Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(daivaP @ 2011 03 15, 22:52)
Nieko čia kvaila 4u.gif
Galvą reikia nupjauti ir visus kaulus išimti, visus pelekus, reikia, kad liktų filytė biggrin.gif O į vidų gali dėti pagal savo skonį daržoves ir kitus priedus. Tik želatinos neužmiršk smile.gif Pjaustyk atsargiai, su labai aštriu peiliu mirksiukas.gif
Sėkmės gaminant 4u.gif

Aciu mergyt 4u.gif Sestadieni papasakosiu kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 03 16, 12:48)
Grūdėtos varškės salotos II


koks grozis bigsmile.gif Jau taip skaniai atrodo, kad negaliu swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
silkutes uzkandele !
user posted image

duoniukai , filadelfia surelis , silkute ,obuolys ,burokelis ,svogunas !!!
Atsakyti
**sea**,l. gražu
Atsakyti
Burokėliai su feta sūriu

Virti burokėliai
Fetos sūris
Druska
Alyvuogių aliejus
Balzaminis actas

Dėl druskos; fetos sūris gana sūrus,aš druskos visai nedėjau.

Virtus burokėlius supjaustome griežiniais.Ant kiekvieno pilame biški alyvuogių aliejaus ir acto.Ant viršaus dedame gabaliukus fetos sūrio.Viskas.Labai paprasta.

user posted image

user posted image

user posted image


Kepti varškėčiai


0,5 kg varškės
2 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus (dekite pagal skonį)
žiupsnelis druskos
maždaug 200 g miltų
aliejaus kepimui

Varškę ištrinti, įdėti druskos, cukraus.
Sudėti miltus,kiaušinius.
Gerai išmaišyti,vėliau minkyti rankomis.

Iš pradžių maišyti tešlą šaukštu, paskui, suminkyti rankomis.
Ant stalo papilti miltų,suformuoti maždaug 5 cm skersmens volelį ir supjaustyti jį paplotėliais.
Kiekvieną paplotėlį iš abiejų pusių apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Pateikiame su grietine arba uogiene.



user posted image

user posted image

user posted image



Atsakyti
jau varskeciai bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

Rūkytos žuvies salotos II

user posted image


300 gr. rūkytos žuvies (naudojau šamą, todėl buvo ypatingai skanu)
3 kiaušiniai
100 gr. svogūno laiškų
krapų
majonezo
druskos, pipirų

Sukapoti stambiau virtus kiaušinius, susmulkinti svogūnų laiškus, krapus, žuvį ir sumaišyti su majonezu. Pagardinti druska, pipirais.

user posted image
Atsakyti
Jau varskeciai bigsmile.gif . Jau zuvies salotos bigsmile.gif clap_1.gif
Atsakyti
Elena, varskeciai- tobuli bigsmile.gif Tesla, kaip suprantu, turi buti jau tokia minkoma? As ,atrodo, per skysta padarau, nes kepdami issipucia, o leksteja susiploja kaip kokios 'lepioskes' g.gif

Ule, labai skanios salotos thumbup.gif As , kai turiu, dar zirneliu idedu...
Kaip uzsimaniau! Reiks nusipirkti zuvytes, juros lydekos rukytos- irgi labai itnka siose salotose, labiau ne iskumbre... ax.gif

Sea, kokios mielos uzkandeles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 17 kovo 2011 - 10:42
Pikantiskas agurku uzkandis
[attachmentid=211043]
1-2 ilgavaisiai agurkai
2 virti kiausiniai
2-3 s. minksto sviesto,
4-5 nusausinti anciuviai
1 s. smulkintu krapu
Agurka supjaustyti 2-3 cm plocio gabaleliais, kiekviename ju sauksteliu isskobkite duobele, isdeliokite ant serviravimo inda. Ruosdami kiausiniu ir anciuviu idara is pradziu sukapokite virtus kiausinius ir sumaisykite su sviestu. Pridekite pjaustytu anciuviu, smulkintu krapu. Idara kreskite i agurku duobeles. Patiekite is karto.

Lietiniu suktinukai su rikota ir lasisa
Iskepti 4 lietinius
Idarui sumaisyti smulkiai pjaustyta rikotos ar filadelfijos suri, sudyta ar rukyta lasisa, smulkintus krapus. As turejau atidaryta kapareliu indeli, tai iberiau ir ju keleta sauksteliu.
Lietinius istepti idaru, susukti i vyniotinius, juos suvynioti i maistine plevele ir kokia valandele palaikyti saldytuve. Pries patiekiant supjaustyti vienodo aukscio ritineliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 17 kovo 2011 - 11:17
Elena, kaip skaniai atrodo varskieciai thumbup.gif .
Mano seimyna labai juos megsta. Butinai isbandysiu Jusu recepta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taj: 17 kovo 2011 - 11:19
QUOTE(Taj @ 2011 03 17, 11:15)
[laurindre,2011 03 17, 11:52]
Lietiniu suktinukai su rikota ir lasisa
Iskepti 4 lietinius
Idarui sumaisyti smulkiai pjaustyta  sudyta ar rukyta lasisa, smulkintus krapus. As turejau atidaryta kapareliu indeli, tai iberiau ir ju keleta sauksteliu.
Lietinius istepti idaru, susukti i vyniotinius, juos suvynioti i maistine plevele ir kokia valandele palaikyti saldytuve. Pries patiekiant supjaustyti vienodo aukscio ritineliais.

Viskas labai skaniai atrodo  4u.gif  Reikes isbandyti ir paragauti  mirksiukas.gif
Blyneliu idarui dar naudojot tepama sureli? koki?  bigsmile.gif

Praleidus buvau, jau pataisiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 12:18)
Praleidus buvau, jau pataisiau ax.gif

Laurindre, kai parasiau zinute, pamaciau doh.gif kad patiekalo pavadinime yra paminetas suris.
Butinai savaitgali gaminsiu blynelius pagal Jusu recepta 4u.gif ir varskiecius pagal Elena thumbup.gif
Atsakyti