Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės Latvijos klinikose – ieškome pakeleivių

Jungiamės, kad būtų linksmiau ir pigiau:
siūlome pavežti, ieškome, kas pavežtų ar atvežtų vaistų

Laba diena, visoms 4u.gif
leidau sau sukurti tokią temą, nes pirmą kartą važiuojant į Latviją, su mumis važiavo pakeleivė. Kelionė neprailgo, pasidalinome patirtimi, bendravimas malšino pirmo vizito nerimą, o ir finansinis klausimas yra naudingas abiems pusėms.
Matau, kad karts nuo karto mergaitės rašo, kad ieško, kas pavežtų ar atvežtų vaistų.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Laba diena smile.gif, smagu, kad atsirado tokia tema smile.gif thumbup.gif , ačiū mamytei! 4u.gif ax.gif
Ieškau važiuojančių į Latvijos klinikas iš Kauno arba iš Vilniaus nuo šiandien iki sausio 25 d., prisijungčiau už papildomą mokestį smile.gif
Atsakyti
Super temute, nes tikrai kartais reikia vaistu, o nuvaziuoti nera galimybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

šeštadienį (sausio 14 d.) turiu važiuoti apžiūrai į Embrions. Būtų smagu, jei kas nors priimtų kaip pakeleivę, bet įtariu, kad važiuojančių nebus? Žinoma, už atlygį 4u.gif

p.s. Saulyte, matau, kad ir jūs norite važiuoti, bet jums šeštadienį būtų tikrai nepatogu, nes ten reikia atvykti iki 10 val. ryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruknytė @ 2012 01 11, 23:59)
Sveikos,

šeštadienį (sausio 14 d.) turiu važiuoti apžiūrai į Embrions. Būtų smagu, jei kas nors priimtų kaip pakeleivę, bet įtariu, kad važiuojančių nebus? Žinoma, už atlygį  4u.gif

p.s. Saulyte, matau, kad ir jūs norite važiuoti, bet jums šeštadienį būtų tikrai nepatogu, nes ten reikia atvykti iki 10 val. ryto  doh.gif

Labuka, Bruknytė, šeštadienį man nesigauna... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas ryt ar poryt vaziuoja i Embrions klinika is Vilniaus? reikia vasitu Crinone parvezti
Atsakyti
Adituke, as kauniete, bet turiu crinono visa dezute, turiu grazinti ji i latvija (neprireike...), galiu parduoti tau ji uz ju kaina.
Papildyta:
ir dar galima isigyti vaisungumo klinikoje, Vilniuje, sirdies chirurgijos centre.
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Gal kuri vaziuojate sausio 25 d. (treciadieni) i Latvija? Kadangi mane operuos, tai turiu Latvijoje buti 8,00 val. Vyras bus isvykes, o Treis perspejo, kad vairuoti auto negalesiu, tai lieku ant ledo smile.gif
Gal kuri vaziuosit operacijai ir priglaustumete mane?
Atsakyti
Nors ir labai ramu šioje temutėje, bet pranešu, kad aš važiuoju pirmadienį ( 01-30) į Ryga, Embrions, iš Vilniaus, gal bus pakeleivių? kompaniją palaikytų?

rašykit į AŽ.
Atsakyti
Gal kuri važiuojate iš Vilniaus trečiadienį (vasario 1d.) į Latviją? Mielai prisijungčiau.
Atsakyti
Liuks temuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš važiuoju kitą pirmadienį, 02-06, gal kas norite kartu? aš iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti