Labas visems katinu myletojam, perskaiciau keleta puslapiu bet mano problemos neradau kad kas turetu... maniskiui jau 2.5 metu, siaip gudrus, lipa kai as nematau ant spinteliu, o jei randu netycia tai mauna kaip akis isdeges nuo ju, su kraiku irgi viskas tvarkoj, jokiu bedu,su saldainiais neziadzia tik kojines man i lova atnesa is vonios

, jei ka pametu smulkaus, kokia pirstine iskrenta-- tai pas mane lovoj paieskoti reikia- atsiranda, siaip galima gyventi , bet... mane puola.. as visa sukandziota ir apdraskyta, sunaus neliecia, net ant veido jau soka man, net su fanaru vaiksciojau visai neseniai nes soko ant veido ir perbrauke per voka, aiku daug kraujo ir melyne... mane puola vakare einant miegot, kanda koja ir paskui kai atsigulu rankas, soka ir kanda ir dar kojom visom maskatuoja, kuo daugiau veju as ir laikrasciu ir su kaldra tai jis dar labiau soka ant manes, prisoka staigiai ir atgal, as veida jau daboju.... nu nezianu tiesiog ka daryti, skambinau jau i globos namus, sake ir jiem tokio nereikia, o siaip grazus, atrodo mielas, drauges visas apuosto ir rankinukus labai saugo bet tas kandimas ir draskymasis mno ranku ir koju jau nepakeliamas, man nespeja rankos gyti... ka daryti???? jau sakiau i kaima isvesiu tai ir pagalvojau kad prades vistas pjauti dar, tai vel bijau, anyta uzbombins mane kartu su katinu

, gal kokiu vaistu yra, o gal cia koks pasiutliges pozymis???? na as nejauciu simptomu, bet kai akies voka buvo pradures tai man seimos daktare patare eiti pasiskiep[int nuo pasiutliges, na as nejau, namie laikomas nelabai turi nuo ko apsikresti, jau galva nenesa ka su juoi daryti, kaip ta kandziojima sutvarkyti, ai, o pasikandziojes kai jau pagaliau nuveju tai nueina i virtuve ir pradeda miaukseti, pasibara pasibara ir eina miegot, jau pastarasias kelias naktis ant pavadelio pririsu vonioj prie gyvatuko, jo kraikas ten stovi, padedu esti... miega, bet paleidus ryte vistiek as atsiimu.....nemoku aukleti katino