Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinė stipendija

QUOTE(Nettle @ 2012 03 07, 09:39)
Na taip dabar jums kai kovą mokės iki kovo 27 turite gauti už 3mėnesius, Nes jei būtumėte gavusi rudens semestre būtumėt gavusi trumpiau.

oi kaip gerai.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,man ir paskirta smile.gif)) lb džiaugiuosi, nes bus mokslam susimoketi smile.gif) bet as ir nelabai suprantu tos sumos, man sesija prasidejo vasari, bet raso man suma virs 3 tukst. tai kaip čia dabr suprasti. Aš per rudenio sesija negavau stipendijos,
Papildyta:
O sesijos pradzia skaičiuojasi nuo atostogu pabaigos ar nuo izangines sesijos pradzios.? nes man pagal mokejima gaunasi 8 menesiai
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 07, 10:51)
Sveikos,man ir paskirta smile.gif)) lb džiaugiuosi, nes bus mokslam susimoketi smile.gif) bet as ir nelabai suprantu tos sumos, man sesija prasidejo vasari, bet raso man suma virs 3 tukst. tai kaip čia dabr suprasti. Aš per rudenio sesija negavau stipendijos,
Papildyta:
O sesijos pradzia skaičiuojasi nuo atostogu pabaigos ar nuo izangines sesijos pradzios.? nes man pagal mokejima gaunasi 8 menesiai

g.gif Gal klaida kokia įsivėlė biggrin.gif kol kas jūsų naudai, aš tai pasisakyčiau jiems, kad po to gražint netektų biggrin.gif doh.gif o gal jūsų sesija kažkokia kitokia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 07, 10:51)

Pavasario semestras skaičiuojasi nuo semestro pradžios(pvz man vasario 5) tai vasaris visas įsiskaičiuoja. Iki Rugsėjo 1, tuomet gaunasi vasaris, kovas, balandis, gegužė, birželis, liepa, rugpjūtis. 7 mėnesiai ax.gif 2730lt.
Tai gal tavo jau sausį prasidėjo? tuomet jei 8 mėnesiams tai 3120lt ax.gif , nes paskutinis mokėjimas turi būti rugpjūčio mėnesį.

Tai jums matyt sausį prasideda, kad 8 mėnesiai gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
Izangine sesija tai vasario menesi, bet čia ne tik man ir mano kursiokei tai pat raso....
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 07, 11:16)
Izangine sesija tai vasario menesi, bet čia ne tik man ir mano kursiokei tai pat raso....

Nelabai suprantu aš to įžanginė biggrin.gif jei rašo vadinasi taip turi būti.
Atsakyti
Na taip is tikro, smile.gif) ner ko gilintis jei daugiau dadeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 07, 20:55)
Na taip is tikro, smile.gif) ner ko gilintis jei daugiau dadeda smile.gif

Tik kad po to atiduot netektų biggrin.gif
Atsakyti
sakykit ar gali nemokėti soc stipendijos soc remtinai šeimai? esam keturiese gaunam soc pašalpą,mergina mokosi kolegijoje pildė prašymą kad gauti soc stipendija,parašė kad neužtenka lėšų ir nemokės kaip taip gali būti?sakau gal ką ne taip užpildė?
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2012 03 09, 21:56)
sakykit ar gali nemokėti soc stipendijos soc remtinai šeimai?  esam keturiese gaunam soc pašalpą,mergina mokosi  kolegijoje  pildė prašymą kad gauti soc stipendija,parašė kad neužtenka lėšų ir nemokės kaip taip gali būti?sakau gal ką ne taip užpildė?

atkeliu iš kitos temos 4u.gif
QUOTE(Nettle @ 2012 03 09, 22:52)
Na šiaip kiek pamenu visada buvo kad jei yra lėšų trukumas, kam mokėti atrenka pagal kriterijus. Šiemet kadangi daug prašančių buvo neskyrė stipendijų tam kas turi akademinę skolą. Yra parašytą jų puslapyje, kad šiemet negaus tie kas turi skolų. Yra ten įstatymai, jais jie ir remiasi. Deja nepamenu kur skaičiau, bet tikrai žinau, kad yra tą sąlyga, kad esant lėšų trūkumui gali stipendijas gauti ne visi. Yra tam sudaryti pirmumo kriterijai, akademinės skolos vienos iš jų. Nors ir yra galimybė kreiptis turint vieną, tačiau jei lėšų trūkumas yra pirmumo eilė.
Gal ji būtent ir turi skolą? Na šiaip visada galima gilintis į viską, klausinėtis ir aiškintis.

čia apie tai parašyta: https://www.vsf.lt/index.php?id=1492
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2012 03 09, 21:56)
sakykit ar gali nemokėti soc stipendijos soc remtinai šeimai?  esam keturiese gaunam soc pašalpą,mergina mokosi  kolegijoje  pildė prašymą kad gauti soc stipendija,parašė kad neužtenka lėšų ir nemokės kaip taip gali būti?sakau gal ką ne taip užpildė?

gal mokosi uz savo pinigelius, o ne valstybes finansuojamojoje vietoje. smile.gif Vnf studentai negali gauti soc.stipendiju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 03 10, 16:48)
gal mokosi uz savo pinigelius, o ne valstybes finansuojamojoje vietoje.  smile.gif Vnf studentai negali gauti soc.stipendiju  smile.gif

Mano du vaikai mokosi už savo pinigus, tai yra Vnf ir abiem pakyrė socialinę stipendiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 03 10, 15:48)
gal mokosi uz savo pinigelius, o ne valstybes finansuojamojoje vietoje.  smile.gif Vnf studentai negali gauti soc.stipendiju smile.gif

schmoll.gif schmoll.gif tikrai gauna,VF,VNF čia ne rodiklis skiriant pašalpas,neišvedinėkit teorijų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti