Sveikos mamytes

,mano mergytei greit bus 4 menesiukai.pries pora men.norejau gryst i LT,del vaiko,nes sirguliavo,o cia daktarai tik paracetamoli raso nedaug ka ir ismano.Nuvaziavom i LT ambasada ir ten mums pasake kad be puses metu is LT cia nesugrysit,nes reikia laukti del vaiko legalizavimo.Jei vaikas gimes UK,Lietuva spres ar duoti vaikui pilietybe ar ne.tai sakau kad nenoriu vaiko registruoti LT.O jie sako *tu privalai,nes vaikas lietuviu tevu.ir jei vaikas vaziuoja i viena taska ir is jo grysta,reiskia vaikas yra keliauninkas ir jam reikalingas dokumentas,o jis yra pasas*Tai pasiskambinau anglijoje i leliuku centra,jie manes isklausinejo kiek laiko gyvenu,kurioj ligoninej vaikas gime,kada gime ir t.t,ir pasakiaiu,kad noriu vaziuot i kita saly ir man reikalingas dokumentas vaikui issivesti nes ji gimusi londone,o dar kad mano ambasada neduos teises sugryzti be puses metu.tai paklausiaiu ka turiu daryti,nes nenoriu LT uztrukt.liepe man palaukti,galvojau pagelbes

,bet sako *cia ne musu reikalas,tokius dokumentus turite tvarkyti savo ambasadoje,vaiko tetis juk lietuvis* tai tiek

.gryzau i lietuva,pasiuka pasidarem per 3savaites

,zinoma visur kur ejau ten krepsiuka nesiausi

.bet i nauda.svarbiausia susitart metrikaciniam,kad i duomenu baze greiciau ikeltu-cia svarbiausia,o visa kita jau greiciau.sekmes visoms