QUOTE(Dieter @ 2010 07 19, 21:50)
O tai kas yra ES? Ne užsienis?
Matot, jūs tai reikiamų dalykų negaunat, o taip aršiai čia sakot, kad viskas juk ranka pasiekiama, tik reikia norėti, pasistengti ir tikėti.
Toks jausmas, kad kartais pati sau prieštaraujate. Tai kodėl jūs to negaunat ko reikia, juk nebūtina važiuoti kažkur, juk šalia internetas.

Matot, jūs tai reikiamų dalykų negaunat, o taip aršiai čia sakot, kad viskas juk ranka pasiekiama, tik reikia norėti, pasistengti ir tikėti.

Rudeni man atvez analoga is ES. Butent to analogo vartojimo patirtis yra menka. Bet bandyti verta. Sia galimybe gavau butent interneto pagalba.
QUOTE(Dieter @ 2010 07 19, 21:50)
O kas dėl tos visuomenės ir manęs, o ką jūs padarėte? Ėjote į streikus? Palaikėtę visuomenę? Nereikia į kitą pirštu besti, reikia nuo savęs pradėti.
Kas liečia mane kaip studentų visuomenės narį aš daug, labai daug ką dariau.
Kas liečia mane kaip studentų visuomenės narį aš daug, labai daug ką dariau.
As isplatinau informacija tam tirkose temose, kur TAI g.b. aktualu. Kam reikia, tas pasinaudos sia informacija. Taip pat informavau apie kai kurias galimybes neigaliu vaiku tevus budama sanatorijoje. Informavau savo viena neigalia kaimyne. Informavau sios temos skaitytojus. Informuoju visus pasitaikius galimybei ir progai. Ir cia tik vienas mano darbu aspektas. Kiti aspektai su sia tema ir aplamai negale nera susije.