Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

jo @drija be id4jinis bet jėginis smile.gif SUPER man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 05 28, 14:07)
adrija, kokius jus kaspinukus dedate torto apaciai puosti, medziaginius ar dovanom kur buna suristi specialus, labai jau grazus pastebiu kelinta karta, deja pas save nieko panasaus nesu uzmacius  ax.gif

Perku visur kur jų būna , Urmo bazėje , Laisvės alėjoje " Auskrynioje " ...žodžiu kur tik pamatau , bet labai kažkokių įpatįngų nerandu , kokių gėlėtų ar su ornamentais nėra , juostelės atlasinės , tos su rutuliukais , net nežinau kokio audinio .

QUOTE(airius @ 2011 05 28, 15:30)
Croksai dar yra ax.gif
Turiu klausymeli apie jusu pastilaza, jei nesunku butu, tai atsakykit prasau, aliejus dedasi i jau isminkyta mase- tai reiskia, kad pasidarau mase, tada uzpilu aliejaus 5 v. s ir ji iminkau i mase blush2.gif  g.gif
Na kvailai skamba, bet kai bandau isivaizduoti, tai ta mase turetu gautis pradzioj kaip ir kietoka, nes po to iminkius alieju ji kaip ir suminksteja, sakau gal galima ta alieju ir pradzioj supilt,tiesiog noriu zinoviu pasiklaust 4u.gif Dekoju is anksto

Nuo riebalo ji neką suminkštėja , o ir prieš tai nebūna kieta , pilu taip kaip parešei , o ar galima į kaitinamą tirpalą nepasakysiu , nes nesu taip dariusi .

QUOTE(Solen @ 2011 05 28, 17:34)
@adrij@,kedukai labai grazus 4u.gif ,iskokios mases darot juos g.gif

Kur įdėjau tik keduką , iš masytės , kus ant torto su rutuliukais , iš pastilažo .

Ačiū visoms aciuks.gif

Crockus pamiršau tongue.gif ....gera idėja bigsmile.gif .
Atsakyti
@adrij@ batukai -grazuciai:)

ir visu kitu mergaiciu tortukai grazus:)

@adrij@ siandiena bandysiu kopijuoti jusu torta roze-gal kokiu pastebejimu ,kur atkreipti demesi?
Atsakyti
Pagrindas torto , nėra apvalus ( na kaip puse kamuolio ) , į viršų smailėja ( bet ne smarkiai ) ....žodžiu smailokas kupolas .
Sėkmės smile.gif .
Atsakyti
Aciu visoms uz ivertinima. Ta rasta maisui as padariau naudodama plastmasini tinkleli, skirta siuvineti kryzeliu paveikslus. Nezinau ar Lietuvoje tokiu yra pirkti, bet as pirkau UK.

@adrija@ nerealus tortas su baciukais 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
sveikos kepejeles noreciau paklausti apie purskiamus dazus sioje nuorodoje. Kuo cia padengtas tortas. jei padengciau grietinele ir taip purksciau dazus ar nesuvandenetu man? ar cia koks kitas aptepimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aseni77: 28 gegužės 2011 - 20:29
Ne , gali purkšti , nepavandenys smile.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos, jusu visu tortai nuostabus, sunku net isvardyti. Ziuriu ir dusauju, nors dalelia man taip jusu talento. I jus beziuredama ir as vis ieskau progos, kam cia torciuka iskepus. Esu daugiau nei megeja, todel ir mano torciukai su kliurkom. Sita torciuka dariau mano mergytes paruosiamuku isleistuvem. Ju grupe vadinasi "meskiai", todel ir ant torto susodinau visus penkis grupes vaikus. Tortas "varskinis gaivumelis", gelytes ir meskiai pastiliazas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 28, 20:21)
Aciu visoms uz ivertinima. Ta rasta maisui as padariau naudodama plastmasini tinkleli, skirta siuvineti kryzeliu paveikslus. Nezinau ar Lietuvoje tokiu yra pirkti, bet as pirkau UK.

@adrija@ nerealus tortas su baciukais  4u.gif

Pas mus Norgej maciau toki kocela medini, dar pakilnojau, pasiziurejau, ai galvoju, kiek ka darau, kam reik, o va prasau kaip graziai atrodo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas .

Ko čia taip ramu unsure.gif , dirbate ar miegate tokiu oru ? doh.gif

Tai pora įdėsiu , ir eisiu numigti ir aš .

Tortas Margarita , pastilažas , masytė .

user posted image

O šito nė nedėčiau , bet va su tomis kojinaitėm , tai gal kam patiks idėja .
Šventės kaltininką linksmins Pepė ilgakojinė , tai mamytė paprašė , kad kempiniukas būtų su skirtingom kojinaitėm , nesu mačiusi filmuko , tai nežinau ar pataikiau blush2.gif .
Persikinis tortas , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
@adrija@, jau kokie tikroviški gyvūnėliai wub.gif eisiu ir aš numigsiu, priekpiau bandelių, pasitaisėm pietučius, tortukai atiduoti, šventa ramybė smile.gif
Atsakyti
kazkas buvo ideje i rusaiciu foruma nuoroda ir ten buvo net iskarpos kaip daryti liutuka,gal kas issisaugojot,pastrigo kompas ir viskas issitryne o ryt noriu mazajai i darzeli padaryti verysad.gif
Atsakyti