Pradedame dar vieną temą, kurioje aptarinėsime ką kiti mano apie mūsų kvepalus, kokių komplimentų ar antikomplimentų sulaukiame.
Pasibaigusioji tema:
http://www.supermama...howtopic=613231
Ačiū už naują temukę
Per šią savaitę net du kartus iš eilės
komplimentus gavo Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle
.jpg)
Vienas net nustebino
Spaudos kioske pirkau laikraštį ir girdžiu vyrišką balsą už nugaros: "Jus taip skaniai kvepiat"
Be galo myliu šiuos kvepalus, galiu net miegot su jais apsikabinus

.jpg)
Vienas net nustebino

QUOTE(Snzk @ 2011 07 17, 16:07)
Ačiū už naują temukę
komplimentus gavo Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle
.jpg)
Vienas net nustebino
Spaudos kioske pirkau laikraštį ir girdžiu vyrišką balsą už nugaros: "Jus taip skaniai kvepiat"

.jpg)
Vienas net nustebino

O kiek/kaip skiriasi nuo paprastų HP? Nes pastarieji man nelabai

QUOTE(_night_ @ 2011 07 17, 16:42)
Šiaip jie panašus, tik sensuelle minkštesni, švelnesni ir man asmeniškai labiau juntamos gėles. O Hypnotic, turi tokį sakyčiau smilkalinį sausumą. Bet vėl gi, tai tik mano nuomone.

siandi, kad pasipyle antikomplimentu nuo vyro
miss dior cherie... ispradziu numyke, kad kazkokiais nekokiais kvepalais pasikvipinus, kai suzinojo kokiais, tada jau negailejo ju savo issireiskimais 
siaip apie MB turiu pastebejima, kad jam skanus ir normalus kvepalai, tik tie, kuriuos padovanojes pats yra, o visi kiti jam kosmaras, ypatingai miss dior cherie

siaip apie MB turiu pastebejima, kad jam skanus ir normalus kvepalai, tik tie, kuriuos padovanojes pats yra, o visi kiti jam kosmaras, ypatingai miss dior cherie

Na MB niekaip nesupranta Kenzo Jungle L'Elephant ir Lalique Perles de Lalique kvapo. Pastarieji jam kamparo spiritas arba vaistai, o Kenzo - saldus iki šleikštumo ledinukas. Kai būna, negaliu kvėpintis

QUOTE(mylimaa @ 2011 07 24, 14:01)
siandi, kad pasipyle antikomplimentu nuo vyro
miss dior cherie... ispradziu numyke, kad kazkokiais nekokiais kvepalais pasikvipinus, kai suzinojo kokiais, tada jau negailejo ju savo issireiskimais 

Sudominote. Kokius pats yra padovanojes?

CK beauty, kenzo amour florale, Lacoste Pour Femme(galetu buti daugiau
, bet kaip jis sako, kvepalai ne dovana, o iseitis, kai nezinai ka dovanoti, atseit lengva ir neidomu
)

Šian net dvi kolegės teigiamai įvertino:

Nusipirkau miniuka , na aisku ir isbandziau. Vaziavom su vyru i parduotuve, tai sustojus sako, "aciu D , kad jau atvaziavom, nes tavo kvepalai tai......" va taip ivertino, bet man ir paciai jie nelabai, daugiau nebeerzinsiu aplinkiniu, o tik buteliuku grozesiuosi

QUOTE(Heida @ 2011 07 28, 17:41)
Nusipirkau miniuka , na aisku ir isbandziau. Vaziavom su vyru i parduotuve, tai sustojus sako, "aciu D , kad jau atvaziavom, nes tavo kvepalai tai......" va taip ivertino, bet man ir paciai jie nelabai, daugiau nebeerzinsiu aplinkiniu, o tik buteliuku grozesiuosi

Nu bet taip visai taktiškai dar pastabas pasakė

QUOTE(straige @ 2011 07 28, 17:27)
Ant manęs šitie irgi kažkada buvo porą kartų teigiamai įvertinti