Sveikutės, gal kas bandėt ar girdėjot apie Dikson plaukų priežiūros priemones?
man ir mano draugej daze dikson dazais, bet kazkaip keistai jie atsiplauna i ryzavota spalva
nors abieju spalvos buvo skirtingos, dar turiu dikson firmos atstatanti purskaliuka plaukams su vezagyviu kiautu ekstraktu, kolkas rezultato nepajutau, tik kelis kartus bandziau
QUOTE(deita @ 2009 05 05, 19:06)
as naudojau ampules su placenta, o dabar kauke su linu semenim. abu produktai man
QUOTE(deita @ 2009 05 05, 20:06)
as jau seniai jas naudoju, kas konkreciai domina, nes ten labai visko daug, aisku ne viska dar esu isbandziusi, bet esu atradusi labai neblogu priemoniu
Bandziau tonizuojanti sampuna. Visai nieko. Ir kauke plaukams. Irgi faina. Su hormoninem priemonem rekomenduociau elgtis atsargiau. Juos naudociau tik ekstra atveju, nes prie ju priprantama...
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 10, 00:20)
Bandziau tonizuojanti sampuna. Visai nieko. Ir kauke plaukams. Irgi faina. Su hormoninem priemonem rekomenduociau elgtis atsargiau. Juos naudociau tik ekstra atveju, nes prie ju priprantama...
o ar yra cia kas su hormonais?
Viskas su ikrais, placenta yra su hormonais. Poveikis akivaizdus ir stulbinantis, bet baigus vartoti - viskas pablogeja, nes priprantama pastoviai hormonu gauti is priemoniu... Tas pat galioja ir veido kremams. Jeigu apsisprendziate vartoti ka nors hormoniniu pagrindu, tai vartokite visada.
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 10, 00:05)
Viskas su ikrais, placenta yra su hormonais. Poveikis akivaizdus ir stulbinantis, bet baigus vartoti - viskas pablogeja, nes priprantama pastoviai hormonu gauti is priemoniu... Tas pat galioja ir veido kremams. Jeigu apsisprendziate vartoti ka nors hormoniniu pagrindu, tai vartokite visada.
na tas ampules kur as vartoju, tai jos su augaline placenta...todel jokiu hormonu nebijau
QUOTE(pempe @ 2009 05 10, 18:22)
na tas ampules kur as vartoju, tai jos su augaline placenta...todel jokiu hormonu nebijau 
Is kur cia toks dalykas kaip augaline placenta? Nezinau tokios. Placenta lieka po gimdymo. Augalai negimdo, berods...
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 14, 20:33)
Is kur cia toks dalykas kaip augaline placenta? Nezinau tokios. Placenta lieka po gimdymo. Augalai negimdo, berods... 
Yra 2 rusiu placenta: 1 gyvuline, liaudiskai ir negraziai snekant, tai, kas lieka po gimdymo..taip pat yra ir fitoplacenta (augaline). tiesa sakote, kad augalai negimdo, bet fitoplacenta kitaip pavadinus yra augalinis baltymas
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 14, 20:57)
Yra 2 rusiu placenta: 1 gyvuline, liaudiskai ir negraziai snekant, tai, kas lieka po gimdymo..taip pat yra ir fitoplacenta (augaline). tiesa sakote, kad augalai negimdo, bet fitoplacenta kitaip pavadinus yra augalinis baltymas 
O tas augalinis baltymas ne hormonas?
o kur perkate šias priemones? Ką galėtumėte parekomenduoti labai sausiem, lūžinėjantiem plaukam?
(čia nuo balinimo
) Kiek maždaug kainuoja?