QUOTE(Limcamca @ 2012 02 19, 10:50)
MITIENE, UK nera asmens kodu. Cia tik LT turi toki dalyka

Uk jis yra bevertis.
As, niekaip nesuprantu, kokiu tu pasalpu prasai, kad taves taip visokiu dokumentu praso

Nelabai galiu ka patarti.
Kas liecia uzsakovu telefonus: nu negali buti nepatogu. Zmogus gavo saskaita, ir jam nieko nekainuos, ta pati patvirtinti ir HMRC. Koks cia gali buti nepatogu? Nebent, yra baime, kad neperspetas zmogus, gali nepasakyti to, ko reikia
Cia tik del CB ir CTC WTC.Kad as zinociau kodel sitaip viskas tikrinama.Neturiu supratimo,kodel jie raso,kad neturiu vaiku.Speju,kad del skirtingu pavardziu.
Baime...taip baime,kad gali vel buti koks nors neaiskus parasymas del ko jie atsisako tenkinti mano paraiska del CTC WTC.Manau,kad reikia perspeti zmones pas kuriuos dirbau,kad gali sulaukti skambucio is mokesciu inspekcijos.Tikklausiau ar visu tel.nr reikia uzrasyti,jei keliu zmoniu neissaugojau numeriu.
Juk kreipiuosi i CAB,kad padetu ,nes pergyvenu,kad jei kazka uzpildysiu netaip supratusi,velgali buti atmesta mano paraiska ir vel visi menesiai nueis.
CAB vertejo man neskiria,sake,kad ieskociausi zmogaus kurisateitu su manimi pavertejauti.Visi dirba,neturiu kasateitu.Pati sneku angliskai,taciau visko galiu ir nelabai suprasti pildant CAB mano formas.Maniau cia galiu pasiteirauti.