Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(Džinė @ 2008 06 25, 14:08)
neteko matyti kad pati pagautų, bet aš ją vis muse pavaišinu lotuliukas.gif tai staigiai muselė viduj nutyla unsure.gif
o jei nėra musių, manau ji augti gali kaip ir paprasta gėlė g.gif tik laistyti, tai jau reikia.

Apie sitas geles tai as visiskai zalia blush2.gif bet labai noriu tokios mirksiukas.gif O cia tos museles gal joms kaip trasa g.gif riebus maistelis jei gali isgyventi ir be ju g.gif O sioms gelytems tiktu pietine palange, ar butu joms per karsta?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 13:19)
Apie sitas geles tai as visiskai zalia blush2.gif bet labai noriu tokios mirksiukas.gif O cia tos museles gal joms kaip trasa g.gif riebus maistelis jei gali isgyventi ir be ju g.gif O sioms gelytems tiktu pietine palange, ar butu joms per karsta?

manau kad netiktų schmoll.gif jai reikia šviesios, bet ne tiesioginių salės spindulių, palangės. Maniškė auga šalia trijų orchidėjų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 06 25, 14:24)
manau kad netiktų schmoll.gif jai reikia šviesios, bet ne tiesioginių salės spindulių, palangės.  Maniškė auga šalia trijų orchidėjų tongue.gif

Mano pietine palange visiskai laisva tai galvojau papuosiu ja.... Kai apie orchidejas tai jau aiskiau ko sitam geliukui reikia bigsmile.gif Reiks ir man tada pabandyt prie orchideju ikurdinti mirksiukas.gif tik pirma reikia isigyti mirksiukas.gif pradesiu paieska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 06 25, 10:55)
Žydi mano gėlytė wub.gif  wub.gif  wub.gif

oho koks ziedelis bigsmile.gif , ne taip kaip dionea muscipula - nieko ypatingas blush2.gif
Atsakyti
sveikos augintosjos.. gimtadienio proga teta man padovanojo saracėniją wub.gif tikiuos priimsit į savo būrį ir mane blush2.gif
o čia manoji augintinė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasike: 03 liepos 2008 - 17:59
Sveikutes.Ir mama asoteni nupirko pirmadieni,bet dar mazutis, su dviem asotukais.bet dabar noriu paklaust auginanciu ar niekam nebuvo alergijos nuo sios geles?nes nuo vakar man isbere lupas ir biski sutine, tai sprendziu dilema ar gele kalta(ja gavau pirmadieni) ar vynas, kurio ragavau antradinio vakara, o treciadieni pastebejau berima g.gif Internete ziurejau tai neradau fakto kad kam butu nuo sios geles alergija,
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 14:19)

Kiek teko skaityti, tai rase, kad jeigu nepagauna musiu, tai kartais bent mesytes duot reikia biggrin.gif Cia rimtai.
Kas rusiskai skaito, tai...
paskaitykit cia
Atsakyti
sveikos, šiandien įsigijau ąsotenį. deja esu visiškai žalia jų auginime. perskaičiau visą temą, deja taip ir nesupratau ar reikia šerti šias gėles? jei reikia, tai ką daryt jei neturi musių smile.gif
Atsakyti
maciau siandien nuostabu dideli ir grazu asoteni thumbup.gif: Kaune Panemuneje esancioje geliu bazikeje mirksiukas.gif
Papildyta:
kaina 35lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 08 11, 17:33)
maciau siandien nuostabu dideli ir grazu asoteni thumbup.gif: Kaune Panemuneje esancioje geliu bazikeje mirksiukas.gif
Papildyta:
kaina 35lt 4u.gif

aha, aš juos ten irgi apžiūrinėjau smile.gif manau vieną nusikausiu hihihi.gif
o tu - nepirkai? g.gif
Atsakyti
Tai va g.gif
Mastau vis g.gif ar turesiu kur patalpinti g.gif nes pas mane tiek tu geliu doh.gif o dar kai is lauko susigrazinsiu visas kalijas,surfinijas ir pelargonijas ziemai..... doh.gif
Papildyta:
....nors noreciau.... flirt.gif
Atsakyti
na, mėsėdžių augintojos, patarkit, ar reikia matinit, ar joms gerai kaip yra, jei vabzdžių nepasigauna? buvom pagavę musių, net vorų, bandėm maitint, bet ąsotėliai nerodė jokių apetito ženklų sad.gif nesuprantu g.gif
Atsakyti