SENA TEMA
Gal yra atsiliepimų apie Kuršių kaimą?Kažkaip vilioja...
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 14:37)
Kažkuri buvo rašiusi, kad patiko. Nors aš už tokią kainą važiuočiau nebe į Šventąją, o į Neringą.
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 14:37)
Pernai buvom, tai visai patiko, labai fainai aplinka sutvarkyta, vaikams yra batutas, baseinas, sūpynės, smėlio dėžė. Tik mums orai ne kokie pasitaikė, visą laiką lijo, tai nelabai visuo šitu geriu galėjom pasinaudoti. tik vienas minusas jūra tolokai.
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:40)
Pernai buvom, tai visai patiko, labai fainai aplinka sutvarkyta, vaikams yra batutas, baseinas, sūpynės, smėlio dėžė. Tik mums orai ne kokie pasitaikė, visą laiką lijo, tai nelabai visuo šitu geriu galėjom pasinaudoti. tik vienas minusas jūra tolokai.

QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:47)

Nėra labai toli, bet ir ne arti, nu gal apie 1 kilometrą (kuršių kaimas randasi pačioj pradžioj, ties posūkiu įvažiuojant į šventają, iki miesto centro irgi yra galiukas), jei nuo kuršių kaimo tiesiai tuo keliu eini, tai išlendi į moterų pliažą.
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:54)
Nėra labai toli, bet ir ne arti, nu gal apie 1 kilometrą (kuršių kaimas randasi pačioj pradžioj, ties posūkiu įvažiuojant į šventają, iki miesto centro irgi yra galiukas), jei nuo kuršių kaimo tiesiai tuo keliu eini, tai išlendi į moterų pliažą.
nu va netinka,nes aš su savo dviem vyrais

QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:58)
,tai,kaip ir reikėtų važiuoti su auto į pačią Šventąją,kur mes visada ir važiuojam,o aš maniau,kad nuo Kuršių kaimo sau smagiai ir nuliuoksėsim į pliažą
,kažin ką čia reikės daryti,nes nžn jokių kitų vietelių Šventojoj,nes vis į Palangą važiuojam

Aš irgi žiūrinėju, naujų vietų ieškau, nes noriu , kad visai arti jūros būtų. tai čia forume radau informaciją apie vyto sodybą ir kuršių taką. tai gal jos ir visai nieko.
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:58)
,tai,kaip ir reikėtų važiuoti su auto į pačią Šventąją,kur mes visada ir važiuojam,o aš maniau,kad nuo Kuršių kaimo sau smagiai ir nuliuoksėsim į pliažą
,kažin ką čia reikės daryti,nes nžn jokių kitų vietelių Šventojoj,nes vis į Palangą važiuojam

Nuo Kursiu kaimo statmenai jura visai salimais (daugiausia 500 m einant maloniai kopu miskeliu, nes sis kaimelis prie Osupio tako isikures), tik jis nuo pacio centro kiek toleliau, bet i pliaza su auto vaziuot tikrai nereikia.
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:54)

Ar kas buvote kempinge Naglis? Kokie atsiliepimai.

QUOTE(Nasturcija @ 2011 06 01, 10:54)
Pasidomejau netike apie jos,deja nera nei vienos foto nameliu .
Pasiskambinau paklausiau ar yra bent saldytuvas ,sako yra kai tik kuriose nameliuose