Įkraunama...
Įkraunama...

"Važiuoja stogas"

sveikos 4u.gif nezinau kas darosi rauna stoga,viskas blogai,auginu mazyli negaliu paluzti o taip norisi pailseti,bet negaliu nes esu uzsenyje,nera su kuo cia pasikalbeti,vyras atsalo manes visai nesupranta,kartais galvoju net apie issiskyrima,bet gaila vaikiuko,ir viso to kas jau sukurta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Oi kaip suprantu, tikrai ne pyragai schmoll.gif Vyras gali suprasti tik tada,kai pats pabus tavo kailyje, iš patirties žinau ax.gif Ar nebandei paieškoti kitų mamyčių bendrijos, kad ir SM? Yra mamų, gyvenančių užsienyje, skyrelis. Gal atrastum kokias kaimynes, kurios gal kaip ir tu jaučiasi vienišos ir pavargusios? 4u.gif
Atsakyti
Oj oj kokia pazistama situacija doh.gif 4u.gif Ne tai, kad stogas vaziuoja, bet jau ir baigia kelio gala davaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš auginausi vaikiuką namie, draugės ir artimi žmonės buvo šalia ir tai „stogas važiavo“, santykiai su vyru buvo pašliję ir t.t. Mano atveju suveikė vienintelis vaistas - susirasti užsiėmimą, kad nors kelias valandas per savaitę ištrūktum iš namų, kažką veiktum, kažkur eitum... Aš pradėjau mokytis vairuoti, išsilaikiau teises, ir tuo laikotarpiu kažkaip savaime viskas ir susitvarkė.
Reikia suprasti ir vyrus, natūralu, kad namie užsitupėjusios žmonos tampa nebe tokios įdomios... Kai prisimenu save tuo laikotarpiu, tai doh.gif - pagrindinė tema - vaiko svoris, dantukų skaičius ir kokias košes verdu...
Na, o sugrįžus į darbą iš viso gyvenimas prašviesėjo, ištrūkus iš to užburto buities rato.
Žodžiu, mieloji, console.gif tai laikinas laikotarpis, viskas praeina, ir šitai praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2011 05 30, 14:48)
sveikos 4u.gif nezinau kas darosi rauna stoga,viskas blogai,auginu mazyli negaliu paluzti o taip norisi pailseti,bet negaliu nes esu uzsenyje,nera su kuo cia pasikalbeti,vyras atsalo manes visai nesupranta,kartais galvoju net apie issiskyrima,bet gaila vaikiuko,ir viso to kas jau sukurta  verysad.gif  verysad.gif

o kiek vaikui amziaus? ar taip nuo pat gimdymo buvo ar tik dabar?
Atsakyti