Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 12

Sveiki naujoje temukėje

Informacija naujokams: yra sukurtas narių namų nuotraukų albumas - jis pasiekiamas apšilus kojas temoje. Todėl į žinutes "labas man patinka/turiu rąstinį namą, kaip patekti į albumą" tiesiog nereaguosime.

11 tema cia

Pastaba senbuviams: laiks nuo laiko pasirodo pas mus tam tikru psichologiniu problemu turintys asmenys, bukime geranoriski ir nereaguokime i ju pasisakymus - neterskime temos bereikalingais pamokymas, nei jiem tu pamokymu reikia...
Papildyta:
Tiesa bingo - vai tai aciu uz akiracio prapletima. net geriau ant dusios paliko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 11 sausio 2011 - 15:06
O aš jau norėjau ten rašyti, bet žiū, kad jau nauja temukė sukurta...

Tai registras naujoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2011 01 11, 17:53)
O aš jau norėjau ten rašyti, bet žiū, kad jau nauja temukė sukurta...

Tai registras naujoje smile.gif

Sveiki naujojoje smile.gif

na tai tesiu apie sienos dregnuma;TIE KELI CM VIRS LANGU PALIKTI-KAS DAR GALI itakoti dregnuma vidiniame kampe?
,va naujiena-ikeliau savo trobeles nuotraukas i albuma-galesit pakomentuot is visu pusiu drinks_cheers.gif -tik per skubejima ne savo vardu o pirmo albumo slaptazodzio vardu-na pamatysit 8 foto - iki -kai juodi rastai -ir po- kai nubalinti ir dar po- kai nudazyti..tei va dreksta ne kampine siena o per namu viduri-kur yre sienu sukabinimas-is tos puses,kur nufotkinta dar pilku rastu siena..gal sniego pripuste ir jis tipo nuteka ir dreksta..o gal pelesio porusis naujas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 12, 14:36)

na tai tesiu apie sienos dregnuma;TIE KELI CM VIRS LANGU PALIKTI-KAS DAR GALI itakoti dregnuma vidiniame kampe?
,va naujiena-ikeliau savo trobeles nuotraukas i albuma-galesit pakomentuot is visu pusiu drinks_cheers.gif -tik per skubejima ne savo vardu o pirmo albumo slaptazodzio vardu-na pamatysit 8 foto - iki -kai juodi rastai -ir po- kai nubalinti ir dar po- kai nudazyti..tei va dreksta ne kampine siena o per namu viduri-kur yre sienu sukabinimas-is tos puses,kur nufotkinta dar pilku rastu siena..gal sniego pripuste ir jis tipo nuteka ir dreksta..o gal pelesio porusis naujas.. doh.gif

tai nesimato nieko. tu nufotkink konkreciai kur dreksta dabar is arti. beje, imesk ir pirmo auksto vidaus fotkiu. kiek cia kvadratu pirmame aukste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazzz: 12 sausio 2011 - 14:13
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 12, 14:36)

Na pagaliau biggrin.gif pamateme ir Jusu namuka thumbup.gif
Patiko kad kad stoga platesni padarete
Ir fotkese nesimato.... ar yra varztai "po" arba "virs" kolonu ?
Nu tipo...kad kai ses namas varztus reikia pareguliuoti

Atsakyti
QUOTE(profas @ 2011 01 12, 16:18)
Na pagaliau  biggrin.gif pamateme ir Jusu namuka  thumbup.gif
Ir  fotkese nesimato.... ar yra varztai "po" arba "virs" kolonu ?

matosi tarpeliai virs rastu, bet labai nedidukai, ar gal taip tik atrodo? kiek cm palikot? ir mediz dziovintas ar zalias?

P.S. sukuriau skyreli Muter ten sukeliau visas fotkes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 12 sausio 2011 - 14:59
QUOTE(profas @ 2011 01 12, 14:18)
Na pagaliau  biggrin.gif pamateme ir Jusu namuka  thumbup.gif
Ir  fotkese nesimato.... ar yra varztai "po" arba "virs" kolonu ?

Pas mane iš viso varžtų nėra. kas pusmetį papjaunu pusė cm ir viskas...
Atsakyti
Sveiki, smagu kad vel tema yra smile.gif laukiuu labai kada galesiu pamatyt albuma, bet dabar ne apaie tai norejau pasidomet smile.gif , turiu toki klausima: mes galvojam pasistatyt nama, susidet langus, bet klausimas, jei ten kuri laika negyvensim ar sildyt reikia? nes nznkaip bus su pinigeliais ar iskart sildyma pasidaryt....
lauksiu jusu atsakymu

geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 01 13, 09:39)
Sveiki, smagu kad vel tema yra  smile.gif laukiuu labai kada galesiu pamatyt albuma, bet dabar ne apaie tai norejau pasidomet  smile.gif , turiu toki klausima: mes galvojam pasistatyt nama, susidet langus, bet klausimas, jei ten kuri laika negyvensim ar sildyt reikia? nes nznkaip bus su pinigeliais ar iskart sildyma pasidaryt....
lauksiu jusu atsakymu

geros dieneles 4u.gif

Nebūtina iš karto šildyti...
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2011 01 13, 12:10)
Nebūtina iš karto šildyti...

negalima is karto sildyti-temperaturu skirtumas isores ir vidaus-stipriai itakoja neteisinga namo susedima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shadow_man @ 2011 01 12, 18:12)
Pas mane iš viso varžtų nėra. kas pusmetį papjaunu pusė cm ir viskas...

pas mane pleistai suvaryti ir tai jau taip pasedo,kad virs kolonu rastukas pasikabino koki pora cm-tai va sake atvyks tie kur state ir patvarkys-
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 13, 13:59)
negalima is karto sildyti-temperaturu skirtumas isores ir vidaus-stipriai itakoja neteisinga namo susedima smile.gif

cia rimtai ar vienas is nepaneigtu mitu ? Jei negalima sildyti, tai kaip zmonems gyventi nesildant isikelus ?skamba panasiai kaip murininku legendos, jog "rastini nama pastacius negalima jokiu budu i ji keltis, reikia 3 metus palikti lauke stoveti be langu".
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 01 13, 15:05)
cia rimtai ar vienas is nepaneigtu mitu ? Jei negalima sildyti, tai kaip zmonems gyventi nesildant isikelus ?skamba panasiai kaip murininku legendos, jog "rastini nama pastacius negalima jokiu budu i ji keltis, reikia 3 metus palikti lauke stoveti be langu".

as irgi taip pagalvojau smile.gif
vasara pasistatem, ziema pradejomsildyti pavasari isikelem - taip gavosi tiesiog todel kad greiciau visu irengimo darbu nepavyko atlikti, butume greiciau atlike - butume greiciau ir isikele.

seip tai tik pastebejimas: jeigu planuojate sudeti langus ir nama negyvenama palikti - isitaisykit is karto signalizacija, kad naktimis ramiai miegotumete smile.gif
as is vis susirupinus sitais reikalais... tai tik pastate puse namo - jau buvo apdraustos sienos, tik sudejo langus - dar ir turta apdraudziau kad baiku nebutu.
kai apsigyvenom dar ir jungciai prisidavem. ziauriai patenkinti
Atsakyti