Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

QUOTE(isdykusS @ 2010 11 21, 20:36)
sita labai noreciau ismokt, bet nesuprantu, kaip is kulseliu isimt kaulus, ir kad liktu jos forma?


ties galu reik kaula nukirsti zirklemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 11 21, 21:36)
sita labai noreciau ismokt, bet nesuprantu, kaip is kulseliu isimt kaulus, ir kad liktu jos forma?

dar žalią kulšelę nuleisk į anačia skura, na nzn kaip paaiškinti, bet nesupjaustyk jos, tada as ties nariukunuketru kaula ir lieka skura su nedideliu kaukiuku...., nzn as supratai blush2.gif Ingel nuostaliai viskas atrodo ir tikriausiai viskas skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamama @ 2010 06 28, 09:52)
Sveikos 4u.gif
atnešu ir aš savo užkandžius

user posted image

user posted image

Skrudinti  sūrio  kamuoliukai
400g kieto geltonojo sūrio
2 kiaušiniai
8 šaukštai  miltų
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
60 g minkšto sviesto
Aliejaus

Sutarkuotą sūrį sumaišykite su kiaišiniais, miltais bei sviestu.  Iš šios masės padarykite kąsnio dydžio kamuoliukus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje, kol gražiai apskrus. 





merginos kaip galvojt koks cia padaziukas g.gif kazkas klause, bet autore neatrase... Kavinej kai valgiau, tai buvo toks kaip majonezinis, bet labai lengvas ir su kazkuo maisytas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 lapkričio 2010 - 09:42
Del surio krepseliu klausimelis -
jei idesiu i juos salotas su majonezu is vakaro, ar nesuminkstes pats krepselis ? na - ar neistis ? Ar geriau iskarto pateikti ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 11 23, 10:33)
Del surio krepseliu klausimelis -
jei idesiu i juos salotas su majonezu is vakaro, ar nesuminkstes pats krepselis ? na - ar neistis ? Ar geriau iskarto pateikti ?
4u.gif

Jusu atveju ir krepselius ir salotas gaminciau ta pacia diena, kuria ruosiates patiekti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 23, 10:02)
Jusu atveju ir krepselius ir salotas gaminciau ta pacia diena, kuria ruosiates patiekti.  4u.gif

o as krepselius pasigaminau diena pries tai, o salotas sudejau tik pries dedant ant stalo. Pasidailinu keletu savo bandymu (sūrio krepšeliai su namine mišraine bei vaisių puokštė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(La Perla @ 2010 11 23, 11:51)
o as krepselius pasigaminau diena pries tai, o salotas sudejau tik pries dedant ant stalo. Pasidailinu keletu savo bandymu (sūrio krepšeliai su namine mišraine bei vaisių puokštė)

thumbup.gif Labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 23, 11:09)
thumbup.gif Labai grazu  smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
La Perla,nuostabiai padirbėjai, man tai čia neįmanoma misija taip išplaustyti
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 11 23, 11:51)
o as krepselius pasigaminau diena pries tai, o salotas sudejau tik pries dedant ant stalo. Pasidailinu keletu savo bandymu (sūrio krepšeliai su namine mišraine bei vaisių puokštė)

La Perla,
man idomu,kiek laiko uztruko arbuzo ispjaustymas i toki grozi unsure.gif noreciau ir as pabandyt,bet bijau,kad labai ilgai uztruks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oleja: 23 lapkričio 2010 - 21:06
QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 12:57)
La Perla,nuostabiai padirbėjai, man tai čia neįmanoma misija taip išplaustyti

tikrai labai paprasta, cia pavyzdys:
http://www.youtube.c...feature=related
Rezultatas toli grazu netobulas bet zinau kad sekantis bus geresnis. Beje arbuzai siuo metu laiku brangoki, tad pirmam kartui galima pirkti puse arbuzo ir bandyti smile.gif

QUOTE(Oleja @ 2010 11 23, 21:05)
La Perla,
man idomu,kiek laiko uztruko arbuzo ispjaustymas i toki grozi  unsure.gif noreciau ir as pabandyt,bet bijau,kad labai ilgai uztruks g.gif

apie valanda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 lapkričio 2010 - 21:58
Karkos vyniotinis
Kaip džiaugiuosi nai nai nai!!! smile.gif) Pavyko puikiai, nors kas gal ir nusijuoksit, dabar ir aš suprantu nera kam ten nepavykt smile.gif. Labai mėgstam tokius vyniotinius, kažkaip visai netyčia nesugalvojau kaip čia sunaudoti viršutinę karkos dalį (nežinau ar teisingai čia užvadinau) ir dalinuosi greit su Jumis.

user posted image

Baisi gėda ,bet nežinau kaip pavadinti tą mėsos gabalėlį, gal kas parašysite, man rodos kulninė,na ta viršutinė karkos dalis,tai ją reikėtų pamarinuoti parą ištrinta druska, pipirais, traiškytu česnaku ir kt. mėgiamais prieskoniais. Paskui dėti į puodą, pipirų, lauro lapų, svogūną ir virti apie 2 valandas, na maždaug, kol mėsa bus minkšta ir atkibus nuo kaulo. Tuomet išėmus ir kiek atvėsinus kaulą gražiai išpjauti, mėsą įvynioti į marlę ir paslėgti kelioms valandoms. Slėgiau taip kaip ir varškės sūrį .
Štai ir viskas, skanus, paprastas ir naminiiiis!!!!!
Skanaus!!!
Atsakyti