Įkraunama...
Įkraunama...

Kai jaunimas į gamtą fotkintis varo...

QUOTE(lglglg @ 2007 07 11, 03:44)
Musu vestuvese jaunieji su palyda (5 poros, pirsliai, liudytojai) vaziuos i gamta, o teveliai su sveciais i sodyba. Koks geras pusvalandis praeis, kol visi susiras savo kambarius nakvynei, susines daiktus, tada dar apie valanda, kol sodyba apziures, nes ji yra pakankamai didele ir labai grazi.  lotuliukas.gif  Ant ezero kranto yra pavesine, kur bus jiems paruosti uzkandziai bei gerimai. Taip pat ir apie palinkejimu knyga galvoju. Visi susipazins, pabendraus, kurs kaip stala uzimti, ruos jauniesiems pasitikimo uzduotis. Tad manau, kad jiems tos kelios valandos tikrai neprailgs.  rolleyes.gif

Sveikute:) Noreciau paklausti-kas tai per sodyba(didele ir grazi),tiesiog ieskom vietos(skubiai),tai norisi zinoti:) Ar tai VLN raj.?
Atsakyti
Mes su palyda vaziuosim i gamta, o sveciai kvieciami i baznycia visi norintys rinktis arba sodyboje smile.gif taciau as manau jog dauguma atvaziuos i baznycia, nes tuoksimes 16.30 o po jungtiviu is katro vaziuosim jau svesti ax.gif
Atsakyti
Pas mus buvo dvi poros. ir visi kartu su visais sveciais vaziavo fotkintis, buti gamtoje. Visiems patiko ir nieks niekam netrukde. Vakare tik tevai isvaziavo valanda anksciau, kad pasitiktu, ir viskas smile.gif
As kitaip ir nedaryciau dabar, jei vel reiketu 4u.gif nes viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus bus 40 zmoniu ir visi visur vaziuos su mumis.Pasifotkinsime gamtoj, studijoje. O po to -i laiva porai val. Plauksime irgi visi kartu. Nes mes is baznycios iseisime 13.00val., o prie stalo apie 19.00-19.30 susesim. Tai ka tiem sveciams reiketu veikti 6 val. blink.gif toj sodyboj? O taip visiems bus atrakcija-pasiplaukiojimas ir t.t.
Atsakyti
mes irgi 13 isejom is baznycios ir tik 19 prie stalo. Tai ta laika zmonem gali pasiulyti tik namo grizti, telika paziureti, indus susiplauti lotuliukas.gif Nes as tai nudurneciau sodyboje 6 val uzkandziauti ir sedeti ant kelmelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 07 04, 11:26)
mes irgi 13 isejom is baznycios ir tik 19 prie stalo. Tai ta laika zmonem gali pasiulyti tik namo grizti, telika paziureti, indus susiplauti  lotuliukas.gif Nes as tai nudurneciau sodyboje 6 val uzkandziauti ir sedeti ant kelmelio  lotuliukas.gif

Tai vat as ir pagalvojau kaip butu, jai as pati buciau svecias ir man reiktu tiek laiko sedet ir laukti blink.gif Cia jau ne svente,o vargas gautusi tongue.gif Todel ir nusprendziau laiva imti ir ten furseta padaryti, kad visi dalyvautu. Ir laikas praeis ir atrakcija siokia tokia.
Atsakyti
Pas mus visi kviečiami į bažnyčią. Tada jaunimas - su mumis 30 žmonių smile.gif, važiuoja į gamtą, o senimas - MB giminės iš Jurbarko, mano tėvai ir pan - keliauja pas mus į namus, kur truputuką išgers, paužkandžiaus, po to į taksi ir į kavinę, kur mes ir grįšime. Nes nesamonė būtų nuo 15 tos (kai mes išvažiuosim į gamtą) iki 19tos (kai grįšime) laukti toj kavinėj....aišku mano brangiausioji anyta pareiškė, kad jai namuose laukti nesamonė, bet čia jau tik jos nuomonė... biggrin.gif Man teko ateiti į vestuves, tiksliai tai valandai kada ir buvau pakviesta, tačiau jaunieji vėlavo dvi valandas...tai tiesa pasakius buvo netgi labai neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 04 13, 14:55)
O ko jūs pergyvenat dėl tų svečių? Jie po ceremonijos su tėvais važiuoja į salę, ten jaunųjų laukia. Laukia tiek, kiek reikia. Mes vienose vestuvėse pralaukėme 4 valandas. Tas laukimas irgi yra vienas iš vestuvių papročių, kai belaukiant svečiai visokių šposų prisigalvoja. Pagaliau susipažįsta!

va del sito tai pritariu! drinks_cheers.gif pas mus isvis vestuves 11h ryte t.y.baznycioj-kas nores atleks i baznycia,o kas nores (ar is kitu miestu) tiesiai i sventimo vieta 18h. Nebutina apsikarscius prisipuosus i baznycia eiti iskart kaip i baliu-janieji ir svita kitas reikalas,jiems programa nuo pat ryto.Juolab kad pas mane i baznycia ateis zmoniu,kurie veliau baliuj net nedalyvaus ir tikrai vien del to,kad pabut baznycioj sukuosenu nedarys ir sukneliu nenuomos. O cia kazkas del anytos rase,maniske irgi visko prisigalvoja,bet vestuves JUSU,ne jos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 10 liepos 2008 - 13:41
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 06, 10:06)
Pas mus visi kviečiami į bažnyčią. Tada jaunimas - su mumis 30 žmonių smile.gif, važiuoja į gamtą, o senimas - MB giminės iš Jurbarko, mano tėvai ir pan  - keliauja pas mus  į namus, kur truputuką išgers, paužkandžiaus, po to į taksi ir į kavinę, kur mes ir grįšime. Nes nesamonė būtų nuo 15 tos (kai mes išvažiuosim į gamtą) iki 19tos (kai grįšime) laukti toj kavinėj....aišku mano brangiausioji anyta pareiškė, kad jai namuose laukti nesamonė, bet čia jau tik jos nuomonė... biggrin.gif Man teko ateiti į vestuves, tiksliai tai valandai kada ir buvau pakviesta, tačiau jaunieji vėlavo dvi valandas...tai tiesa pasakius buvo netgi labai neįdomu.

O kur i gamta jus vaziuojate? Kiek suprantu, svesite Kaune ir aplink.
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2008 07 10, 23:43)
O kur i gamta jus vaziuojate? Kiek suprantu, svesite Kaune ir aplink.

Važiuosime į Girinio sodybą, netoli Rumšiškių
Atsakyti
mes fotkintis po zagso vaziavome su tevais ir palyda t.y. pamerges pabroliai. o likes senimas ir sveciai vaziavo namo biggrin.gif buvo susakyta 18val pasiruost ir surinko soferiai juos i sodyba i baliu ax.gif
Atsakyti
Mes susirinkome tik palyda ir vaziavome i zagsa ir gamta fotkintis smile.gif norintys atejo i baznycia atejo nes sliubas buvo 16.30 tai po jo jau i sodyba vaziavom, o kiti i sodyba iskarto rinkosi smile.gif
Atsakyti