QUOTE(hi
@ 2010 09 11, 10:12)
sveikos, žinovės
Dar kartelį peržvelgiau foto, kol kas mano favoritai šie:

O jūsų?

O jūsų?
QUOTE(Barbekiu @ 2010 09 11, 15:54)
Mes tai apskritai dar nieko tinkamo nematom
QUOTE(hi
@ 2010 09 11, 16:31)
Mes tai apskritai dar nieko tinkamo nematom
o tai tada iš viso ir nebalsuojat? nesirenkat iš blogų geriausios?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 11, 16:33)
o man tai vėl mano geriausia
nu čia tai suprantama
QUOTE(Barbekiu @ 2010 09 11, 16:54)
pačios nuotraukos yra superb gražios. Tačiau jos neišpildo temos. Ką šalina vaikai? Ten matau nuostabaus grožio vaikus, nuostabiai pagautą akimirką susidomėjimo kažkuo..
antra foto be veiksmo. Tema skamba - šalinam.. DABAR ŠALINAM.
maudynės duše... na moteris graži.
QUOTE(Barbekiu @ 2010 09 11, 17:13)
Nu argi iš sliekų gali išrinkt drugelį?

QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 17:18)
o jūs įsižiūrėkit koks ten dušas. Spustels mygtuką ir moteris pasišalins, išgaruos. Bet tai nuotraukoje bus nebeaišku ką čia šalino

QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 17:18)
Ką šalina vaikai?
Pavadinime yra. O jei rimtai, tai nuotraukų vertinimas - skonio reikalas, bet visos trys parodytos tikrai "į temą". Patinka nepatinka kaip išpildyta kitas klausimas. Gal ir visiškai neatitinka kokių nors asmeninių lūkesčių. Bet į temą atsakyta ir reik būt itin užsispyrusiam, kad to "nematyt".
QUOTE(hi
@ 2010 09 11, 18:28)
Pavadinime yra. O jei rimtai, tai nuotraukų vertinimas - skonio reikalas, bet visos trys parodytos tikrai "į temą". Patinka nepatinka kaip išpildyta kitas klausimas. Gal ir visiškai neatitinka kokių nors asmeninių lūkesčių. Bet į temą atsakyta ir reik būt itin užsispyrusiam, kad to "nematyt".
PAVADINIME? Tai jeigu paskaitai knygos pavadinimą, įninki skaityt knygą, o pasirodo, kad pati knyga - ne į temą?
šita fotkė - Tavo
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 18:37)
PAVADINIME? Tai jeigu paskaitai knygos pavadinimą, įninki skaityt knygą, o pasirodo, kad pati knyga - ne į temą?
šita fotkė - Tavo
šita fotkė - Tavo
Nu matos gi ir fotkėj, tik pasididint reikia, o ne mažytes žiūrėt.
Aha mano. Dabar tau už išviešinimą banas (ba taisyklės ne tik savo, bet ir kito išviešinėt draudžia)
QUOTE(hi
@ 2010 09 11, 18:03)
Nu matos gi ir fotkėj, tik pasididint reikia, o ne mažytes žiūrėt.
Aha mano. Dabar tau už išviešinimą banas (ba taisyklės ne tik savo, bet ir kito išviešinėt draudžia)

O aš tik dabar sugalvojau, kaip temą išpildysiu
oi, linksma čia
Man tai irgi tos trys fotkės gražios, o dėl temos išpildymo, tai jau kaip kam gaunas ir kaip kas supranta. Jei nuotrauka yra konkurse - reiškia tinka
Čia jau moderatoriai visagaliai