Sveikutes

vakar taipir nebeparasiau

per darbus ir mergioteles, nebeliko laiko
Na va, pradedu pasakot apie savo bandymus

pirmiausia bandziau siuti pagal ta nuoroda, kur kiseninis iklotelis, tai zinokit net nesimatavus prisisiuvau 10 vnt

tai dabar jie laukia eiles, kada rasiu laiko ir persiusiu juos

atrodo ir iskarpa gerai buvau pasidariusi, bet jie ziauriai platus gavosi... o be to, ta iklotuka siuvau is dvieju virsutiniubsluoksniu flaneles (abi buvo skirtingos ir naujos) tai po skalbimo skirtingai susitrauke

vienzo, pirmas bandymas visai nesekmingas buvo
Paskui tobulinant iskarpa (apziurejau kruvas tinklapiu, apie ju siuvima) susikuriau savo ir tikrai neblogai pavyko

tik dabar visus siuvau nebe kiseninius, o paprastus... aisku pirmiausia isskalbiau medziagyte ir tam paciam iklotukui visus sluokjsnius dariau is tokios pat flaneles... kazkur skaiciau, kad viduj isiuva net 8 sluoksnius

bet man tokie atrodo gal nelabai patogus, tai as vidulinio dydzio ikloteliui dejau isvis 4 sluoksnius flaneles ir viena sluoksni bambukinio dvipusio froto (froto dat turiu truputi likusio is spaudziu.ten), bet frota kirpau truputi mazesni nei flanele, nes norejau, kad nebutu labai stori krastai, o apatini sluoksni dejau pulo, kad butu garantuota apsauga
Dar neteko per mmm isbandyti, nes pas mane tas reikaliukas, kol maitinu, vis pamirsta uzsukt

bet bandziau su vandeniu, tai atrodo bus tikrai neblogai

dar svajoju nusipirkti moon cup'a

Tikiuosi ka nors supratot, jei ne, tai nesivarzykit ir klauskit