Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

user posted image
Rekomenduojamų knygų sąrašiukas:
Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems"
Esther Hicks, Jerry Hicks "Prašykite ir jums bus duota"; "Traukos dėsnis"
Valerijus Sinelnikovas "Ketinimo galia", "Kelias link turtų arba kur užkasti lobiai"
Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Rhonda Byrne "The secret"
Saulius Kanišauskas "Likimo anatomija (nestebuklingi stebuklai)"
Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
Lise Bourbeau "Klausykis savo kūno-geriausio draugo"
Vadim Zeland "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas" (V pakopos)
"medicininiai tyrimai yra parodę, jog jei sugebėsite įsivaizduoti, kaip gyja jūsų sužeista kūno vieta, pats gijimas vyks greičiau. Jeigu galėsite įsivaizduoti kraujo cirkuliaciją ir šilumos pojūtį sužeistoje vietoje, ji gis greičiau, nes ir iš tikro toje vietoje bus geresnė kraujo cirkuliacija ir didesnė temperatūra."

Nurodos apie KV KV
Svajojam ir vizualizuojam toliau. Prasmingų ir malonių vizualizacijų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 21 rugsėjo 2011 - 15:02
Labutis naujoje temoje. Ačiū somoseliui 4u.gif
Pricitavau dar galvojau senoj trobikėj įtilpti ax.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 21, 13:21)
Taip, aš vis pagalvodavau, kad dabar jau laikas geriems žmonėms pasiimti kalytę Pupą. Ir šiandien net nenustebau, kad būtent ją pasirinko...Pakliuvo tikrai į mylinčią šeimą... Dabar linkiu laimės Raganaitei ir Kubai...

thumbup.gif tai taip ir bus

QUOTE(Tauri @ 2011 09 21, 13:53)
Aš jau paprašiau, kad man nupirktų šitą knygą ir ją jau nupirko, beliko dar vieną knygą nupirkti ir tada man atsiųs jas smile.gif O internetu aš neradau kur paskaityti smile.gif
Beja turiu aš filmą anglų kalba, Mirabella man atsiuntė smile.gif Ačiū jai  4u.gif  Bet knygą paskaityti kai ji po ranka geriau smile.gif Tiksliau ją skaitys mano draugas smile.gif

on-line yra ir rusų kalba kam reikia mirksiukas.gif
http://rutube.ru/tra...7223956303b823b
angliškai:
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
Simoseli, ačiū už naują ir gražią temą 4u.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 21, 13:21)
Taip, aš vis pagalvodavau, kad dabar jau laikas geriems žmonėms pasiimti kalytę Pupą. Ir šiandien net nenustebau, kad būtent ją pasirinko...Pakliuvo tikrai į mylinčią šeimą... Dabar linkiu laimės Raganaitei ir Kubai...

thumbup.gif
Atsakyti
Kodėl tokia tyluma čia šįvakar g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 21, 19:52)
Kodėl tokia tyluma čia šįvakar g.gif

Visos vizualizuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 21, 20:53)
Visos vizualizuoja  smile.gif

Tą patį pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Su Rudens Lyge visas bis.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 22, 08:26)
Su Rudens Lyge visas  bis.gif

Tave irgi wub.gif
Ką čia suvizualizuot tokio grandioziško? g.gif biggrin.gif Vakar vizualizavau daug dalykų, tai tokia makaliošė išėjo doh.gif Gal geriau apsistot ties vienu ir nešvaistyt laiko kitiems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 22, 09:26)
Su Rudens Lyge visas  bis.gif

Ačiū 4u.gif Tave irgi su Rudens Lygiadieniu 4u.gif
Ir diena labai graži pasitaikė. smile.gif
Papildyta:
Vakar gavom dovanų Šventąjį raštą su Senuoju ir Naujuoju Testamentais ir Apokrifinėmis Knygomis wub.gif
Senokai ieškojom Senojo Testamento, ir nerasdavom. O dabar kaip iš dangaus nukrito. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2011 09 22, 08:59)

Senokai ieškojom Senojo Testamento, ir nerasdavom. O dabar kaip iš dangaus nukrito.  thumbup.gif

Keista, kad tokios knygos ieškoti teko...Gal nežinojot, kur ieškoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 22, 10:01)
Keista, kad tokios knygos ieškoti teko...Gal nežinojot, kur ieškoti?  ax.gif

Naujaji Testamenta galima bet kur rasti, o Senaji, kur ieskojom, visur arba neturedavo, arba jau ispirkta budavo.
Atsakyti
Labas rytas klasiokes biggrin.gif Ir as prisidedu prie sveikinimu su Rudens lyge. Dekojam visatai, kad siuos metus buvom sveikos ir apsaugotos nuo negandu.

O atejau cia pasidziaugti! Jau keleta menesiu norejau Anthony Robbins knygos "Neribota galia", bet vis nesiryzau pirkti del jos kainos. Taciau viska apsvarscius vistiek butu teke pirkti ir buti bankrote biggrin.gif Taciau atsitiko geriau nei tikejausi. Visai neseniai sulaukiau zinutes is supermamu dalyves Zhu_. Skaito ji ir musu temute, tik reciau pasisako. Ji pasiule paskolinti man sia knyga. Pati atsiunte is kito miesto uz savo pinigelius! Siandien ryte gavau knyga tiesiai i namus yu.gif Esu jai nepaprastai dekinga!

Esi nuostabus zmogus Zhu_
user posted imageuser posted image

Kiek daug geru draugu, zmoniu aplinkui ir Tu tarp ju greta! mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=QH657q0iwTw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 22 rugsėjo 2011 - 10:22