Ateinu su svieziais atsiliepimais apie kaiurias neseniai bandytas priemones
Earth Lovers Watermelon & Eucalpytus Shower Gel

Kadangi pripratau prie astriu ir stipriu tbs klasikiniu duskiu kvapu tai sitas nuvyle, labai jau silpnas tas arbuzinis kvapas

putoja irgi silpniau. Issimaudzius nelieka kvapo jokio, tik prausiantis. Dabaigsiu bet kito nepirksiu:)
Guarana Berry Volumising Shampoo

Galiu palyginti tik su bananiniu tbs sampunu, tai sis zymiai geresnis, puikiai putoja ir isplauna plaukus. Bet kad suteiktu papildomos apimties nepasakyciau. Kvapas nestiprus, labai malonus. Ateityje bus gal bus kartojamas

Vitamin C Facial Cleansing Polish

Nu tokios nesamones jau seniai nenaudojau

tiktu nebent kaip prausiklis makiazui, nesvarumams nuplauti, ir tai nezinau ar susidorotu

Granules beproto mazos, nieko nenusveicia. Nesuprantu kodel man ji parduotuveje parode kaip geriausia TBS sveitikli
Vitamin C Skin Reviver

Labai malonus serumas, oda aksomine ( deka jame esanciui silikonui) . Vat labai ta sudetis jo nepatinka

Bet vistiek naudoju kai darau makiaza ryskesni, nes kremine pudra labai graziai ant jo guli
Oil Free Balancing Foundation SPF 15

Dydziulis pliusas man kad su filtrais

Labai graziai, tolygiai pasiskirsto, maskuoja irgi puikiai

I antra dienos puse pradeda blizgesiukas islysti, bet mna cia netrugdo , nes nera pudros su kuria taip nebutu man

Tad didziulis atradimas man si pudra

Pirkau 4 spalvyte, idealiai tiko
Tea Tree Foaming Cleanser

Labai malonus prausiklis, puikiai nuvalo makiazo. Svelniai vesina oda, dezinfekuoja. Konsistencija labai patogi. O kai man dar lb patinka arbatmedzio kvapas ta is vis
Cucumber Cleansing Milk

Puikus veido pienelis, maloniai kvepia,gerai nuvalo makiaza, nedirgina akiu( nors pirma karta kazkiek paasaroja, bet tai tik pirma karta) . Nepalieka riebios odos, pleveles
Kolkas tiek atrodo