Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

Pasigirsiu, ką ofise ant palangės turim wub.gif
user posted image

Čia šefo stapelija. Ji vienu metu subrandino sėklas ir pražydo. Gal kam sėklų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 22 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(Lauružė @ 2009 07 22, 13:12)
Pasigirsiu, ką ofise ant palangės turim  wub.gif
user posted image

Čia šefo stapelija. Ji vienu metu subrandino sėklas ir pražydo. Gal kam sėklų  mirksiukas.gif

Pas mane tokia yra,bet kai nuzydi seklu niekad nebrandina bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Tai pas mus kai išaugino savo ragus su sėklytėmis, irgi buvom nematę tokio vaizdelio. Ieškojom internete, kas tai galėtų būti. Išsiaiškinom. Na ir laukėm keletą mėnesių, kol pasirodys sėklytės. Va kaip atrodė visas procesas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Lauružė,2009 07 22, 19:56]
Tai pas mus kai išaugino savo ragus su sėklytėmis, irgi buvom nematę tokio vaizdelio. Ieškojom internete, kas tai galėtų būti. Išsiaiškinom. Na ir laukėm keletą mėnesių, kol pasirodys sėklytės. Va kaip atrodė visas procesas

Fantastika thumbup.gif auginu daugybę metų, bet niekada dar nemačiau, kad sėklas subrandintų blink.gif thumbup.gif Šaunuolė, kad tokius kadrus pagavai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi turiu sita grazuole ir neseniai pasirode pirmi ziedeliai 4u.gif
Atsakyti
Gal reikia ziedadulkes nunest vieno ziedo ant kito g.gif As taip meileni buvau padarius,sulaukiau seklu smile.gif
Atsakyti
visai noreciau seklyciu
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 07 21, 21:27)
Pas mane tokia kaip tik dabar žydi, iš šio forumo sužinojau pavadinimą 4u.gif

user posted image

oi kaip tokios noreciau, mano visos stapelijos numire i nauja buta persikrausciu, kol perpratau, kaip jas cia priziuret sad.gif
Atsakyti
pas mane irgi tuoj žydės
Atsakyti
Prisimenat šefo stapeliją? mirksiukas.gif
Taigi pasirodo vazonėlyje ant žemės pribyrėjo sėklyčių. Nu ir ką štai koks derlius - vaikučiai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 09 17, 14:52)
Prisimenat šefo stapeliją?  mirksiukas.gif
Taigi pasirodo vazonėlyje ant žemės pribyrėjo sėklyčių. Nu ir ką štai koks derlius - vaikučiai  bigsmile.gif

user posted image

labai gražiai atrodo, maziukai auginukai
Atsakyti
Pas mane irgi pries 2 dienas tokia prazydo, kaip Lauruzes nuotraukoje, labai grazus ziedai, bet ir smirdintys biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane jau baige zydet huernija...Idomu butu kitokiu spalvu gaut stapeliju ir huerniju unsure.gif
Atsakyti