PRADEJAU DOMETIS VIRBALAIS MEGZTOM SERVETĖLĖS. JOS TIESIOG MANE PAKERĖJO. TIK NELABAI SEKASI, NES NESENIAI PRADĖJAU... NORĖČIAU KUO DAUGIAU APIE JAS SUŽINOTI, KIEK IEŠKOJAU ŠIAME FORUME, VIETĄ UŽĖMĘ VAŠĘLINĖS . KAS PRIE MANĘS JUNGIASI ?
PRADEJAU DOMETIS VIRBALAIS MEGZTOM SERVETĖLĖS. JOS TIESIOG MANE PAKERĖJO. TIK NELABAI SEKASI, NES NESENIAI PRADĖJAU... NORĖČIAU KUO DAUGIAU APIE JAS SUŽINOTI, KIEK IEŠKOJAU ŠIAME FORUME, VIETĄ UŽĖMĘ VAŠĘLINĖS . KAS PRIE MANĘS JUNGIASI ?
Gal kas nors galėtų padėti suprasti šią schemą? Man tokie visai neįprasti ženklai. Ir nesuprantu ką tie skaičiai reiškia. Tikriausiai kur pvz. 3x tai reiškia, kad kažkas kartojama tris kartus, o ką reiškia skaičiai šiaip tarp ženklų?
Skaičiai 3x reiškia, kiek kartų reikia pakartoti skliausteliuose esantį motyvą, o tiesiog skaičiai tuščiame langelyje reiškia gerųjų akių skaičių. Trikampiukai reiškia suėmimą į kurią nors pusę, priklausomai nuo paties trikampiuko palinkimo, statusis trikampis- 3 akys į vieną, taškelis - užmetimas,kitų deja nežinau.