Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

Aš jau antrą suknutę bagiu nusinarplioti, tik galvoju ar ne bus taip, kad kailinio palantino prireiks, o ne atviro nertinio lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
O mes nusprendėm, kad antrą dieną bus piknikas tourist5.gif , tai su Brangiuoju pasidarėm marškinėlius su užrašu "nenoriu nuvilti, bet aš jau užimta(s)..." ir dar nuspirksim naujus džinsiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 08 07, 11:14)
O mes nusprendėm, kad antrą dieną bus piknikas  tourist5.gif , tai su Brangiuoju pasidarėm marškinėlius su užrašu "nenoriu nuvilti, bet aš jau užimta(s)..." ir dar nuspirksim naujus džinsiukus  biggrin.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 07, 08:50)
į tą antrą variantą seniai spoksau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kur gaut auksarankę, kuri tokią nunarpliotų  rolleyes.gif

na aš bandysiu kreiptis į mamą...nors man prieš tai tokiai suknelei figūrą reikia dailint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 08 07, 13:52)
na aš bandysiu kreiptis į mamą...nors man prieš tai tokiai suknelei figūrą reikia dailint blink.gif

tau jau dabar ne į tą pusę dailint reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 08 06, 21:39)
o man patiktų toks variantas wink.gif
Papildyta:
SM jau erzinti ima...dar ir taip galima puoštis...  liezuvis.gif

Man tai labai grazi pirma suknele wub.gif reiks uosvienes prasyt,kad numegstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 10, 10:11)
tau jau dabar ne į tą pusę dailint reikėtų  lotuliukas.gif

tai, kad dar labai jauni mes mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=67429]
Atleiskite už nuotraukos kokybę ir apipirštuotą veidorį blush2.gif . Pademonstruoju ką nusinėriau antrai dienai, bet skubiai pernėrinėju, kad neatrodytų tokia pliažinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 08 16, 11:18)
[attachmentid=67429]
Atleiskite už nuotraukos kokybę ir apipirštuotą veidorį  blush2.gif . Pademonstruoju ką nusinėriau antrai dienai, bet skubiai pernėrinėju, kad neatrodytų tokia pliažinė  lotuliukas.gif

smile.gif mmm kaip gražu wink.gif aš ir pati tokios norėčiau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 08 16, 11:18)
[attachmentid=67429]
Atleiskite už nuotraukos kokybę ir apipirštuotą veidorį  blush2.gif . Pademonstruoju ką nusinėriau antrai dienai, bet skubiai pernėrinėju, kad neatrodytų tokia pliažinė  lotuliukas.gif

eik tu sau doh.gif kad aš mokėčiau nerti verysad.gif tiksliau, kad kantrybės turėčiau cool.gif ... bet jau jos ant nuogo kūno, tai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lijo, kad žinok su raudonu pasijoniu ir raudonu liemenuku visai normaliai atrodo, čia balta tik tam, kad raštas matytųsi tongue.gif . Bet vistiek tokia pliažinė gavosi. Net nežinau ar ją čia ardyti (nes kita tik bliuzės stadijoje dėl siūlų stygiaus), ar palikti kitai vasarai g.gif. Ant nuogo kūno ir man drąsos neužtektų hihihi.gif

Kleckia,

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 16 rugpjūčio 2006 - 10:42
Nusipirkau tamsiai rožinę suknelę iki kelių su švarkeliu thumbup.gif .
Atsakyti