Post
liepa.76
post 2005 12 29, 10:12
Paskelbta: #11

Patyręs dalyvis

Žinutės: 196
Prisijungė: 2005 10 25

QUOTE(Austutes Mamyte @ 2005 12 29, 10:01)
Bandau aš jį strojinti, bet kad neišeina. Nuleidžia jis viską juokais ir viskas.:hm  Pavyzdžiui namie  išėmė kambario duryse pakeist rankeną (po pusės metų nupirko bent jau), nes buvo akcija) , bet pasirodė kad skylė didesnė nei rankena, tai ir gyvenam kaip kokie  valkatos su išdraskytom durim. Aš jam prieš porą savaičių paprašiau kad sutvarkytų nes turi pakankamai laiko (seniau nieko nedarė nes tipo nenori kelt triukšmo dukrai). Tai jis man sako, aš nemoku. Tai susinervinau ir sakau jei sugebėjai išdraskyt tai įdėk, o jei ne tai pirk naujas duris.  Tai pažadėjo sutvarkyt kada nors ( tikriausia dėl to kad nori susitaikyti), o dabar kasdien važinėja  pas savo mamą jai lovą surinkinėja, kilimus purto, į parduotuves vežioja ir t.t  O aš tysiu maistą  pati, o kai paprašau kad pavežtų ar duotų mašiną tai niekad negali nes pažadėjo mamą kur nors nuvežt o aš, kaip jis sako "kaip nors, atsargiai eik kad nepargriūtum"
*

vaje :blink:
skaitau kaip apie savo draugą! nei ko nors priprašyti įmanoma, o ir mama (tėvai)pirmu numeriu eina :oh

BEVILTIŠKAS sakyčiau reikalas
Bent man tai trūko kantrybė su tais bandymais susigyventi... :geda2:

Šią žinutę redagavo liepa_29: 2005 12 29, 10:15
+Quote Post
Fijona
post 2005 12 29, 10:13
Paskelbta: #12

Ištikimas dalyvis

Žinutės: 343
Prisijungė: 2004 11 11

QUOTE(Austutes Mamyte @ 2005 12 29, 09:01)
kai paprašau kad pavežtų ar duotų mašiną tai niekad negali nes pažadėjo mamą kur nors nuvežt o aš, kaip jis sako "kaip nors, atsargiai eik kad nepargriūtum"
*

Bet juk jis tyciojasi :blink:
Perskaiciusi susidariau nuomone, kad autore labai minkstas zmogus. O jis - is megstanciu naudotis visu kuo kategorijos. O ir pagarbos nerasta.

Šią žinutę redagavo Fijona: 2005 12 29, 10:14
+Quote Post

9 Puslapiai:  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0

Lo-Fi versija Dabar: 2010 09 09, 13:26

Atsakomybės apribojimas