Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 21, 15:19)
Sveikinu, puikus pirkinys  thumbup.gif  Aš visu gundausi Kenley arba Greenfield. Būtų labai gerai jeigu kas nors įdėtų foto ant kojytės, arba į AŽ  blush2.gif 

ačiū 4u.gif aš pati gal labiau norėjau greenfield.. pagailėjau dar 30$ doh.gif bent jau pažvelgus į foto, tai man kenly ir greenfield panašūs, tik greenfield aulas ilgesnis... žinoma gal aš klystu blush2.gif
įkelsiu vėliau foto ant kojytės mirksiukas.gif

QUOTE(laurikee @ 2010 10 21, 15:23)
Norejau paklausti o kuo skiriasi Jusu gauti ir va sitie http://www.uggaustra...p;model=Classic Tall ? 4u.gif

na man klasikiniai nepatinka... man rodos jie yra tokie "skystesni" blush2.gif bent turbūt tokie patys šilti smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 21, 15:31)
mano blauzda is plonuju, bet tikrai nesimakaluoja juose  schmoll.gif nes ten laaabai storas kailiukas  wub.gif

mano blauzda taip pat neplati, tai Kenly nėra prigludę, bet ir nesimakaluoja smile.gif jau kad kailis tooooks storas bus nesitikėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 10 21, 15:43)
ačiū 4u.gif  aš pati gal labiau norėjau greenfield.. pagailėjau dar 30$ doh.gif  bent jau pažvelgus į foto, tai man kenly ir greenfield panašūs, tik greenfield aulas ilgesnis... žinoma gal aš klystu blush2.gif

mano blauzda taip pat neplati, tai Kenly nėra prigludę, bet ir nesimakaluoja smile.gif jau kad kailis tooooks storas bus nesitikėjau thumbup.gif

ne, neklysti - tikrai Greenfield aulas ilgesnis drinks_cheers.gif kailio tai juose laaabai daug bigsmile.gif
Atsakyti
O va vaikisku Sethon kailiukas plonesnis, gal 1cm ilgio, ne toks storulis.
Atsakyti
Sveiki, musu seima siuo metu sunkiai issivercia, abu esame bedarbiai, siek tiek padeda tevai.. noreciau pradeti pradavineti rubus.. gal kas zinote is kur butu galima pirkti ar gauti rubus? girdejau, kad galima pirkti is uzsienio, gal kas zinote platesne informacija? tikiuosi nesutrugdziau jusu laiko, aciu uz pagalba.
Atsakyti
As taip pat vakar gavau is www.zappos.com ugg classic fancy (trumpus). Apskritai tai pirmieji mano ugg. Sakykite, ar tikrai jie turi buti tokie lengvuciai? Galvojau, kad sunkus bus. O kailio nera ypac daug, kaip cia kazkas minejo.
Siandien pirma karta impregnuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 10 21, 16:24)
As taip pat vakar gavau is www.zappos.com ugg classic fancy (trumpus). Apskritai tai pirmieji mano ugg. Sakykite, ar tikrai jie turi buti tokie lengvuciai? Galvojau, kad sunkus bus. O kailio nera ypac daug, kaip cia kazkas minejo.

na, turejau ne viena pora klasikiniu, tai jie ne is sunkiuju ax.gif o visi tie, kur su kitokiais padais nei klasikiniai - sunkus ax.gif
Atsakyti
Istiko bedele.

Isejau i lauka su savo naujais EMU STINGER HI pilkuciais,o grizau su didele deme ant nosytes sad.gif nezinau is kur deme, tamsi, kaip purvo ar ko. Galvojau pavalysiu dregnu skururiuku ir viskas. Isdziuvo, ir dar didesne deme!!! Kaip isvalyti? Net nezinau kokios priemones griebtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 10 21, 17:24)

Na mano iš Classic serijos tai kailio daug, ilgas jis. Pamatavau aule kailio ilgis apie 2cm. Tai kažin ar gali būt dar daugiau biggrin.gif O lengvučiai tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 21, 14:19)
Sveikinu, puikus pirkinys  thumbup.gif  Aš visu gundausi Kenley arba Greenfield. Būtų labai gerai jeigu kas nors įdėtų foto ant kojytės, arba į AŽ  blush2.gif 
Čia kažkada Tiffany rašė kad plotis aulo apie 45 cm, bet aš pamatavau savo Bailey Triplet kad ten irgi apie 42-43cm gaunasi. Tai vis gundausi, niekaip nenusprendžiu dėl aukščio aulo  doh.gif

o roslynn , tokie pat kaip kenley ir greenfield tik dar trumpesni ? g.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su emuku dydziais gal galit paarti, jei nesioju 39-40 d. batu daugiau 40 bet kai kurie ir 39 puikiai tinka, reliai manau 39,5 mano dydis o jau 41 skestu tikrai, tai koki dydi patartumet imti Emu'ku? Jie labiau padidinti ar ne? Dekui 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti