Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

SENA TEMA

Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie Kuršių kaimą?Kažkaip vilioja...
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 14:37)

Kažkuri buvo rašiusi, kad patiko. Nors aš už tokią kainą važiuočiau nebe į Šventąją, o į Neringą.
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 14:37)

Pernai buvom, tai visai patiko, labai fainai aplinka sutvarkyta, vaikams yra batutas, baseinas, sūpynės, smėlio dėžė. Tik mums orai ne kokie pasitaikė, visą laiką lijo, tai nelabai visuo šitu geriu galėjom pasinaudoti. tik vienas minusas jūra tolokai.
Atsakyti
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:40)
Pernai buvom, tai visai patiko, labai fainai aplinka sutvarkyta, vaikams yra batutas, baseinas, sūpynės, smėlio dėžė. Tik mums orai ne kokie pasitaikė, visą laiką lijo, tai nelabai visuo šitu geriu galėjom pasinaudoti. tik vienas minusas jūra tolokai.

blink.gif ,o rašo,kad arti?mums svarbiausia,kad jūra būtų arti,nes mūsų dvimetis wub.gif jau vežimėly nesėdi,ir eina ten,kur pats nori lotuliukas.gif ,tai idealiausia,kai jūra arti,tai nieko kito jam nebeliks tik bėgt prie jūros,nes antraip,tai lekia bet kur... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:47)
blink.gif ,o rašo,kad arti?mums svarbiausia,kad jūra būtų arti,nes mūsų dvimetis wub.gif jau vežimėly nesėdi,ir eina ten,kur pats nori lotuliukas.gif ,tai idealiausia,kai jūra arti,tai nieko kito jam nebeliks tik bėgt prie jūros,nes antraip,tai lekia bet kur... smile.gif

Nėra labai toli, bet ir ne arti, nu gal apie 1 kilometrą (kuršių kaimas randasi pačioj pradžioj, ties posūkiu įvažiuojant į šventają, iki miesto centro irgi yra galiukas), jei nuo kuršių kaimo tiesiai tuo keliu eini, tai išlendi į moterų pliažą.
Atsakyti
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:54)
Nėra labai toli, bet ir ne arti, nu gal apie 1 kilometrą (kuršių kaimas randasi pačioj pradžioj, ties posūkiu įvažiuojant į šventają, iki miesto centro irgi yra galiukas), jei nuo kuršių kaimo tiesiai tuo keliu eini, tai išlendi į moterų pliažą.

nu va netinka,nes aš su savo dviem vyrais lotuliukas.gif ,tai,kaip ir reikėtų važiuoti su auto į pačią Šventąją,kur mes visada ir važiuojam,o aš maniau,kad nuo Kuršių kaimo sau smagiai ir nuliuoksėsim į pliažą cool.gif ,kažin ką čia reikės daryti,nes nžn jokių kitų vietelių Šventojoj,nes vis į Palangą važiuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:58)
nu va netinka,nes aš su savo dviem vyrais lotuliukas.gif ,tai,kaip ir reikėtų važiuoti su auto į pačią Šventąją,kur mes visada ir važiuojam,o aš maniau,kad nuo Kuršių kaimo sau smagiai ir nuliuoksėsim į pliažą cool.gif ,kažin ką čia reikės daryti,nes nžn jokių kitų vietelių Šventojoj,nes vis į Palangą važiuojam smile.gif

Aš irgi žiūrinėju, naujų vietų ieškau, nes noriu , kad visai arti jūros būtų. tai čia forume radau informaciją apie vyto sodybą ir kuršių taką. tai gal jos ir visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 31, 15:58)

Nuo Kursiu kaimo statmenai jura visai salimais (daugiausia 500 m einant maloniai kopu miskeliu, nes sis kaimelis prie Osupio tako isikures), tik jis nuo pacio centro kiek toleliau, bet i pliaza su auto vaziuot tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Tautvydas @ 2011 05 31, 15:54)

blink.gif schmoll.gif Jūra nuo Kuršių kaimo Apie 500 metrų. Iki centro - parduotuvės, kavinių kiek toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 gegužės 2011 - 20:33
Ar kas buvote kempinge Naglis? Kokie atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 06 01, 10:54)
Ar kas buvote kempinge Naglis? Kokie atsiliepimai. 4u.gif

Pasidomejau netike apie jos,deja nera nei vienos foto nameliu .
Pasiskambinau paklausiau ar yra bent saldytuvas ,sako yra kai tik kuriose nameliuose doh.gif ...indu nera ...nesudare ispudzio verysad.gif
Atsakyti