Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Mėgaujamės vasara, saule ir automobiliais!!!

user posted image

Neturint dviejų metų vairavimo stažo, vairuojame su klevo lapais ant galinio automobilio stiklo

Jei žmogus, turintis dviejų metų vairavimo stažą, vairuoja automobilį nenusiėmęs/nenuklijavęs žaliojo džiaugsmo, jam galioja tokios pat taisyklės, kokios galioja ir neturinčiam stažo!!!

Informacija dėl pradedančiojo vairuotojo pažymėjimo keitimo.

Oficialus Regitros puslapis, kuriame skelbiama visa naujausia ir patvirtinta informacija.

Čia tupi sena tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 26 liepos 2010 - 22:48
Kazkaip labai jau tylu cia! g.gif
Almost, uz namucius 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 27, 10:51)
Kazkaip labai jau tylu cia! g.gif
Almost, uz namucius 4u.gif  mirksiukas.gif

nėr už ką, visad maloniai prašom mirksiukas.gif tik nebedėjau raliuotojų, nes jų ten daaaaug labai ir tikrai nebe visos ateina pabendraut, kaip kam sekasi. Tai jeigu norės kažkas, tegul rašo man į až datą, kada teises gavo ir į kitą temą galėčiau įmest... Bet ar to tikrai reikia? unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namučius.
Atsakyti
Almost aciu uz naujus namucius bigsmile.gif 4u.gif

Nu va, jau grizau is savo pirmosios keliones, tai pasakyciau, kad sekes net geriau negu su mama tongue.gif Net ir tokioj situocijoj, kai turejau masina atbuliniu varyt ir taip, kad priekiniu ratu i griovi neivaryciau, o galu nesitrenkciau i tvora galejau savim didziuotis, kad nieko nepridirbau biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuos ir as naujuose namuciuose 4u.gif
Amberi, saunu kad pavyko kelione smile.gif dazniausiai taip ir buna kad vienai geriau sekasi vairuoti nei kai kazkas sedi salia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai sone sedi patyres vairuotojas, tai stengies nesusvaryt, uzsitampyt geda, ir isvis - pamatytu mama, kad is manes ne per geriausia vairuotoja, tai masina sunkiau gauciau...O dabar kai sone sedi drauge - tokia pati slanga kaip ir as, tai baika irnesakyk.gif labiau atsipalaiduoju ir lengviau todel
Atsakyti
Šaunu naujuose namučiuose ,visa liepa tik keliones tai nelabai buna kada ir užsukt, bet kai baigsis atostogos tai tada daugiau užsuksim tourist5.gif
Atsakyti
Sveikutės naujuose namučiuose. smile.gif

Na o aš vis dar pratinuosi prie savo mašiniuko. Kadangi dabar atostogauju, tai kiekvieną dieną stengiuosi kur nors pavažiuoti. Šiaip, automobilis nerealus dalykas. wub.gif Ir kaip aš galėjau be jo gyventi? biggrin.gif
Pirmą kartą kai vairavau viena - pylė prakaitas, drebėjo rankos ir gerklė perdžiūvo, dabar jau tie simptomai po truputį rimsta, tikiuosi greit jau galėsiu vairuojant atsipalaiduoti ir pajausti malonumą. biggrin.gif
Atsakyti
Juokiaus siandien, kad tampu po biski tikra vairuotoja - pradejau keiktis uz vairo, rekt, kad greiciau vaziuotu masina priesais mane ir as tilpciau i zalia biggrin.gif Uzmiesti jau po biski atsipalaiduoju ir bandau pajaust malonuma, bet sakyciau dar truputelio laiko reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberi @ 2010 07 30, 23:07)
Juokiaus siandien, kad tampu po biski tikra vairuotoja - pradejau keiktis uz vairo, rekt, kad greiciau vaziuotu masina priesais mane ir as tilpciau i zalia biggrin.gif Uzmiesti jau po biski atsipalaiduoju ir bandau pajaust malonuma, bet sakyciau dar truputelio laiko reikia  ax.gif
biggrin.gif Žinok aš jau pačią pirmą dieną už vairo keikiausi kaip nežinau kas. blush2.gif Pati net savimi stebėjausi. Tiesiog tada pakliuvau į milžinišką kamštį, kuris įvyko dėl liūties. Tada daug gatvių buvo užtvindyta. Visi juokėsi, kad toks savotiškas krikštas man buvo.
O kiek tu jau laiko vairuoji?
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 07 31, 15:20)
biggrin.gif Žinok aš jau pačią pirmą dieną už vairo keikiausi kaip nežinau kas. blush2.gif Pati net savimi stebėjausi. Tiesiog tada pakliuvau į milžinišką kamštį, kuris įvyko dėl liūties. Tada daug gatvių buvo užtvindyta. Visi juokėsi, kad toks savotiškas krikštas man buvo.
O kiek tu jau laiko vairuoji?

Pradzioj kai dar prisiklijavus M raides vazinejau buvau pavyzdinga vairuotoja - ir istisiniu liniju nekliudydavau sankryzoj sukant, ir zmones, per perejas einantys, nenervuodavo, ir virs 70 km/h nevaziuodavau...o dabar...netgi ant 80 km/h puciu biggrin.gif lekiu kaip vejas lotuliukas.gif , keikiuos, zmones nervina, istisines kliudau...Sakyciau, kad bent jau metus buciau pravazinejus, o dabar dar tik liepos 14d. issilaikiau teises blush2.gif Bent kai tenka kiekviena diena vazinet, tai greitai suveikia viskas biggrin.gif
Atsakyti