QUOTE(vsl @ 2011 09 22, 14:25)
Vilimex - Jusu birtuve NUOSTABI!!! Labai labai...
Gal galetumete isduoti kas ja gamino ?
Jei nesunku, gal dar geltumete parasyti kokie pas Jus auksciai apatiniu spinteliu, tarpo tarp spinteliu ir virsutiniu spinteliu

ir kokie plociai apatiniu ir virsutiniu spinteliu
O as vel su mane kamuojanciais klausimais

jau vel pasimeciau del fasado

ankstesniuose namuose turejau MDF dazyta (tamsi, ryski spalva) ir tikrai matesi visi nutekejimai, blogai ir sunkiai valesi.. Dabar noreciau blizgios, bet bijau, kad ant jos labai matosi pirstu antspaudai, valymo dryziai...as nesu is tu, kur daznai megsta valinetis

masciau apie matine sviesia virtuve..bet lyg kaip jos valymas? Gal galit pakomentuoti tos, kurios turejote abu variantus, tiek blizgia, tiek matine MDF - kuri lengviau priziurima? Labai labai buciau dekinga
Dar karteli noriu klausti ir del auksciu

mano ugis 173. Nuo. Sulenktos alkunes 119. Galvoju apatines spinteles daryti 90 ar 95??? O tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu 50-55?? Ar kai yra montuojamas istraukiamas gartruakis galima daryti tarpa 50cm?
Klausimu daug, bandysiu atsakyti ka zinau
Is tikruju sia firma radau labai netycia, vaziuodama pro sali, pamaciau reklama ir uzejau pakalbeti jau i kokia n-taja firma. Buvau ir Vokej, Balduke, Italiskuose balduose, Taubaldis, dar keliose.. Visi padare analogiskus projektus su vienoda furnitura, bet kainos atzvilgiu buvo skirtumas tarp lietuvisku baldu gamintoju svyravo kainos paskaiciavimas nuo 7000 iki 10tukst.

Na su italu baldais jau atskiri ikainiai, nesiplesiu

Gamino "Patogi virtuve", labai maloniai sudeliojom visa virtuve kartu su dizaineriu, as issakiau savo norus, jis sudeliojo viska su papildomais savo pasiulymais, ir va galutinis rezultatas. Bet pasirinkau juos ne tik del kaino, bet bendravimo, pasiulymu ir isiklausimo i klientu poreikius, nu padariau reklama, bet buvau laaaaabai patenkinta aptarnavimu ir kokybe (o turejau patirties su visokiais baldininkais pries 4metus, kai isirenginejau buta, tai beveik visus baldus turejo perdarineti, taisyti, laukiau kokius 4-5men kol pagamins ir t.t. )
Siaip standartas buna 86cm ir 91cm, pradzioj norejau 91cm, bet kai pabandziau padirbeti tokioj virtuvej, pasirode, kad kiek per auksta, rankos pavargdavo, sakiau darom 86cm, tai pasiule optimalu varianta 88cm, tai dabar viskas

O mano ugis 169cm
Kiek ziurejau pavyzdziu, kol rinkausi, nes mano virtuves projektas iki patvirtinimo gamybai truko daugiau nei tris menesius

Tai mano tokie pastebejimai, ant tamsaus MDF pirstu antspaudai laaaabai matosi, jau tektu valyti kelis kartus per diena (labai norejau, bet kazkaip valymas atbaide), dar zavejo dazytas stiklas, (bet kaina dar didesne nei dazytos plokstes), o kitas dalykas, jei apacia butu blizgus MDF, ir visa virtuve vienos spalvos, tai atspalviai stiklo ir MDF skiriasi, nu irgi nenorejau ir stiklas sunkiau valosi nei MDF. Ant sviesaus MDF pirstu antspaudai matosi tik pasiziurejus tam tikru kampu, o valosi labai lengvai, man uztenka perbraujti su ranksluostuku ir uztrunku pora minuciu tam, na tai nevargina
Beje, kas del matinio ir blizgaus MDF, tai manau ant matinio antspaudai matysis daug labiau nei ant blizgaus, cia kiek bandziau praktiskai salonuose ivertinti

As manau, kad butu patogiau tarpas tarp spinteliu 60cm, jei pas jus kaitlente elektrine, tai gal imanomas ir 55cm, bet cia jau baldininku reikia klausti, o jei dujine tada stpriai reikes pakelti gartraukio auksi, tai nebent jis bus neimontuojamas, kitaip nelabai kaip atrodys.