QUOTE(dontstop @ 2010 10 06, 08:39)
Nu ką aš galiu pasakyt? Rimtas šaltinis, dar rimtesnės rekomendacijos

Juk visur tą patį rašo
  Juk visur tą patį rašo   

Suprantu, kad tos pačios spalvos smailianosiai ilgaauliai rauktu aulu ir beformė rankinė atrodo nykiai...
  Suprantu, kad tos pačios spalvos smailianosiai ilgaauliai rauktu aulu ir beformė rankinė atrodo nykiai... ir ilgis ne visai toks turi būti, keliais cm trumpiau, nes dabar pabrėž plačiausią klubų vietą
 ir ilgis ne visai toks turi būti, keliais cm trumpiau, nes dabar pabrėž plačiausią klubų vietą  

ir ilgis ne visai toks turi būti, keliais cm trumpiau, nes dabar pabrėž plačiausią klubų vietą
 Šitas jau toks visai paprastutis, pilkas, vienspalvis
  Šitas jau toks visai paprastutis, pilkas, vienspalvis   ir dar kai skarelių nenešiojat, tai nžn, nykokai
  ir dar kai skarelių nenešiojat, tai nžn, nykokai   Ir ilgis jo ne visai geras, ir medvilnė žiemai ne pats geriausias variantas
 Ir ilgis jo ne visai geras, ir medvilnė žiemai ne pats geriausias variantas   Aš už pirmą
  Aš už pirmą  
 Be abejo, jūsų teisė rinktis, paisyti šių "taisyklių" ar ne. Nieks jums baudos už golfo vilkimą neišrašys
 Be abejo, jūsų teisė rinktis, paisyti šių "taisyklių" ar ne. Nieks jums baudos už golfo vilkimą neišrašys   Mano asmenine subjektyvia nuomone - golfas yra pernelyg paprastas drabužis, kuris "be nieko" atrodo nuobodžiai ir neišbaigtai, ypač prie džisnų. O ir toks rūbas reikalauja tobulos figūros ir net veido bruožų
  Mano asmenine subjektyvia nuomone - golfas yra pernelyg paprastas drabužis, kuris "be nieko" atrodo nuobodžiai ir neišbaigtai, ypač prie džisnų. O ir toks rūbas reikalauja tobulos figūros ir net veido bruožų   

na bet cia skonio reikalas gal...
  na bet cia skonio reikalas gal...

Tai derinsiu prie man labiau tinkančių spalvų ir nešiosiu
 Tai derinsiu prie man labiau tinkančių spalvų ir nešiosiu