Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, jau 23 tema kart

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 14, 19:24)
aš atsiprašau, ne į temą truputi, bet musu puslapių limitas į pabaigą, ax.gif 
ar čia yra atsakingas už šį darbą?

Kas pabaigia - tas stato! Neapsimeskit kad nežinote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 14, 19:41)
Kas pabaigia - tas stato! Neapsimeskit kad nežinote biggrin.gif

visi namiokais metosi bet niekas nesiryzta organizuoti priemimo i svecius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 03 14, 18:51)
visi namiokais metosi bet niekas nesiryzta organizuoti priemimo i svecius smile.gif

tai kad pirma pastatyt ir įrengt juos reikia smile.gif pas mus iki dažų dar laaaabai toli, bet kai kas net spalvas suderino smile.gif pirštais nerodysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 14 kovo 2012 - 19:03
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 14, 20:03)
tai kad pirma pastatyt ir įrengt juos reikia  smile.gif 

nu vot, nachinajetsa.......
Atsakyti
Siandien suderejome neoporo kaina visam namukui 130m3,nes teigiama ,kad nuo kito menesio bragsta produkcija ,teks pasandeliuoti kol kiekvienai operacijiai ateis eile.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 14, 18:37)
Na bent dėl vienetų buvau teisus, matyt nevirė makaulė ryte kad 1kg=10000mg blush2.gif  doh.gif
Atmetam (suprastinam) m ir Pa, belieka:
mg/h x daugiklis=kg/s
Dabar vienodiname vienetus:
mg/3600s x daugiklis= kg/s, suprastiname sekundes:
mg/3600 x daugiklis = kg, iš čia konversijos daugiklis:
kg/mg x 3600= kg/0.000001kg x3600=3600/0.000001=3.6 x10 devintam laipsny.
Taigi norėdami smulkų vienetą mg/m.h.Pa paversti stampesniu kg/m.s.Pa, jį dauginame iš 3,6x10devintam, stambų smulkinant - daliname.KJKG'ui medalis first.gif

Na nesueina galai:) negaliu nusiramint biggrin.gif
visiskai teisinga pradzia, bendru atveju daugiklis yra 3.6x10 devintam laipsny, bet ka paryskinau tai tikrai nesueina. Pagal jus jei buvo 1 mg/h, tai padauginus gaunasi 3600.000.000 kg/s, nu nesamone ka...dalint reik is to daugiklio!
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 03 14, 09:32)
cia backa tai boileris ar akumuliacine? kokia kaina siuo metu kolektoriu su montavimo darbais? Ir kiek vientu kolektoriu?

QUOTE(Vilienė @ 2012 03 14, 10:25)
Sveikinu!
Ir kaip jūs galėjote taip ne tik planuoti, bet net pagalvoti??? mad.gif Kokį pavyzdį būtumėt kitiems parodžiusi nono.gif  biggrin.gif
Iš kur ir kokia bačka?

Perku iš lenkų Baška 300l su dviem gyvatukais, saulės kolektorius 30kolbų. Valdiklis, išsiplėtimkė, siurblinė ir dar kelios detalės atvažiuos iš lenkų, ovietoj pirksiu vamzdelius izoliaciją ir glikolį. Vienas santechnikas išsireiškė, kad montavimas 1500Lt šito ką suvardinau, bet realiai čia dar ne viskas, nes bus dar viena bačka - boileris ir etc... Kainų neviešinsiu, nes perku už savikainą iš savęs taip sakant biggrin.gif Nebent meeto metu smile.gif Boilerį karštam vandeniui pirksiu neržaveikinį kinietišką 200Ltr už 1500Lt čia jau ne paslaptis wink.gif
Ai tarp kitko saulės jau buvau atsisakiusi, nes buvau nusprendusi dėti ŠS oras vanduo. Dabartiniu atveju rudenį teks grįžti prie geoterminio minties...

QUOTE(korida @ 2012 03 14, 22:02)
Siandien suderejome neoporo kaina  visam namukui 130m3,nes teigiama ,kad nuo kito menesio bragsta produkcija ,teks pasandeliuoti kol kiekvienai operacijiai ateis eile.

Už kokią kainą jei nepaslaptis? iš gamintojų perkat, vežat iš lenkų ar iš perpardavionėtojų? Ot teisingai darot. Pas jus jau langai yra, tai kaip ir nėra ko delsti.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 03 13, 19:26)
Lauke dar nedejom smile.gif tik viduj...langai plastikiniai palanges irgi paprastos ledzio plastikines. Ant langu paislaidavom, tai pataupem ant palangiu.
Dar norejau paklaust glaistymas / dazymas =18 Lt/kv.m ne per daug (sienos ir lubos)? o kampukai 6 Lt/m?

Heli,
kiek už palangės metrą mokėjot, jei nepaslaptis blush2.gif Mums irgi reikia iš kažkur užsisakyti ir dabar svarstom: palanges24, Seniai, ar dar kur nors ieškoti
Ir ar patys montavotės, ar meistriukai?

Atsakyti
Man irgi kaip tik reikia palangių. 4 medinės 7,5m ir 4 plastikinės 6,5m. Senių plotis man netinką. reiktų išilgai pjauti, o taip galima ir nusikreivalioti... jei reiktų tik pagal ilgį susimulkint, tai gal nėbūtų didelės bėdos patiems...
Atsakyti
Kuo sandarinot siūlę tarp lauko palangės ir sienos. Silikonu? Kokiu - sanitariniu ar kažkokiu specialiu?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti