Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietės diskutuojam toliau... (13 tema)

Sena temute
http://www.supermama...howtopic=632120

Statome ir kuriame svajoniu namucius wub.gif
user posted image
Papildyta:
sveikinuos naujoj temelej,sukuriau kad neliktume be namuciu 4u.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 19, 10:17)
Krinstinka2010 dideliausi sveikinimai ir stiprios sveikatytės.
Na mes stogą kaip ir baigėm. sklaiutai pasmus baigiasi čiut žemiau nei dėjosi gegnės. Iš išorės dėsis putplastis iki difuzinės taiip gausis kaip ir riba iki kur reikės šiltinti su vata tarpgegnių.
Stogas mums kainavo tiek kiek pamatai ir sienos kartu sudėjus... 50t (čia su perdangos karkasu, dalimi apšiltinimo latakais ir apskardinimais kur reikia)

prasom placiau
kiek darbas kainavo (ar patys darete)
kiek m-gos ir t.t.
musu stogas toks pat blush2.gif pagal nauja perdaryma

deita o jus pamatus iskaset suvaret betona ir viskas?jokio polistirolo nedejot? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar su vyru murijom sienam, beliko 4 tie trikampiai ir fsio bus baikta... tikiuosi kitos savaites pabaigoje prasides stogo darbai ir vis dar neprarandu vilties kad padarysim ta stoga...

bet toki salti orai, kad ujjjj grizau vakar susalus kaip reikalas... toki baisus vejai pucia, tegu uz savaites prasideda bobu vasara... blush2.gif

Papildyta:
Giedruole gal gali biski pafotkinti kaip ten tas reikalas atrodo ne toj vietoj kur gegnes remiasi i siena, bet kitam gale kur isilgai sienos ateina gegne...
Papildyta:

Domogintare
apziurejom siandien tavo sienas, taip ir galvojom daryt kaip jie padare....
sakau, kad tas Tomas tai naglas, vis mazai ir mazai jam pinigu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 rugsėjo 2010 - 15:46
Mes ir buvom sklypuki lentgalius susitvarkem po visu darbu likusius thumbup.gif
oras tai ziaurei saltas,tikiuos nesusaldziau vaiku doh.gif unsure.gif

kristinka 2010 pasisaugok nepersidribk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 19, 16:44)
bet toki salti orai, kad ujjjj grizau vakar susalus kaip reikalas... toki baisus vejai pucia, tegu uz savaites prasideda bobu vasara...  blush2.gif

ale tau tai saugotis reikia ypatingai peršalimo, temperatūros, kosulių visokių ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 19, 15:44)
Sveikos merginos, vakar su vyru murijom sienam, beliko 4 tie trikampiai ir fsio bus baikta... tikiuosi kitos savaites pabaigoje prasides stogo darbai ir vis dar neprarandu vilties kad padarysim ta stoga...

tu dar pasakyk, kad ir plytas tampai ar statyba pati užsiimi?? unsure.gif
gal tu mesk tokius darbus su savo nestuke.gif , nuoširdžiai siūlau baik baikas 4u.gif
pasaugok save ir žirniuką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 09 19, 19:20)
tu dar pasakyk, kad ir plytas tampai ar statyba pati užsiimi??  unsure.gif
gal tu mesk tokius darbus su savo  nestuke.gif , nuoširdžiai siūlau baik baikas  4u.gif
pasaugok save ir žirniuką  4u.gif  4u.gif

Matai kaip as pirma karta nestuke.gif tai nelabai suprantu kas kaip... bet del to kad nepersidirbau tai ir susalau... mazai ka tenuveikiau...

nea plytu nenesiojau jas uzkele su fiskaru biggrin.gif tai as tik i maisykle zvyriuka sumeciau vandeniuko ipyliau.. nu zodziu sumaisiau betona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 19, 19:56)
Matai kaip as pirma karta nestuke.gif tai nelabai suprantu kas kaip... bet del to kad nepersidirbau tai ir susalau... mazai ka tenuveikiau...

nea plytu nenesiojau jas uzkele su fiskaru biggrin.gif tai as tik i maisykle zvyriuka sumeciau vandeniuko ipyliau.. nu zodziu sumaisiau betona smile.gif

nu ką aš žinau ir tas žvyriuko metimas, ir vandenuko pylimas irgi ne toks ir lengvas darbas unsure.gif nu žodžiu, saugok save, net jei ir atrodo, kad kalnus nuversi, geriau jau palepink save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 09 19, 20:07)
nu ką aš žinau ir tas žvyriuko metimas, ir vandenuko pylimas irgi ne toks ir lengvas darbas  unsure.gif nu žodžiu, saugok save, net jei ir atrodo, kad kalnus nuversi, geriau jau palepink save  4u.gif

Butinai mergaites butinai smile.gif neskaityciau supermamu daug dalyku nezinociau smile.gif

Mano vyrelis tai nelabai uzjaucia manes, aisku kibiruu neliepia tampyti bet... pabumba, kad mazai padedu jam smile.gif

o geriausia tai tetis pavare (dar nepasakojau jam apie anukus) atvaziavo ir sako tai ka tu negali betono kibiliuko iki sienos danesti... doh.gif doh.gif blink.gif nu blyn galvoju... pats tas kuris daugiausia dirba... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 19, 20:14)
Butinai mergaites butinai smile.gif neskaityciau supermamu daug dalyku nezinociau smile.gif

Mano vyrelis tai nelabai uzjaucia manes, aisku kibiruu neliepia tampyti bet... pabumba, kad mazai padedu jam smile.gif

o geriausia tai tetis pavare (dar nepasakojau jam apie anukus) atvaziavo ir sako tai ka tu negali betono kibiliuko iki sienos danesti...  doh.gif  doh.gif  blink.gif nu blyn galvoju... pats tas kuris daugiausia dirba...  unsure.gif

o tu savo vyrui papasakok mano istoriją, gal apsiramins mirksiukas.gif aš gi ant stogo drasuolė irgi laksčiau prieš kelias dienas
tikrai pasaugok save, žinok jei bus kas ne taip, tai grauši save oj oj kaip doh.gif

o tėtei galėjai sakyti, kad negaliu, sunku man.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 19 rugsėjo 2010 - 20:39
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 09 19, 20:38)
o tu savo vyrui papasakok mano istoriją, gal apsiramins  mirksiukas.gif aš gi ant stogo drasuolė irgi laksčiau prieš kelias dienas
tikrai pasaugok save, žinok jei bus kas ne taip, tai grauši save oj oj kaip  doh.gif

o tėtei galėjai sakyti, kad negaliu, sunku man..  blush2.gif

burbuliuks, o kas nutiko? ax.gif jau stoga turit??? bigsmile.gif

kristinka2010 bigsmile.gif sveikinimai 4u.gif

musu stadija: antras aukstas pastatytas, daromos sijos virs langu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 19, 20:56)

na matosi, kad pirmas kartas ir kad blogų reikalų neturėjus, max galima nešti 2kg,m bent jau man tiek gydytojai leido kai buvau kaip tu dabar, pirmas trimestras pats svarbiausia, peršalimas gali pasibaigti liūdnai.... patikrinta ant savo kailio.... neprisigąsdink, bet saugotis tikrai reikia 4u.gif

QUOTE(Burbuliuks @ 2010 09 19, 21:38)
o tu savo vyrui papasakok mano istoriją, gal apsiramins  mirksiukas.gif aš gi ant stogo drasuolė irgi laksčiau prieš kelias dienas

console.gif
Atsakyti
Sveikos,

kokios dziugios zinios thumbup.gif prisidedu prie sveikinimu Kristinka_2010 4u.gif
Mes kai darem stoga tai dejom gegnes, difuzine plevele, makaronai, osb plokste ir danga, prastovejo nuo rudenio iki pavasario tada sudejom siltinima is vidaus. Sia vasara tinkavo tai prie tokiu karsciu balu ir nebuvo.. bet va su ta dalim kur sueina stogas ir siena, mes nusprendem deti medine lenta, nes bijom kad gali sutrukti dazai.. kaip jus ta dalyka spresit ?
Atsakyti