Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

Tęsiame toliau pokalbius apie mūsų turtingus daržus.. thumbup.gif Gero derliaus visoms!

user posted image

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 29, 22:38)
Mergaitės, kur perkat Ledo (Iceberg) salotų sėklas? Aš niekur nerandu..  rolleyes.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 29, 21:47)

Aš pirkau Senukuose,praeitą savaitgalį. Buvo kelių rūšių. unsure.gif
Atsakyti
Tema jau buvo sukurta Tema4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 29 sausio 2011 - 22:49
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 23:19)
Tema jau buvo sukurta Tema4u.gif

tai kaip čia tema sukuriama, kai dar nebaigta senoji? rolleyes.gif O ką su šita daryt?

Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2011 01 29, 23:15)
Aš pirkau Senukuose,praeitą savaitgalį. Buvo kelių rūšių. unsure.gif

ačiū, Senukuose nežiūrėjau. Reiks paieškoti.. Labai noriu šiemet pabandyti tas salotas auginti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 30, 12:03)
tai kaip čia tema sukuriama, kai dar nebaigta senoji?  rolleyes.gif O ką su šita daryt?

Drįstu pritart RYTORASAI, temą reiktų sukurt kai senoji jau uždaryta.
Iš anksto sukūrus, naujai sukurta tema "nuvažiuoja", pasimeta kažkur galiorkoj. Ne kiekvienas ir žino kad reik kapstytis, ieškot...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 30, 13:03)
tai kaip čia tema sukuriama, kai dar nebaigta senoji?  rolleyes.gif O ką su šita daryt?

Nuoroda temoje buvo įdėta - dažnai taip kuriama mirksiukas.gif
Atsakyti
ledo salotas pirkau Akropolio maximoj 4u.gif
Atsakyti
Įdėkite nuoroda i senąją temą.Aš nemoku,o ten vis tiek yra naudingos informacijos.
Atsakyti
sena tema čia
http://www.supermama...?...614033&st=0
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2011 01 30, 16:27)
ledo salotas pirkau Akropolio maximoj 4u.gif

jau radau... biggrin.gif praregėjau pagaliau.. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus daržas pirmoje žinutėje. Ar kuri nors bandė tokį turėt? Ar patogu,ar praktiška? Šiemet planuoju dar vieną daržą įsirengineėt kitoj vietoj.Tai mąstau,gal ką įdomesnio išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 01 30, 19:18)
Labai gražus daržas pirmoje žinutėje. Ar kuri nors bandė tokį turėt? Ar patogu,ar praktiška? Šiemet planuoju dar vieną daržą įsirengineėt kitoj vietoj.Tai mąstau,gal ką įdomesnio išbandyt.

dar nebandžiau, bet bandysiu.. Perskaičiau knygą "Protingas daržas" , tai dabar daug įdėjų turiu... bigsmile.gif Bandysiu įgyvendinti.. ax.gif
Atsakyti