Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 15:49)
be kupros  smile.gif

drinks_cheers.gif as nor kepiau viena karta ir pirma bet man sitie biskvitai ir idealiai gavosi taippat be kupros , viska dariau ir dejau pagal recepta ir pjoviau i 2 dali
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 08, 17:50)
Vis ne kaip visiems biggrin.gif man tik staciakampej be kupros gaunasi biggrin.gif
Per karta niekad neiskeps normalus biskvitas, nes sis yra sunkokas, todel i 4 dalis neis padalint...

As nuo Asseni viena skirtinga dalyka tik darau, kad dedu nubraukta sauksta sodos.


na, aš visad per kartą kepu, nupjaunu viršūnę ir gaunasi 4 biskvitai, visad, tik noriu, kad nereikėtų nei kiek nupjauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(margaritka25 @ 2011 01 08, 18:07)
Sveikos,
Norejau pasiteirauti ar galeciau sitam tortui( DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTAS ),visus produktus deti per puse,nes mums 2asmenims 6kg tortas per didelis.?gal siek tiek kvailas klausimas,bet nesu eksperte tortu kepime,tik pradedanti. blush2.gif (sis tortas yra 3temoje).



nesu profesionalė ir aš, bet, manau, bet kokį tortą galima daryti iš pusės, iš trečdalio, iš ketvirtadalio normos... tik atitinkamai mažinti visų produktų kiekius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 08 sausio 2011 - 18:12
labukas kepejos 4u.gif
Gal kuri turit torto "PURIENA" receptuka? Labai jis man skanus, bet pati nerandu niekur recepto doh.gif
Atsakyti
džiovintų vaisių ir riešutų tortą be abejo galima skelti per pusę 4u.gif
Atsakyti
Niu va, pasirodau ir savo tortuka be pavadinimo ax.gif
Biskvitai rafaelo svajone, kepiau 22cm formoj, 5 biskvitukus (2balti, 2kakaviniai, 1 su aguonom). Pertepimai plakta grietine (kaip kirbes meduciui) su vysniu sirupu ir sviesto - kondensuoto pieno kremas. I sviestinio kremo sluoksni dejau daug lazdynu riesutu. Puostas grietinele 4u.gif

user posted image

Pjuvio foto labai prasta, nes neturejau padorios galimybes zaist su fotiku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
jetuuusssssssss koks pjūvissssssssss wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif noriu jo jau dabarrrrrr doh.gif ar gerai supratau, dėjai du kremus, grietinės ir atskirai sviestinį su sirupu??? ne pala grietine su sirupu ir kondensuotas su sviestu, o grietinė nepraskyso nuo sirupo, būk gerutė pakomentuok plačiau, kol dar daug neprirašyta, labai rūpi man dabar tas receptas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 08 sausio 2011 - 21:07
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:06)
jetuuusssssssss koks pjūvissssssssss wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  noriu jo jau dabarrrrrr  doh.gif ar gerai supratau, dėjai du kremus, grietinės ir atskirai sviestinį su sirupu???

vienas pertepimas buvo sviestas + kondensuotas pienas ir daug lazdyno riesutu, kitas pertepimas plakta grietine su cukrum, citrinos rugstele ir del spalvos ipyliau biskiuka vysniu sirupo, bei pakutis standiklio. Sirupo tebuvo gal saukstas 4u.gif
Kadangi buvo 5 biskvitukai, tai vadinas buvo du sviestiniai ir du grietininiai pertepimai.

Sviestiniam kremui sunaudojau 200g sviesto ir skardine kondensuoto, ir kitam 400g 30proc. riebumo grietines 4u.gif

Biskvitus truputi palaisciau vandenuku su sirupu.

Kaip antras tortukas, del skonio manau labai pavykes 4u.gif Nes visi gyre blush2.gif Tik kita karta nepuosciau grietinele, nes jau buvo rieboka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 08 sausio 2011 - 21:37
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif AČIŪ, va dabar labai aišku, bus išbandytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:12)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif AČIŪ, va dabar labai aišku, bus išbandytas  thumbup.gif

Dabar lauksiu jusu foto, nes jus kaip ase siame darbe, tai pjuvis bus n kartu grazesnis 4u.gif
Atsakyti
ot blush2.gif asė, iš tokios pat girdžiu, antrą tortą kepa ir receptus jau kuria, vo čia tai asas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:24)
ot  blush2.gif  asė, iš tokios pat girdžiu, antrą tortą kepa ir receptus jau kuria, vo čia tai asas  thumbup.gif

Tiesiog reikejo tortuko, meducio jau nebenorejau po visu svenciu. O kazkada esu kepus rafaelo, ir man labai patiko biskvitukai. O tada ejau per jusu kepejeliu tortuku receptus ir bandziau taikyt 4u.gif Taip pritaikiau Kirbes meducio grietines pertepima ir Cipciuko grilijazinio torto sviestini kremuka. Tik papildomai pridejau lazdyno riesutu 4u.gif Bet sita tortuka kepsiu dar ne karta ax.gif
Atsakyti
Klausimukas: ar beze kai sustingsta irgi buna toks kietas kietas ir toks pats saldus kaip aisingas?
Atsakyti