Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės diskutuojam toliau...

user posted image

Vasarą pats statybų įkarštis...tikrai turim apie ką padiskutuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 03 birželio 2010 - 17:53
Na va koks gražus namukas smile.gif tik nežinau ar norėčiau tokiame gyventi biggrin.gif
Atsakyti
jau galvojau liksim be temutes 4u.gif
Atsakyti
nu ir pila doh.gif o ir kita savaite pranesa lietu su audrom,o mums pirmadieni jau turi isliet pamatus,nes murininkai jau laukia,medziagos laukia,o va kaip viskas tempiasi per tuos orus doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį. daromes projektą ir labai tikimės šiemet pasidaryti pamatus blush2.gif statysimes Jonučių kaime, vieno aukšto namuką. susipažinimui įdedu sklypo nuotrauką

user posted image

gal yra kaimynų? cool.gif
Atsakyti
Kirke, gal ir man galetumete imesti kontaktus savivarčio su kaušu paslaugų, vežancio žvyrą, smėlį ir t.t. kur kainos svyruoja nuo 200 iki 250 lt. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 06 03, 22:17)
Kirke, gal ir man galetumete imesti kontaktus savivarčio su kaušu paslaugų, vežancio žvyrą, smėlį ir t.t. kur kainos svyruoja nuo 200 iki 250 lt. Is anksto dekoju.

Ir man tokio labai reikia, kaip tik siandien skambineju visa diena, bet uz tokia kaina niekur nerandu. As kaip tik planavau ryt pamatus uzpilt zvyru, o lietutis kad dave...tai bus ten baseinas matyt...tai negi i baseina pilsi...nu zodziu...kaip sakant mes planuojam o dievulis juokiasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 06 03, 21:17)

QUOTE(Heli @ 2010 06 03, 21:23)
Ir man tokio labai reikia, kaip tik siandien skambineju visa diena, bet uz tokia kaina niekur nerandu. As kaip tik planavau ryt pamatus uzpilt zvyru, o lietutis kad dave...tai bus ten baseinas matyt...tai negi i baseina pilsi...nu zodziu...kaip sakant mes planuojam o dievulis juokiasi... doh.gif

o kiek kubu jums reikia???as zinau kur veza po mazdaug 16kubu,kaina 450Lt jei ka galiu duoti kontaktus
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 06 03, 22:30)
o kiek kubu jums reikia???as zinau kur veza po mazdaug  16kubu,kaina 450Lt jei ka galiu duoti kontaktus

Na cia jau daugoka...paskutini kart vezem 16kb. uz 350Lt, bet vis tikiuosi pigiau...o reikia laaaabai daug... virs 100 kb.
Atsakyti
Sveikos,

po tokiu lietu pas mus vel bus "ezeras" prie namo doh.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 06 03, 20:17)
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį. daromes projektą ir labai tikimės šiemet pasidaryti pamatus blush2.gif  statysimes Jonučių kaime, vieno aukšto namuką. susipažinimui įdedu sklypo nuotrauką

gal yra kaimynų? cool.gif

sveika prisijungus 4u.gif o jus pirmuose ar antruose Jonuciuose?
Atsakyti
labutis

evelinute-yra netoliese drinks_cheers.gif ar tik ne prieshais medelyna busit pradeja kurtis? ir prie pat kaimieciu matau sklypukas. reik tiketis normalesnis kaiietis papuls. nes prie musu kaimietis /tik gerai kad ne uz mano tvoros/ tai sugalvoja vis kokiu nesamoniu tokiu kaip shiukshles palei langus pakurti, nes jam patogiau toj pusej wacko.gif oi kentejo kokius metus musu kaimynai .. dabar lygtais apsiramino jau kaimietis
Atsakyti

QUOTE(Heli @ 2010 06 03, 22:23)

Vakarykštis lietus visą reikalą sugadino doh.gif Planavom šiandien šakas deginti ir pralaidą sutvarkyti... kažin ar pavyks padaryti, kai tiek prilijo blink.gif Lijo iki 3 nakties. Gerai, kad kur gyvenu gruntas smėliukas, tai viskas ir susigėrė. Bet sklype mano bala, jaučiu, padidėjo gerokai... g.gif
Atsakyti