Įkraunama...
Įkraunama...

PDF failai

čia ax.gif
Atsakyti
man reikia pagalbos, padaryti plakata ir lankstinuka, tik man nesigauna niekaip.
kas ismano kompiuteriuose gal padesite? nereikalauju kad butu idealiai .. atsilyginsiu
Atsakyti
Gal kas žinote labai reikia PDF formate pataisyti klaidas kaip galima tai padaryti? bandziau konvertuoti i word vis viena neleidzia . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 06 28, 19:48)
Gal kas žinote labai reikia PDF formate pataisyti klaidas kaip galima tai padaryti? bandziau konvertuoti i word vis viena neleidzia . unsure.gif

man rodos, kad PDF faile nieko pertaisyti nebeina.. nebent bandyki viską kopinti į wordą ir konvertuoti į PDF
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 06 28, 18:48)

Klausimas ar tas PDF yra kaip paveiksliukas (pvz. skenuotas vaizdas į pdf) ar kaip tekstas konvertuotas į pdf.

Bandykite:
Iceni Infix PDF Editor
Nitro Pro 8

tiesa jos mokamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2013 07 03, 23:16)
Klausimas ar tas PDF yra kaip paveiksliukas (pvz. skenuotas vaizdas į pdf) ar kaip tekstas konvertuotas į pdf.

Bandykite:
Iceni Infix PDF Editor
Nitro Pro 8

tiesa jos mokamos smile.gif

Tikrai pamiršau paminėti, kad nuskanavau blush2.gif Kiek pati ieškojau info nieko neradau bandziau PDF konvertuoti i Word dokumentą vistiek neleidžia keisti nieko. Manau reiks ranka perrašinėti viska tik ieskojau lengvesniu būdų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 07 04, 07:51)
Tikrai pamiršau paminėti, kad nuskanavau  blush2.gif Kiek pati ieškojau info nieko neradau bandziau PDF konvertuoti i Word dokumentą vistiek neleidžia keisti nieko. Manau reiks ranka perrašinėti viska tik ieskojau lengvesniu būdų. smile.gif

Jei skenuotas, jums padės ABBYY FineReader (mokama) arba analogiška teksto atpažinimo programa
Atsakyti
SOS, gal galit patarti su kuom/kaip daug word failiukų sukonvertuoti į vieną .pdf failą?
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 09 15, 01:51)
SOS, gal galit patarti su kuom/kaip daug word failiukų sukonvertuoti į vieną .pdf failą?

su Nitro Pro programa tai gali padaryti
Atsakyti
QUOTE(marius111 @ 2013 09 15, 12:10)
su Nitro Pro  programa tai gali padaryti

Ačiū
Atsakyti
Sveiki,noreciau patarimo gal zinote kaip parsisiusti natu is mokamu puslapiu..? Bandziau ivairius variantus susirasti nemokamuose puslapiuose,deja mano pastangos veltui..Gal butu kokiu ideju kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2014 01 18, 11:12)
Sveiki,noreciau patarimo gal zinote kaip parsisiusti natu is mokamu puslapiu..? Bandziau ivairius variantus susirasti nemokamuose puslapiuose,deja mano pastangos veltui..Gal butu kokiu ideju kaip tai padaryti?

https://www.google.l...arch?hl=lt&fg=1 filtrus susidelioji kokiu reikia, kad pvz failo tipas butu pdf ar tarkim kokia kalba, kokioje salyje ieskot. Galima iskart i google ivest raktazodi. Pvz.:
Antonio Vivaldi The four seasons notes filetype:pdf
Ir se tau natos http://www.violinshe...iolinSheets.pdf smuikui ir pianinui
Galima dar per http://books.google.com/ perziuret knygas ir tuo paciu natas. Po to per torentus (rutracker ar thepiratebay) ar interneta susirasti pdf pagal knygos pavadinima.
Atsakyti